Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba reglim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı ikinciye yaptım ama markası farklıydı first hızlı gebelik testi negatif çıktı hamile miyimdir sizce
merhaba reglim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı ikinciye yaptım ama markası farklıydı first hızlı gebelik testi negatif çıktı hamile miyimdir sizce
Canım benımde aynı 2 gun gecıktım 2 kez kan verdım negatıftı 12 gun bekledım gecıkmem bugun 15 gun oldu kan verdım bakalım yarın ne cıkacak bıkaç gun tekrarla testı koyulcakmı bendekı hep aynı koyulmuyorda gıtmıyorda