- 14 Eylül 2024
- 32
- 1
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ay öne aynsını yaşadım 1.20 çıktı malesef gebelik olmadımerhaba benimde adetime 5gün var yaklaşık 10gündür kasık ağrısı yaşıyorum test yaptım beta hcg 0.200 çıktı yükselir mi
Kaç gün geciktinbugün gene erken gebelik testi sldım böyle silik çıktı kafayı yicem
Eki Görüntüle 3480159
Betahcg 178.94 cıktı kızlar değer iyi mi 8 gün gecikmeye 2 gün sonra tekrar test vericemGebelik testi çok silik çıktı adetim 8 gün gecikti adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var daha önce böyle yaşayan var mı hormon bozukluğu var süt hormonum biraz fazla çalışıyor gebelik çok istiyorum sizce var mı kızlar
Eki Görüntüle 3480021
Selam canım. Benimde prolaktin değerim çok değişiyor daha önce mayıs ayında 71 çıktı sonra haziranda bakıldı 24 çıktı doktorum normal dedi ilaç falan vermedi çok değişken bir hormon olduğunu söyledi o ay aşılama yapmıştık ama tutmadı. Şimdi de adetin 3.günü hormonlarıma baktırdım pcos var bende prolaktin 61 çıktı yine yükselmiş ne yapıcağımı şaşırdım açıkçasıMerhaba hamile olabilirsiniz , bu işler nasip hormonları tavan olanlar bile hamile kalıyor biraz yorumları okudumda eğer doktorunuz size prolaktin düşürücü dostinex ilacını vermediyse başka doktora gidin yada süt ürünlerinden uzak durun veya süt yapıcı şeyler yemeyin bunu bırakın. İncir hurma çikolata ekmek süt peynir lahana internette bi sürü şey var yazsanız çıkar prolaktin yükselten besinler diye..
Stress de prolaktin hormonunu yükseltir benim değerim bir ara 744 lere kadar fırlamıştı ve bana dostinex vermişlerdi aşırı yüksekti çünkü direk ilaçla 2 hafta içerisinde düşmüştü belki seninki sınırda diye vermemiş olabilir ilaç sonuçta hormonlar değişiyor ve inip çıkabiliyor ..
Gebelikten emin ol eğer gebelik yoksa maydonoz iyi geliyor diye duydum belki kür yapabilirsin gebeyken maydonoz tüketmek düşüğe yol açabiliyormuş haberin olsun.
Ne yiyip içiyorsun peki ? Süt ürünlerinden bir süre uzak dur , süt yapan yiyeceklere dikkat et incir , hurma , çikolata felan peynir ve daha nicesi süt yapar ve prolaktini de aynı zaman da yükseltir. Pko varsa hayıt otu batırır hormonları sana şimdiden söyliyeyim.. bitki çayları da bazen yapabiliyor çok dikkatli olmalısınSelam canım. Benimde prolaktin değerim çok değişiyor daha önce mayıs ayında 71 çıktı sonra haziranda bakıldı 24 çıktı doktorum normal dedi ilaç falan vermedi çok değişken bir hormon olduğunu söyledi o ay aşılama yapmıştık ama tutmadı. Şimdi de adetin 3.günü hormonlarıma baktırdım pcos var bende prolaktin 61 çıktı yine yükselmiş ne yapıcağımı şaşırdım açıkçası
Aşırı tükettiğim süt ürünleri yok dikkat ediyorum aslında. Hayıt otu kötü mü gelir yani faydalı yazmışlardı hep bende bu ay hayıt otu ilacını almıştım eczaneden yeni kullanmaya başladım bitki çayıda sadece yeşil çay içiyorumNe yiyip içiyorsun peki ? Süt ürünlerinden bir süre uzak dur , süt yapan yiyeceklere dikkat et incir , hurma , çikolata felan peynir ve daha nicesi süt yapar ve prolaktini de aynı zaman da yükseltir. Pko varsa hayıt otu batırır hormonları sana şimdiden söyliyeyim.. bitki çayları da bazen yapabiliyor çok dikkatli olmalısın
Pko da hayıt hormonları batırır bırakır yaşadım onaylandı kuzum senin tercihin ama yapacak bir şey yok erkeklik hormonu ve prolaktini iyi kudurtan bitkilerden biri. İyi gelir ama bize pkolulara değil maalesef.Aşırı tükettiğim süt ürünleri yok dikkat ediyorum aslında. Hayıt otu kötü mü gelir yani faydalı yazmışlardı hep bende bu ay hayıt otu ilacını almıştım eczaneden yeni kullanmaya başladım bitki çayıda sadece yeşil çay içiyorum
Allah allah ya herkes farklı bir şey diyor canım insanın kafası karışıyor gerçekten pcosta fayda gördüm yazanlarda vardı anlamadım gittiPko da hayıt hormonları batırır bırakır yaşadım onaylandı kuzum senin tercihin ama yapacak bir şey yok erkeklik hormonu ve prolaktini iyi kudurtan bitkilerden biri. İyi gelir ama bize pkolulara değil maalesef.
Pko da fayda gören çok az kişi biliyorum onun haricinde hormonları alt üst eden Bir bitki sorunu olmayan kadinlara bire bir ama prolaktin ve testesteron hormonu yüksek olanlarda sıkıntılı bir durum. Daha önce doktor bana verdi beni mahf etti. Zaten bu haktan anlayan bir doktor değildi. Doktorumu değiştirdim ve sorunu anlattığımda oda cok kızmışti yaramadığını söylemişti bende yaşadım gördüm yani ne adetimi söktü ne hamile kaldım üstüne bide prolaktin yükseldi tavan yaptı yüksek değerlere kadar çıktı. Ben olsam içmem ama sen denemek istiyorsan deneyebilirsin ben baya toparlamak için savaştım diyebilirim bana tek yarayan şey inositol oldu.Allah allah ya herkes farklı bir şey diyor canım insanın kafası karışıyor gerçekten pcosta fayda gördüm yazanlarda vardı anlamadım gitti
Anladım canım benim prolaktin hayıt kullanmadan önce bakıldı zaten yüksek çıktı mayıs ayında da yükselmişti sonra haziranda düşmüştü bugün farklı bir doktora gittim endokrine gitmem gerektiğini söyledi takip edilsin dedi ama yinede dostinex başladı düşmesi için onu kullanıcam bakalım. Vajinal ultrasonla baktı senin pcos çok hafif derece dedi aşılamaların tutmama sebebi bu olamaz gibi konuştu rahim duvarımın çok ince olduğunu söyledi ama daha adetim yeni bitmişti o yüzden tekrar bakalım haftaya kalınlaşma olmuş mu diye bir de kendiliğinde yumurtlama oluyor mu ilaçsız ona bakıcak canım. Aynı zamanda da akıntı gördüğü için 2 ağızdan 1 vajinal antibiyotik başladı rahim duvarının ince olmasının sebebi kronik enfeksiyonda olabilir dedi çok ciddi bir sorunmuş rahim duvarı inceliği yumurta gelişip çatlasa bile tutunamaz dedi çok üzüldüm her farklı doktora gittiğimde farklı nir şey ortaya çıkıyorPko da fayda gören çok az kişi biliyorum onun haricinde hormonları alt üst eden Bir bitki sorunu olmayan kadinlara bire bir ama prolaktin ve testesteron hormonu yüksek olanlarda sıkıntılı bir durum. Daha önce doktor bana verdi beni mahf etti. Zaten bu haktan anlayan bir doktor değildi. Doktorumu değiştirdim ve sorunu anlattığımda oda cok kızmışti yaramadığını söylemişti bende yaşadım gördüm yani ne adetimi söktü ne hamile kaldım üstüne bide prolaktin yükseldi tavan yaptı yüksek değerlere kadar çıktı. Ben olsam içmem ama sen denemek istiyorsan deneyebilirsin ben baya toparlamak için savaştım diyebilirim bana tek yarayan şey inositol oldu.
Canım sitede sorun var galiba yazdım ama yine tekrar yazıyorumAnladım canım benim prolaktin hayıt kullanmadan önce bakıldı zaten yüksek çıktı mayıs ayında da yükselmişti sonra haziranda düşmüştü bugün farklı bir doktora gittim endokrine gitmem gerektiğini söyledi takip edilsin dedi ama yinede dostinex başladı düşmesi için onu kullanıcam bakalım. Vajinal ultrasonla baktı senin pcos çok hafif derece dedi aşılamaların tutmama sebebi bu olamaz gibi konuştu rahim duvarımın çok ince olduğunu söyledi ama daha adetim yeni bitmişti o yüzden tekrar bakalım haftaya kalınlaşma olmuş mu diye bir de kendiliğinde yumurtlama oluyor mu ilaçsız ona bakıcak canım. Aynı zamanda da akıntı gördüğü için 2 ağızdan 1 vajinal antibiyotik başladı rahim duvarının ince olmasının sebebi kronik enfeksiyonda olabilir dedi çok ciddi bir sorunmuş rahim duvarı inceliği yumurta gelişip çatlasa bile tutunamaz dedi çok üzüldüm her farklı doktora gittiğimde farklı nir şey ortaya çıkıyor
Canım biz 2 yıldır istiyoruz 1 yıldır da tedavi sürecindeyiz 4 kez yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesiyle denedik rahim filmi çekildi temiz çıktı eşimin testleri yapıldı hiçbir sorun yok sonrasında 2 kez aşılama yapıldı ama olmadı. Bende kilo yok tiroidde normal olduğunu söylüyorlar değerin. Amh baktırdım 3,82 çıktı o da. İnositol uzun zamandır kullanıyorum aynı zamanda balık yağıda kullanıyorum. Bitkisel tedavilerden hep uzak durdum şimdiye kadar sadece geçen ay soğan kürü denemek istedim okuduklarımdan sonra 10 gün uyguladım başka da bir şey yapmadım. Son aşılamayı yaptırmadan önce prolaktini 71 çıkmıştı doktor ilaç falan vermedi aşılamayı yaptı olumsuz oldu sonra o ay tekrar baktık 28 çıktı prolaktin sonrada tedaviye ara verdik haziran ayında bakılmıştı en son bu ay adetim 9 gün önce lekelenmeyle başladı geç söküldü o yüzden bende adetin 3.günü kan baktırdım hormonlarıma prolaktin 61 çıktı diğerlerinde bir sorun yok sonra bende başka bir doktora gittim dün o da prolaktin için endokrin görse daha iyi dedi ama yinede dostinex başladı aynı zamanda alttan ultrasonla baktı çok hafif pcos dedi sorun değil bu ama rahim duvarın çok ince dedi asıl sorun bu olabilir dedi bu çok ciddi bir sorun bebek tutunamaz deyince bende üzüldüm aşılama yapan 2 doktor bununla ilgili hiçbir şey dememişti sadece ilk gittiğim çatlatma iğnesiyle deneyen doktor ince demişti estrofem kullandırmıştı bana o süreçte bir de dün gittiğim doktor akıntı çok fazla kronik bir enfeksiyon olabilir bundan dolayı da rahim duvarı ince olabilir dedi bana 2 ağızdan 1 vajinal antibiyotik verdi inşallah işe yarar haftaya tekrar çağırdı kalınlaşmış mı diye bakıcak bir de kendiliğinde yumurtlama olucak mı diye biraz uzun oldu canım kusura bakmaCanım sitede sorun var galiba yazdım ama yine tekrar yazıyorum
Sen kaç senelik evlisin yada hangi tedaviler gördün bilmiyorum yada hatırlamıyorum, ama şunları söylim sana ben 6 senelik evliyim evliliğimin başından 2. Senesine kadar adetimi düzenlemekle geçti. Yüksek derecede pkoydum.
Sonra adeti düzenledik ilaçlar hormonlar çatlatma iğneleri derken 4. senemizi buldu. Hepte anlamayan işinin ehli olmayan doktorlara denk geldim diyebilirim biri hariç.
Sen hafif derece pko olsanda bu tek sebep elbette olamaz. Eğer eşin bakılmadıysa bakılsın bende hep benden kaynaklı sanıyordum ama eşimde de sorun çıktı. Sperm hareketliliği nerdeyse hiç yoktu. Pko da en büyük sıkıntı genellikle insülin direnci , kilo tiroid oluyor.ki bende hepsi var o yüzden doktorun doğru yönlendirmiş seni eğer kilon varsa ver ve inositol kullan.
Rahim duvarı inceliğine gelirsek bir şey demek istiyorum, çok popüler olan soğan kürü Soğan kürü çok iyi olabilir faydalıda olabilir hamile kalan çoktur enfeksiyonu da temizlediği doğrudur.Fakat soğan kürü hem kist yapabiliyor aynı zamanda rahim duvarını da inceleyebiliyor.
Eğer rahim duvarını kalınlaştırmak istiyorsan ozaman ya doktorun sana progestan fitil verecek yada sen bol bol bakliyat ve özellikle de avakado tüketeceksin.. progestanın içinde de bakliyata benzer maddeler var.
Sorun değil canım okudum hepsini bence bi doktorun verdiği ilaçlar bitsin şimdi bitkisel bişeylerle hormonların karışmasın bozulmasın dostinex iyi bir ilaç prolaktini düşürür bana da vermişti doktorum 2 hafta da baya düştü 700 küsürden 17 ye stress büyük faktörlerden biri eşin de sağlıklı beslensin arada yürüyüş yapın yediklerinize dikkat edin felan sebze çorba et ve balık bol sirkeli salata her akşam olsunCanım biz 2 yıldır istiyoruz 1 yıldır da tedavi sürecindeyiz 4 kez yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesiyle denedik rahim filmi çekildi temiz çıktı eşimin testleri yapıldı hiçbir sorun yok sonrasında 2 kez aşılama yapıldı ama olmadı. Bende kilo yok tiroidde normal olduğunu söylüyorlar değerin. Amh baktırdım 3,82 çıktı o da. İnositol uzun zamandır kullanıyorum aynı zamanda balık yağıda kullanıyorum. Bitkisel tedavilerden hep uzak durdum şimdiye kadar sadece geçen ay soğan kürü denemek istedim okuduklarımdan sonra 10 gün uyguladım başka da bir şey yapmadım. Son aşılamayı yaptırmadan önce prolaktini 71 çıkmıştı doktor ilaç falan vermedi aşılamayı yaptı olumsuz oldu sonra o ay tekrar baktık 28 çıktı prolaktin sonrada tedaviye ara verdik haziran ayında bakılmıştı en son bu ay adetim 9 gün önce lekelenmeyle başladı geç söküldü o yüzden bende adetin 3.günü kan baktırdım hormonlarıma prolaktin 61 çıktı diğerlerinde bir sorun yok sonra bende başka bir doktora gittim dün o da prolaktin için endokrin görse daha iyi dedi ama yinede dostinex başladı aynı zamanda alttan ultrasonla baktı çok hafif pcos dedi sorun değil bu ama rahim duvarın çok ince dedi asıl sorun bu olabilir dedi bu çok ciddi bir sorun bebek tutunamaz deyince bende üzüldüm aşılama yapan 2 doktor bununla ilgili hiçbir şey dememişti sadece ilk gittiğim çatlatma iğnesiyle deneyen doktor ince demişti estrofem kullandırmıştı bana o süreçte bir de dün gittiğim doktor akıntı çok fazla kronik bir enfeksiyon olabilir bundan dolayı da rahim duvarı ince olabilir dedi bana 2 ağızdan 1 vajinal antibiyotik verdi inşallah işe yarar haftaya tekrar çağırdı kalınlaşmış mı diye bakıcak bir de kendiliğinde yumurtlama olucak mı diye biraz uzun oldu canım kusura bakma
Tabiki canım sağlıklı beslenmek çok önemli bende dikkat ediyorum zaten avokado her kahvaltıda tüketmeye çalışıyorum yumurta her sabah yiyorum yeşillik sebzede arttırdım ama karbonhidrat illa ki tüketiliyor ekmeği çok fazla azaltamıyoruz ne yazık ki bakalım haftaya bir gideyim doktor ne diyecek inşallah rahim duvarı kalınlaşır en çok o korkuttu beni şuanSorun değil canım okudum hepsini bence bi doktorun verdiği ilaçlar bitsin şimdi bitkisel bişeylerle hormonların karışmasın bozulmasın dostinex iyi bir ilaç prolaktini düşürür bana da vermişti doktorum 2 hafta da baya düştü 700 küsürden 17 ye stress büyük faktörlerden biri eşin de sağlıklı beslensin arada yürüyüş yapın yediklerinize dikkat edin felan sebze çorba et ve balık bol sirkeli salata her akşam olsun
Sabahları gökkuşağı tabak yapın yeşillik salatalık olsun tuzsuz peynir yiyin felan özellikle sen süt ürünlerine dikkat et hurma incir bunları bi süre yeme. Ekmek makarna pilav bunları kesin çikolata tatlı çıkarın hayatınızdan bi süre. Eşine bol bol fındık bitter çikolata ve muz ver ben tabak yapıyordum akşamları
Muzu doğruyordum üstüne Nutella ve fındık veriyordum sonra tabi bunları doktorumuz önerdi biraz spermler düşüktü o yüzden ama kuvvetlendirir iyi gelebilir pekmez özellikle aşırı iyi geldi testleri düzeldi mesela biz bu şekilde az da olsa yol aldık mesela benim adetim düzeldi felan onunda sperm testi.. özellikle pko için demiyorum ama sağlıklı yaşam hiç sorunu olmayan çiftlerde bile işe yarıyor sağlıklı beslenince çoğu pat diye hamile kalıyor
Seninde henüz hiç gebelik olmadı mı canımSorun değil canım okudum hepsini bence bi doktorun verdiği ilaçlar bitsin şimdi bitkisel bişeylerle hormonların karışmasın bozulmasın dostinex iyi bir ilaç prolaktini düşürür bana da vermişti doktorum 2 hafta da baya düştü 700 küsürden 17 ye stress büyük faktörlerden biri eşin de sağlıklı beslensin arada yürüyüş yapın yediklerinize dikkat edin felan sebze çorba et ve balık bol sirkeli salata her akşam olsun
Sabahları gökkuşağı tabak yapın yeşillik salatalık olsun tuzsuz peynir yiyin felan özellikle sen süt ürünlerine dikkat et hurma incir bunları bi süre yeme. Ekmek makarna pilav bunları kesin çikolata tatlı çıkarın hayatınızdan bi süre. Eşine bol bol fındık bitter çikolata ve muz ver ben tabak yapıyordum akşamları
Muzu doğruyordum üstüne Nutella ve fındık veriyordum sonra tabi bunları doktorumuz önerdi biraz spermler düşüktü o yüzden ama kuvvetlendirir iyi gelebilir pekmez özellikle aşırı iyi geldi testleri düzeldi mesela biz bu şekilde az da olsa yol aldık mesela benim adetim düzeldi felan onunda sperm testi.. özellikle pko için demiyorum ama sağlıklı yaşam hiç sorunu olmayan çiftlerde bile işe yarıyor sağlıklı beslenince çoğu pat diye hamile kalıyor
Nasılsın canım ben dün kontrole gitti doktora çok şükür güzel haberler aldım. Rahim duvarın ince demişti ya baktı tekrardan kalınlaşmış dedi 8mm olmuş çok şükür ve en güzel haber ilaç kullanmadan kendiliğinden yumurta gelişmiş 18mm olmuş çok sevindim gerçekten inşallah bu ay güzel haber alabilirimCanım sitede sorun var galiba yazdım ama yine tekrar yazıyorum
Sen kaç senelik evlisin yada hangi tedaviler gördün bilmiyorum yada hatırlamıyorum, ama şunları söylim sana ben 6 senelik evliyim evliliğimin başından 2. Senesine kadar adetimi düzenlemekle geçti. Yüksek derecede pkoydum.
Sonra adeti düzenledik ilaçlar hormonlar çatlatma iğneleri derken 4. senemizi buldu. Hepte anlamayan işinin ehli olmayan doktorlara denk geldim diyebilirim biri hariç.
Sen hafif derece pko olsanda bu tek sebep elbette olamaz. Eğer eşin bakılmadıysa bakılsın bende hep benden kaynaklı sanıyordum ama eşimde de sorun çıktı. Sperm hareketliliği nerdeyse hiç yoktu. Pko da en büyük sıkıntı genellikle insülin direnci , kilo tiroid oluyor.ki bende hepsi var o yüzden doktorun doğru yönlendirmiş seni eğer kilon varsa ver ve inositol kullan.
Rahim duvarı inceliğine gelirsek bir şey demek istiyorum, çok popüler olan soğan kürü Soğan kürü çok iyi olabilir faydalıda olabilir hamile kalan çoktur enfeksiyonu da temizlediği doğrudur.Fakat soğan kürü hem kist yapabiliyor aynı zamanda rahim duvarını da inceleyebiliyor.
Eğer rahim duvarını kalınlaştırmak istiyorsan ozaman ya doktorun sana progestan fitil verecek yada sen bol bol bakliyat ve özellikle de avakado tüketeceksin.. progestanın içinde de bakliyata benzer maddeler var.
Harika yemene içmene dikkat et bol su ve hareket et daha güzel haberler de alırsın inşallahNasılsın canım ben dün kontrole gitti doktora çok şükür güzel haberler aldım. Rahim duvarın ince demişti ya baktı tekrardan kalınlaşmış dedi 8mm olmuş çok şükür ve en güzel haber ilaç kullanmadan kendiliğinden yumurta gelişmiş 18mm olmuş çok sevindim gerçekten inşallah bu ay güzel haber alabilirim