Çokta silik değil hayırlı olsunSelam hanımlar bugün adetim gecikeli bir hafta oldu, sabah idrarda gebelik testi yaptım ikinci cizgi damlatır damlatmaz silik bir şekilde çıktı kafam karıştı şimdi benim hamile olma ihtimalim var mı? Ekledim resim olarakne sevinebildim ne üzülebildim net olmayınca cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederimm
Adetiniz geçmiş, testiniz pozitif. Çok tereddütte kaldıysanız gidip kan testi yaptırın netleşsin. Ama var yani belli. Hayırlı olsun..
Gercekten bu cumleyi duyduguma sevindimm çok tesekkurlerÇokta silik değil hayırlı olsun
Çokta silik değil hayırlı olsun
Hayırlı olsun büyük bir ihtimalle pozitif
Rica ederim canım gayet belli çizgisi sağlıcakla gelsin inşallahGercekten bu cumleyi duyduguma sevindimm çok tesekkurler
Yaa nasıl güzel bir motivasyonO burda bir hamilecik daha varmışhayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederimm cevabınız icin❤Adetiniz geçmiş, testiniz pozitif. Çok tereddütte kaldıysanız gidip kan testi yaptırın netleşsin. Ama var yani belli. Hayırlı olsun..
Canımm çok teşekkür ederim insCanım bu bariz pozitif bir test sonucu ama sen kan tahlilinde yaptır mutlaka inşa bebiş vardır
Teşekkür ederimm cevap icinHayırlı olsun büyük bir ihtimalle pozitif
Yaaneresi silik bunun masallah ben burdayim diyo☺
İnşallahneresi silik bunun masallah ben burdayim diyo☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?