- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
Sonucunuz belli oldumu?Teşekkür ederim.Hayırlısı olsun.Kimyasal gebelikten korkuyorum.Silik çizgi olduğu için beta hcg çok mu düşüktür sizce?
Gidip test vermedim.Gunum geçti halen regl olmadım.Kan testi verdiğimde sonucu sizinle paylaşırım.Bir de henüz bende yerleşme kanaması olmadı.Herkeste olmuyormuş galiba.Sizde olmuş muydu?Sonucunuz belli oldumu?
Ben de 3 test yaptım hep silik çıktı.Daha regl günüme vardı.Prodoctor marka ile .Bozuk olduğunu sanmıyorum.Benim regl günüm geçti.Fakat özellikle kan testi için biraz daha sabrediyorum.Cunku daha önceden kimyasal gebelik geçirdim.O süreç benim için çok yıpratıcı oldu.Sizin regl gününüz geldi mi?Eki Görüntüle 3195369
Kızlar banada bakarmısınız 4 test yaptım hepsi bu şekilde silik çıktı dedimki acaba testmi bozuk birini bekar olan kuzenime yaptırdım onda basbaya tek çizgi çıktı varmı sizce gebelik testte de bozukluk yok prodoctor marka
Evet geçti bile canım 3 gün oldu bugün geçeli bugün acilde kan versem bakarlar mı acaba çok heyecanlıyımBen de 3 test yaptım hep silik çıktı.Daha regl günüme vardı.Prodoctor marka ile .Bozuk olduğunu sanmıyorum.Benim regl günüm geçti.Fakat özellikle kan testi için biraz daha sabrediyorum.Cunku daha önceden kimyasal gebelik geçirdim.O süreç benim için çok yıpratıcı oldu.Sizin regl gününüz geldi mi?
Maşallah aynı şekilde benim de öyleEvet geçti bile canım 3 gün oldu bugün geçeli bugün acilde kan versem bakarlar mı acaba çok heyecanlıyımRabbim hepimize nasip etsin inşallah
ikinci fotoda gördüm gibi silik çizgiyi?Kaç gününüz var regl başlamasına?Kızlar aralıklarla testleri yaptım da siz de görüyor musunuz çizgileri sizce var mı
Eki Görüntüle 3195855 Eki Görüntüle 3195857 Eki Görüntüle 3195858
ben yeni duyuyorum.Erken gebelik testlerimde prodoctor kullandım.Genellikle de doğru sonuç aldım.hanımlar aranızda DIPILL gebelik testi kullanan var mı güvenilir midir?
Çok yüksek ihtimal hamilesiniz. Ben de reglimden önce erken gebelik testi yapmıştım ve ikinci çizgi silik çıkmıştı. Reglim 1 gün geciktikten sonra yine yaptım çift çizgi tam olarak çıkmıştı.Herkese merhaba,reglime 4 gün kala 3 gün kala ve 1 gün kala erken gebelik testi yaptım.Hepsinde de silik çizgi çıktı.Fakat 1 gün kala sanki biraz daha belirgin gibi geldi bana.1 sene önce kimsyasal gebelik geçirdim.Şimdi ödüm kopuyor hastahaneye gitmeye daha bat günüme 1 gün var.Siz de bakabilir misiniz?
ben de o testi kullandım daha önce ama yalancı pozitifi görüp akşamına adet oldum malesefben yeni duyuyorum.Erken gebelik testlerimde prodoctor kullandım.Genellikle de doğru sonuç aldım.
Reglim 3 gün geçti.1 saat önce tekrar test yaptım.Bu sefer kaset test yaptım.Yaklaşık 5 dk içinde bu şekilde çıktı.Halen kan testi vermedim.Beta Hcg düşük çıkar belki diye korkuyorum.Çok yüksek ihtimal hamilesiniz. Ben de reglimden önce erken gebelik testi yapmıştım ve ikinci çizgi silik çıkmıştı. Reglim 1 gün geciktikten sonra yine yaptım çift çizgi tam olarak çıkmıştı.
Testlerle ilgili hiç belli olmuyor gerçekten.En iyisi kan testi aslında.ben de o testi kullandım daha önce ama yalancı pozitifi görüp akşamına adet oldum malesef
Kız koş kan verseneeeReglim 3 gün geçti.1 saat önce tekrar test yaptım.Bu sefer kaset test yaptım.Yaklaşık 5 dk içinde bu şekilde çıktı.Halen kan testi vermedim.Beta Hcg düşük çıkar belki diye korkuyorum.
:))) Yarına vereceğim artık bir kaç saat daha beklerim.Ne yapayım eğer yerini severse kalır herhalde diye düşünüyorum:))Kız koş kan verseneee
Daha var ya 10 gün felan döngü sürem değişiyor o yüzden bende kestiremiyorumikinci fotoda gördüm gibi silik çizgiyi?Kaç gününüz var regl başlamasına?
Benim de döngü sürem değişiyordu.Beklenen gününüze daha yakın yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.Sizi çok iyi anlıyorum ben de çok heyecanlıyım.Ama özellikle sabrediyorum.Çünkü kimyasal bir gebelik geçirdim.Erken öğrenip o sürece girmek çok yıpratıcı.2 gün kala falan erken gebelik testi yaparsanız o zaman sonucu daha net görebilirsiniz bence.Allah en kısa zamanda istediğinizi nasip eder inşallah hayırlısıyla.Daha var ya 10 gün felan döngü sürem değişiyor o yüzden bende kestiremiyorum
Bizimki planlı gebelikti. O nedenle korumasız ilişkiden sonraki 18. günde ilk testi yapmıştım silik çıktı. 21. günde de 2. testi yaptığımda çift çizgi çıktı. Ertesi gün de kadın doğuma gitmiştik ve ultrasonda kesinleşmişti. Kanda baktırmadığım için ne çıkabilir fikrim yok açıkcası. Kanda düşük çıksa da direkt bı kadın doğuma gidin isterseniz. Ultrasondan söyleyebilirler. 7/24 kadın doğum hizmeti veren hastaneler var. Umarım hamilesinizdir. Güzel haberi bizimle de paylaşırsanız çok mutlu oluruzReglim 3 gün geçti.1 saat önce tekrar test yaptım.Bu sefer kaset test yaptım.Yaklaşık 5 dk içinde bu şekilde çıktı.Halen kan testi vermedim.Beta Hcg düşük çıkar belki diye korkuyorum.