Gebelik testi silik çizgi

zumerald

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
40
17
36
Herkese merhaba,reglime 4 gün kala 3 gün kala ve 1 gün kala erken gebelik testi yaptım.Hepsinde de silik çizgi çıktı.Fakat 1 gün kala sanki biraz daha belirgin gibi geldi bana.1 sene önce kimsyasal gebelik geçirdim.Şimdi ödüm kopuyor hastahaneye gitmeye daha bat günüme 1 gün var.Siz de bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20230120_111436_620.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 2.318
Hamilesin canım hayırlı olsun ☻

Teşekkür ederim inanın halen emin olamıyorum.Günlerdir forumları okuyup duruyorum.Kafam iyice allak bullak oldu.Pazartesiyi beklemek istiyorum.Yine bir hüsran yaşamak istemiyorum.
Bence hiç pazartesi gununu beklemeyin imkaniniz varsa hemen ozele gidin ya kan testi verin ya da muayne olun

Teşekkür ederim.Hayırlısı olsun.Kimyasal gebelikten korkuyorum.Silik çizgi olduğu için beta hcg çok mu düşüktür sizce?
Gebelik 1 gun kala yaptiysaniz normal diye dusunuyorum benim adetim 11 gun geciktiginde kaset testte silik erken gebelik testinde daha net cikmisti o yuzden muayne olmanizda ve kan testi yaptirmanizda yarar var ben hic beta yaptirmadim bile kese gorundu bebek ile beraber kalp atisini duyduk 6. Haftamda

Teşekkür ederim inanın halen emin olamıyorum.Günlerdir forumları okuyup duruyorum.Kafam iyice allak bullak oldu.Pazartesiyi beklemek istiyorum.Yine bir hüsran yaşamak istemiyorum.
Merhaba benimde silik çizgiydi öyle öğrendim ve kan testi yaptırdım. Hemen kan verin mutlaka Adetin gecikmesinden 10 gün sonra kese görünüyor iki üç günde bir değerin arttıp artmadığına kan vererek bakmıştım. Umuyorum gönlünüzden geçen olur

Ay maşallah Allah bağışlasın.Teşekkür ederim.Kendimde o gücü bulursam gideceğim :)

3ununde yaNlis olması imkansız canım sen içini ferah tut
İnşallah hayırlısı olsun.Eşimin ileri sperm hareketliliği biraz düşük çıktı.Doktor bir şeye gerek yok olur ama biraz zorlanırsınız dedi.Keçi boynuzu özü,vitamin tavsiye etti.Ama yarım yamalak içti.Kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediğimde eşinizin durumundan dolayı olmuş olabilir dedi.O yüzden biraz geriliyorum.

İçim içimi yiyor hastahaneye gitsem mi diye halen test yanlıştır herhalde ya da kimsayal gebeliktir diye düşünüyorum.
Kimyasal gebelikte de çizgi çıkar çünkü döllenme olmuştur ve bhcg hormonu vardır. Testin silik çıkması hormon seviyenizin henüz düşük olmasıyla ilgili.Şimdi kan verirseniz 2 günde bir kan vermeniz gerekecek yükselip yükselmediğini görmek için.O strese girmeye gerek var mı bilemiyorum ben olsam 1 hafta bekler öyle giderim.İyi haberler alırsınız umarım.

Ben de o strese girmek istemiyorum.O sebeple bekmeyi düşünüyorum.Teşekkür ederim.İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…