• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmisiniz testlere.

Eşim gelince bir bakayimda diğer testi de yaparım belki. Sonrası kana.. arkadaşım iki aylık hamileydi ve silikti testi. O kısmına takilmadimda ikisinin farklı sonuç olmasına takildim
İlk idrarla sonra ki idrar fark ediyor belki geç döllenmedir ama dediğim gibi en kesini kan sonucu

İlk idrarla sonra ki idrar fark ediyor belki geç döllenmedir ama dediğim gibi en kesini kan sonucu
Haklısınız ama işte bu erken gebeliklerin yalancı pozitif olayı yüzünden karışıklık yaşıyoruz ister istemez yalancı pozitif mi diyorum

Canım bende freely adlı markanın gebelik testini yaptım aynı seninki gibi silik 1 gün arayla yaptım ben
IMG_5500.jpeg
IMG_5527.jpeg

İlk defa bu markayla yaptım eşimden geçen gün istemiştim o almış getirmiş bende yaptım 😓 o zaman gebelik yoktur boş yere kana gitmeyin bugun
Canım days doctor comfort hep yalancı çıkarıyor sen hiç ümitsizliğe düşme kana git frelly evet bazen yanıltabiliyor ama benim arkadaşımda onunla gebe olduğunu öğrendi şuan stres yaparak hiç kendini şey yapma sen hemen kana git ya da şimdi evdeki testi de dene

Canım days doctor comfort hep yalancı çıkarıyor sen hiç ümitsizliğe düşme kana git frelly evet bazen yanıltabiliyor ama benim arkadaşımda onunla gebe olduğunu öğrendi şuan stres yaparak hiç kendini şey yapma sen hemen kana git ya da şimdi evdeki testi de dene
Canım ben hep bu aya kadar days comfort da hiç yalancı pozitif görmedim hep kullanmistimda ne bileyim . Elimde başka marka erken gebelik vardı onuda yaptım onda gölgeli çıktı çok belli değil ama var gibi duruyor. Ben görüyorum o gölgeyi ama resimde görünmüyor

Eklentiler

• 1000032544.jpg
    1000032544.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000032543.jpg
    1000032543.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 16
Canım ben hep bu aya kadar days comfort da hiç yalancı pozitif görmedim hep kullanmistimda ne bileyim . Elimde başka marka erken gebelik vardı onuda yaptım onda gölgeli çıktı çok belli değil ama var gibi duruyor. Ben görüyorum o gölgeyi ama resimde görünmüyor
Valla bende hiç yalancı pozitif görmedim ama işte bazılarının da gebelik varmış ama negatif çıkarıyormuş işte sadece pozitif çıkarıp yalancı olmuyormuş yani 😂

Valla bende hiç yalancı pozitif görmedim ama işte bazılarının da gebelik varmış ama negatif çıkarıyormuş işte sadece pozitif çıkarıp yalancı olmuyormuş yani 😂
Evet canim duydum bak doğru 😅 hayırlısı olsun inşallah bende gebelik vardır arkadaşın gibi bende freely ile öğrendim derim inşallah

Ne yaptın canım kan verdin mi
Yok canim vermedim Pts ye kadar beklemeye karar verdim sabahki stresi attım üzerimden 😅 sonuç ne çıkarsa çıksın gebeysem gebeyim Pts de belli olur. Regl geleceksede gelmiş olur o süreçte. Biraz ağrılarım oluyor ama regle benziyor gibi ama farklı sanki sizi gibi bu.

Back