- 9 Mayıs 2024
- 964
- 291
- 23
Kaç dakika da çıktı sizinBenimde test silik çıktı ikinci cizgi belli belirsiz bugun kan tahlili verdim öğrendim gebe oldugumu regl gunum bugun benim inşallah umut olur sanada ve inşallah vardir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dakika da çıktı sizinBenimde test silik çıktı ikinci cizgi belli belirsiz bugun kan tahlili verdim öğrendim gebe oldugumu regl gunum bugun benim inşallah umut olur sanada ve inşallah vardir
Insallah yerlesme kanamasidirRegl üç gün var bu sabah acık renkte pembemsi bi akıntı geldi peceteye geriri gelmedi bakalm bekliyorum bende
Bilmiyorım suan gelen giden yok bakalım hayırlısı cokda umutlanmak istemiyorumInsallah yerlesme kanamasidir
Yarın sabah test yapıcamInsallah yerlesme kanamasidir
Tmm buraya da haber edermisinYarın sabah test yapıcam
Tabi yaparımTmm buraya da haber edermisin
Belki kimyal gebelik olabilirAynısı bende yaşadım kan verdim negatifti 3 gün sonra ilişkim oldu sağ kasığımda batma oldu geçti sonra dayanamadım gece 12 de test yaptım silik çıktı sabah yaparım dedim sabah kalktım da kanamam vardı ama içimde kalmasın dedim yaptım silik çizgi belirgindi gece göre ama adet oldum 4 gün sürdü bakalım ovulasyona başladım bende
sanırım öyleydi son 7 günümüz bakalım bu ay olacak mı obulasyonda garipti sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum hafif sancı ıslaklık vbakalımBelki kimyal gebelik olabilir
Adetime 5 gün kala teste çok silik çıkmıştı kan verdim kanda değer çok düşük çıkmıştıkesin gebelik vardır diyemeyiz demişti doktor.simdi kızım 8 aylık kucağımda:)) kasığımda batma akıntım ve de bağrım ve gogsumde damarlar aşırı derecede belirginleşmistiBilmiyorım suan gelen giden yok bakalım hayırlısı cokda umutlanmak istemiyorum
Benmde cok yogun bi akıntı yok normalde adetm cok yogun olurdu bi ped bile zor doluyo test yapcam ama yine negatif görcem diyoe korkuyorumAdetime 5 gün kala teste çok silik çıkmıştı kan verdim kanda değer çok düşük çıkmıştıkesin gebelik vardır diyemeyiz demişti doktor.simdi kızım 8 aylık kucağımda:)) kasığımda batma akıntım ve de bağrım ve gogsumde damarlar aşırı derecede belirginleşmisti
Benmde cok yogun bi akıntı yok normalde adetm cok yogun olurdu bi ped bile zor doluyo test yapcam ama yine negatif görcem diyoe korkuyoye
Tahminimce yerleşme kanaması olabilir.onlar en doğru zamanda geliyorlar moralini sakın bozmaBenmde cok yogun bi akıntı yok normalde adetm cok yogun olurdu bi ped bile zor doluyo test yapcam ama yine negatif görcem diyoe korkuyorum
Son durumun nedirBenmde cok yogun bi akıntı yok normalde adetm cok yogun olurdu bi ped bile zor doluyo test yapcam ama yine negatif görcem diyoe korkuyorum
Sizce gebelik varmıSon durumun nedir
Ilk bes dk ciktiysaPositif bat gun ne zamandiSizce gebelik varmı
Sizce gebelik varmı
Evet benimde böyle çıkmıştı durumunuz nedirSizce gebelik varmı