GEBELİK TESTİ SİLİK ÇİZGİ…

ucyaprakliyonca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2024
16
5
1
26
Kızlar herkese merhabalar bu ay ovülasyon testleri ile yumurtlama gününü takip ettim . 7,8, ve 9 nisanda lh pik oldu ve o günleri değerlendirdik. Az önce erken gebelik testi yaptım ve görüntüdeki gibi bir çizgi oluştu hemen. ovülasyon testini ve gebelik testini ekliyor ve yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada son adet tarihi 25 Mart Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• IMG_0513.jpeg
    133,8 KB · Görüntüleme: 228
  • IMG_0639.jpeg
    265,6 KB · Görüntüleme: 226
Bu sabahki gebelik testi de bu şekilde bata daha 2 gün var ama kimyasal olabilir mi diye düşünüyorum daha önce yaşamadım ama geriyor beni durum

Eklentiler

• IMG_0648.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 202
Bu sabahki gebelik testi de bu şekilde bata daha 2 gün var ama kimyasal olabilir mi diye düşünüyorum daha önce yaşamadım ama geriyor beni durum
Kalınlaşmış hatta çizgi canım, belirgin çizgi kimyasal olduğunu düşünmüyorum, pazartesi kan verirsin pozitifse 2 gün sonra tekrarla mutlaka sonra doktora gidersin, umarım her şey yolunda ilerler

Bugün kan verdim ve beta 98.7 çıktı yarın da bat günü bakalım iki gün sonra geçer vermeliyim galiba
Çok güzel değer, çarşamba 200, cuma 400, pazar 800 olması gerekiyor ama 2 gün sonra 1 kere daha test yapsan yeter beta 3000 oldugunda doktora gidip kese görürsün Allahın izniyle haftaya perşembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…