Gebelik testi silik çizgi

Kızlar aralıklarla testleri yaptım da siz de görüyor musunuz çizgileri sizce var mı
Eki Görüntüle 3195855 Eki Görüntüle 3195857 Eki Görüntüle 3195858
Bence hamilesiniz. İsterseniz hiç beklemeden 7/24 hizmet veren bir kadın doğuma gidin. Kana gerek yok. Direkt ultrasonda da baktırabilirsiniz. Ben korumasız ilişkiden sonraki 22. günde hiç beta HCG baktirmadan direkt doktora gittim. Ultrasonda çıktı. Çünkü beta HCG erken zamanlarda düşük oluyor net birşey çıkmayabilir de, ultrasonda kese bebek vs olduğundan doktor söyleyebilir.

Gidip test vermedim.Gunum geçti halen regl olmadım.Kan testi verdiğimde sonucu sizinle paylaşırım.Bir de henüz bende yerleşme kanaması olmadı.Herkeste olmuyormuş galiba.Sizde olmuş muydu?
Ben 22. Günde hamile olduğumu öğrendim. Çok erken olduğu için de doktor biraz kanama olabilir panikleme, yerleşme kanaması o dedi fakat bende ne kan, ne kahverengi bir akıntı, leke hiçbir şey olmadı. Bebeğimi de 3 ay önce kucağıma aldım. Yani illa olacak diye birşey yok. Yerleşme kanaması olmadı, kesin sorun var diye düşünmeyin sakın

Ben 22. Günde hamile olduğumu öğrendim. Çok erken olduğu için de doktor biraz kanama olabilir panikleme, yerleşme kanaması o dedi fakat bende ne kan, ne kahverengi bir akıntı, leke hiçbir şey olmadı. Bebeğimi de 3 ay önce kucağıma aldım. Yani illa olacak diye birşey yok. Yerleşme kanaması olmadı, kesin sorun var diye düşünmeyin sakın
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.Ben yarın gidip kan testi vereceğim sonucuna göre de doktordan randevu almayı düşünüyorum.Allah bağışlasın bebişinizi.Sağlıkla,mutlulukla,huzurla büyüsün inşallah.Test sonucumu alınca buraya tekrar yazarım.

Bizimki planlı gebelikti. O nedenle korumasız ilişkiden sonraki 18. günde ilk testi yapmıştım silik çıktı. 21. günde de 2. testi yaptığımda çift çizgi çıktı. Ertesi gün de kadın doğuma gitmiştik ve ultrasonda kesinleşmişti. Kanda baktırmadığım için ne çıkabilir fikrim yok açıkcası. Kanda düşük çıksa da direkt bı kadın doğuma gidin isterseniz. Ultrasondan söyleyebilirler. 7/24 kadın doğum hizmeti veren hastaneler var. Umarım hamilesinizdir. Güzel haberi bizimle de paylaşırsanız çok mutlu oluruz😍
Bizimkisi saldım çayıra mevlam kayıra gibi oldu.:))Çünkü olursa olur olmazsa olmaz derken böyle oldu.Ne zaman hamile kaldım açıkçası onu da kestiremiyorum.Ama reglimden 3 gün geçti onu biliyorum.Yarın bir test yaptırayım.Tabiki paylaşırım.Teşekkür ederim.

Bence hamilesiniz. İsterseniz hiç beklemeden 7/24 hizmet veren bir kadın doğuma gidin. Kana gerek yok. Direkt ultrasonda da baktırabilirsiniz. Ben korumasız ilişkiden sonraki 22. günde hiç beta HCG baktirmadan direkt doktora gittim. Ultrasonda çıktı. Çünkü beta HCG erken zamanlarda düşük oluyor net birşey çıkmayabilir de, ultrasonda kese bebek vs olduğundan doktor söyleyebilir.
Üçünde de çizgiyi görebildin dimi ☺️

Gidip test vermedim.Gunum geçti halen regl olmadım.Kan testi verdiğimde sonucu sizinle paylaşırım.Bir de henüz bende yerleşme kanaması olmadı.Herkeste olmuyormuş galiba.Sizde olmuş muydu?
Birde yerlesme kanaması yasamadım cok sukur yasasaydim hemen anlayamazdim cunku adet duzensizliklerim oluyordu

Herkese merhaba,reglime 4 gün kala 3 gün kala ve 1 gün kala erken gebelik testi yaptım.Hepsinde de silik çizgi çıktı.Fakat 1 gün kala sanki biraz daha belirgin gibi geldi bana.1 sene önce kimsyasal gebelik geçirdim.Şimdi ödüm kopuyor hastahaneye gitmeye daha bat günüme 1 gün var.Siz de bakabilir misini

Herkese merhaba,reglime 4 gün kala 3 gün kala ve 1 gün kala erken gebelik testi yaptım.Hepsinde de silik çizgi çıktı.Fakat 1 gün kala sanki biraz daha belirgin gibi geldi bana.1 sene önce kimsyasal gebelik geçirdim.Şimdi ödüm kopuyor hastahaneye gitmeye daha bat günüme 1 gün var.Siz de bakabilir misiniz?
En net sonucu kan testi veriyor

Kızlar merhaba. Reglime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım 1 dk sonra silik çizgi çıktı. Çok şükür rabbime. Siz de bakar mısınız

Eklentiler

• A1AF1EE2-2B02-41B0-8794-81F62BACE561.jpeg
    A1AF1EE2-2B02-41B0-8794-81F62BACE561.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 589
Evet sende belirgin baya ama bende daha adete 10 gün var yani döngü sürem değiştiği için bende kestiremiyorum üç test yaptım hepsi silik çizgiydi

Kızlar merhaba. Reglime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım 1 dk sonra silik çizgi çıktı. Çok şükür rabbime. Siz de bakar mısınız
Benimki gibi çıkmış.Bence siz de birazcık sabredin.1 gün kala tekrar yapabilirsiniz.Benim 4 gün geçti reglim bugün test vermeye gideceğim.

X