- 25 Haziran 2020
- 218
- 375
- 18
- 31
Canım kan testi yaptım sonuç negatif çıktıCanım hayırlı olsun benimki de böyle çıkmıştı emin olamadım kesin sonuçlu testten aldım eczaneden onunla denedim pozitif çıktı seninde pozitif
Aaa üzüldüm bende regl oldun mu pekiCanım kan testi yaptım sonuç negatif çıktınasıl oluyor anlamadım inanki çok üzüldüm
Çok canım hala olmadım olacak gibi de değilim hamile gibi hissediyorum bilmiyorumAaa üzüldüm bende regl oldun mu peki
Hatırlamıyorum 5tllik bir testti başka test yapmadımCok sasrdm..baska idrar testi yaptnz mi hic?bu hangi marka?
Test mi bozuk demek oluyor bu? Yoksa sonra tekrar kan mi vereceksnz belli bi sure sonra..ben kabullenemedim yaHatırlamıyorum 5tllik bir testti başka test yapmadım
Yani ozaman benim de kanamam olacak önümüzdeki günlerde, hayırlısı bakalımTest bozuk değil bende aynılarını yaşadım büyük ıhtımalle sende kımyasal gebelık geçirmişsin ilk idrar testi yaptım silikti sonra ertesı gün kanamam basladı düsürdügümü anlamadım adet oldum sanıyorum doktora gıttım beta 40 cıktı düsük yapıyosun bu kımyasal dedı tekrar ıkı gün sonra betam 3e düstü
Bilmiyorum benim de kabullenmem zor oluyor adet olana kadar umut edicem gibiTest mi bozuk demek oluyor bu? Yoksa sonra tekrar kan mi vereceksnz belli bi sure sonra..ben kabullenemedim ya
Aynen canım doktor benden adetimin ücüncü günü hormon testı ıstedı eger senınde ıcın rahat edecekse doktorunla konus sanada hormon testı yaptırsın bı dahakı gebelıgımızde bu durumu yasamayalım cok zor cünkü ben bıde ılk gebelıgımde kürtaş oldum bu ıkıncı gebelıgımdıYani ozaman benim de kanamam olacak önümüzdeki günlerde, hayırlısı bakalım
Kesin sonuç veren testten alsana eczaneden birde onunla dene belki pozitif çıkar şaşırdım yani çift çizgi sonuçtaÇok canım hala olmadım olacak gibi de değilim hamile gibi hissediyorum bilmiyorum
Aynen canım doktor benden adetimin ücüncü günü hormon testı ıstedı eger senınde ıcın rahat edecekse doktorunla konus sanada hormon testı yaptırsın bı dahakı gebelıgımızde bu durumu yasamayalım cok zor cünkü ben bıde ılk gebelıgımde kürtaş oldum bu ıkıncı gebelıgımdı
Aynen canim zor oluyor gercekten, bende azonce muayeneye girdim doktora kantestimi verdim gebelik olmamış dedi adet söktürücü yazdı bunu iç adetin 3üncü günü gel hormon testi yapalım dediAynen canım doktor benden adetimin ücüncü günü hormon testı ıstedı eger senınde ıcın rahat edecekse doktorunla konus sanada hormon testı yaptırsın bı dahakı gebelıgımızde bu durumu yasamayalım cok zor cünkü ben bıde ılk gebelıgımde kürtaş oldum bu ıkıncı gebelıgımdı
Çok umutlanmıştımBelki gec dollenmedir kanda hemen cikmayabilir idrar testini tekrarlayn bnce baska marka olsn yine cizgi gorurseniz bidaha kan verin
Evet olabiliyormuş demekki canım teşekkür ederim önerin için ama umutlanmak istemiyorum birdaha kolay kolay test yapmicamKesin sonuç veren testten alsana eczaneden birde onunla dene belki pozitif çıkar şaşırdım yani çift çizgi sonuçta
Ilacı kullanmak sana kalmıs ama hormon testı yaptır sadece ben ılac falan kullanmadım suan kanamamda bıttı 6gün sürdü senınde kanaman baslar aynı adet gıbı bıter dıger adetımızı beklerız ınsALLAH güzel sonuclar alırız düsük öncedende vardı ama gercekten artık saglıgımız bozuldu hayırlısı bakalım :)Aynen canim zor oluyor gercekten, bende azonce muayeneye girdim doktora kantestimi verdim gebelik olmamış dedi adet söktürücü yazdı bunu iç adetin 3üncü günü gel hormon testi yapalım dedi
Ben söktürücü kullanmadan normal olup hormon testine öyle gitmeyi düşünüyorum
Hep bu yapay gıdalarla ilaçlarla vs bozdular zaten biz eskiler kadar sağlıklı degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?