Hamilesin canım hayırlı olsun ☻Herkese merhaba,reglime 4 gün kala 3 gün kala ve 1 gün kala erken gebelik testi yaptım.Hepsinde de silik çizgi çıktı.Fakat 1 gün kala sanki biraz daha belirgin gibi geldi bana.1 sene önce kimsyasal gebelik geçirdim.Şimdi ödüm kopuyor hastahaneye gitmeye daha bat günüme 1 gün var.Siz de bakabilir misiniz?
Teşekkür ederim inanın halen emin olamıyorum.Günlerdir forumları okuyup duruyorum.Kafam iyice allak bullak oldu.Pazartesiyi beklemek istiyorum.Yine bir hüsran yaşamak istemiyorum.Tebrik ederim hamile gibi gorunuyorsunuz yinede bir kan testi yaptırın derim
Bence hiç pazartesi gununu beklemeyin imkaniniz varsa hemen ozele gidin ya kan testi verin ya da muayne olunTeşekkür ederim inanın halen emin olamıyorum.Günlerdir forumları okuyup duruyorum.Kafam iyice allak bullak oldu.Pazartesiyi beklemek istiyorum.Yine bir hüsran yaşamak istemiyorum.
Teşekkür ederim.Hayırlısı olsun.Kimyasal gebelikten korkuyorum.Silik çizgi olduğu için beta hcg çok mu düşüktür sizce?Hamilesin canım hayırlı olsun ☻
Gebelik 1 gun kala yaptiysaniz normal diye dusunuyorum benim adetim 11 gun geciktiginde kaset testte silik erken gebelik testinde daha net cikmisti o yuzden muayne olmanizda ve kan testi yaptirmanizda yarar var ben hic beta yaptirmadim bile kese gorundu bebek ile beraber kalp atisini duyduk 6. HaftamdaTeşekkür ederim.Hayırlısı olsun.Kimyasal gebelikten korkuyorum.Silik çizgi olduğu için beta hcg çok mu düşüktür sizce?
İçim içimi yiyor hastahaneye gitsem mi diye halen test yanlıştır herhalde ya da kimsayal gebeliktir diye düşünüyorum.Bence hiç pazartesi gununu beklemeyin imkaniniz varsa hemen ozele gidin ya kan testi verin ya da muayne olun
Hastaneye gidip kan vermeden bunu bilemezsiniz ama hakkinizda hayirlisi olur inşaAllah umitsizlige kapilmayinİçim içimi yiyor hastahaneye gitsem mi diye halen test yanlıştır herhalde ya da kimsayal gebeliktir diye düşünüyorum.
Merhaba benimde silik çizgiydi öyle öğrendim ve kan testi yaptırdım. Hemen kan verin mutlakaTeşekkür ederim inanın halen emin olamıyorum.Günlerdir forumları okuyup duruyorum.Kafam iyice allak bullak oldu.Pazartesiyi beklemek istiyorum.Yine bir hüsran yaşamak istemiyorum.
Ay maşallah Allah bağışlasın.Teşekkür ederim.Kendimde o gücü bulursam gideceğim :)Gebelik 1 gun kala yaptiysaniz normal diye dusunuyorum benim adetim 11 gun geciktiginde kaset testte silik erken gebelik testinde daha net cikmisti o yuzden muayne olmanizda ve kan testi yaptirmanizda yarar var ben hic beta yaptirmadim bile kese gorundu bebek ile beraber kalp atisini duyduk 6. Haftamda
Hayir canım hiç alakası yok onunla... ben öğrendiğimde daha silikti çizgimTeşekkür ederim.Hayırlısı olsun.Kimyasal gebelikten korkuyorum.Silik çizgi olduğu için beta hcg çok mu düşüktür sizce?
Teşekkur ederim saglikla gelsinler miniklerimizAy maşallah Allah bağışlasın.Teşekkür ederim.Kendimde o gücü bulursam gideceğim :)
3 test yaptım 3ünde de silik çizgi çıktı olmasa çıkmazdı değil mi?Hayir canım hiç alakası yok onunla... ben öğrendiğimde daha silikti çizgim
Rica ederim.Amin.Teşekkur ederim saglikla gelsinler miniklerimiz
3ununde yaNlis olması imkansız canım sen içini ferah tut3 test yaptım 3ünde de silik çizgi çıktı olmasa çıkmazdı değil mi?
İnşallah hayırlısı olsun.Eşimin ileri sperm hareketliliği biraz düşük çıktı.Doktor bir şeye gerek yok olur ama biraz zorlanırsınız dedi.Keçi boynuzu özü,vitamin tavsiye etti.Ama yarım yamalak içti.Kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediğimde eşinizin durumundan dolayı olmuş olabilir dedi.O yüzden biraz geriliyorum.3ununde yaNlis olması imkansız canım sen içini ferah tut
Allah bağışlasın.Amin inşallah hepimizinMerhaba benimde silik çizgiydi öyle öğrendim ve kan testi yaptırdım. Hemen kan verin mutlakaAdetin gecikmesinden 10 gün sonra kese görünüyor iki üç günde bir değerin arttıp artmadığına kan vererek bakmıştım. Umuyorum gönlünüzden geçen olur
Kimyasal gebelikte de çizgi çıkar çünkü döllenme olmuştur ve bhcg hormonu vardır. Testin silik çıkması hormon seviyenizin henüz düşük olmasıyla ilgili.Şimdi kan verirseniz 2 günde bir kan vermeniz gerekecek yükselip yükselmediğini görmek için.O strese girmeye gerek var mı bilemiyorum ben olsam 1 hafta bekler öyle giderim.İyi haberler alırsınız umarım.İçim içimi yiyor hastahaneye gitsem mi diye halen test yanlıştır herhalde ya da kimsayal gebeliktir diye düşünüyorum.
Ben de o strese girmek istemiyorum.O sebeple bekmeyi düşünüyorum.Teşekkür ederim.İnşallahKimyasal gebelikte de çizgi çıkar çünkü döllenme olmuştur ve bhcg hormonu vardır. Testin silik çıkması hormon seviyenizin henüz düşük olmasıyla ilgili.Şimdi kan verirseniz 2 günde bir kan vermeniz gerekecek yükselip yükselmediğini görmek için.O strese girmeye gerek var mı bilemiyorum ben olsam 1 hafta bekler öyle giderim.İyi haberler alırsınız umarım.