Gebelik testi silik çıkanlar

Smile1324

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
16
9
6
37
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum
Adetime iki gün var ama yaklaşık üç gündür yoğun kahverengi akintim var. Öncesinde beyaz akintim oluyordu ama bi kaç gün sonra rengi kahverengine döndü hatta siyah gibi oldu ve hala akintim devam ediyor. Bebek isteğimiz için acaba mi diyip eczaneden test aldim predictor kullandım tek çizgi cıktı ama miratech testinde ikinci çizgi çok silik hatta gölge gibi cıktı. Sizce testlerden hangisi daha güvenilir? Hastaneye acile gittim ama biz acil vaka olmadığı için yapamıyoruz dediler. Bu sabah randevu alıp polikliniğe gittim bu saatten sonra test yapılmıyor deyip pazartesiye attılar randevumu. Test yaptım ondan da emin olamıyorum. Zaten negatif sonuçları da kabul edemiyorum moralim bozuldu nedense

Hamile olma ihtimalin yüksek.. sabah ilk idrarla testi yeni farklı bir marka ile hemen silikte olsa çizgi çıkıyorsa bence hamilesindir

Bence tam sonuc icin adet gecikmesini bekleyin bende bir gün kala yaptim negatif cikti sonrada hemen adetim geldi elinde olmadan üzülüyosun test negatif cikinca

Hamile olma ihtimalin yüksek.. sabah ilk idrarla testi yeni farklı bir marka ile hemen silikte olsa çizgi çıkıyorsa bence hamilesindir
Sabah yaptım ama çıkmadı ikinci çizgi . Akintim da kesildi sol gogusumde hafif şancı var. Özel e gidip kan testi yaptıracam bakalım

Bence tam sonuc icin adet gecikmesini bekleyin bende bir gün kala yaptim negatif cikti sonrada hemen adetim geldi elinde olmadan üzülüyosun test negatif cikinca
Ben bu üzüntüleri 5 aydır yaşıyorum. kız kardeşimde kahverengi akinti gelmiş o da test yapmış negatif olunca çok üzülmüştü 1 yıldır korunmuyorlardi. Sonra regl olmayınca adetini regl gibi sanmış. En son mide bulantisi yüzünden hastaneye kaldırınca 5 haftalık gebe olduğunu öğrendik. O yüzden bi ümit mi diye bekliyorum

Ayrıca ikimiz de sogan suyu içtik ben ondan 1 ay sonra başladım ve o ay hamile kaldı kardeşim. Her dr gitti yumurta tembelliği dediler ama sogan suyu tam mucize yarattı. Ben de 10 aralıkta başlayıp 4 gun içebildim. Şimdi regl akinti bi yandan da acaba iltihap mi sokuyor diye düşünüyorum. Gerçi hiçbir sorunum yoktu benim dr lar öyle demişti. Işte kafam çok karıştı özelden kan vericem ama eşim pazartesi yi bekle diyor

Siz de belirti neler olmuştu?
Hemen hemen hepsini yaşadım kusma hariç önceki hamıleligimdede kusmadıgım için olmasada olur dedim kasıklarım spor yapmama engel olacak şiddetle agrıyordu aşırı sivilcelenmişti yüzüm baş dönmesi gögüs şişmesi bide cinsellik sonrası hafif kanamam olunca dedim ben hamileyim ama dedigim gibi sonuç negatif oldu
Hamile değilim ne yazıkki sogan suyundan oldu herhalde akintim
Önümüzdeki aylara bakalım Akıntı yanıltıyor malesef bendede aşırıydı

Kızlar birşey sormak istiyorum benim adetime4 gün kaldı dün test yaptım silik çıktı bugün sabahta yaptım dünkü göre daha belirgin çıktı sizce hamile olabilir miyim?

Arkadaşlar geçen hafta cuma dr gittim bana çok güzel yumurtan var bi beta ya bakalım dedi sonuç 1.03 cıktı. Bugün yine çağırdı gittim bana o gün vajinal ultrasonda trimester gibi görünüyordu dedi ama ben ovulasyon herhalde diye düşünüp o haftayı değerlendirdik. Ama dr ısrarla gebe olduğumu düşünüyor tekrar test yapalım dedi ama çok halsizim kan aldırmak istemedim üstelik içimden gelmedi. Trimester nedir onu bile bilmiyordum. Yani beta negatif ama dr vajinal ultrasonda trimester gibi görünüyordu dedi. Sizce yeni dollenme ultrasonda görülür mu

Doktorun diyorsa vardır bir bildiği elbette cnm, trimestr dönem demek. Gebeliğin oluşumumun ilk başlarının da evreleri var cnm. Önce tüp kanalında buluşur sperm ve yumurta sonra döllenir sonra rahme tutunur sonra kese içine yerleşir. Kur'an da da Rabbimiz biz sizi 3 evrede 3 karanlık içinde şekillendirip yaratırız diyor. Büyük ihtimal bu trimestrların birindesin. İnşallah senin için hayırlı güzel sonuçlar olur cnm

Amin canım adetim 40 gun geçti ağır bi grip olmuştum hastanede kaldım bi kaç gün ve çok fazla ilaç kullandım 10 gun . Hastanede 10 gun boyunca yediğim agri kesiler ve serumlar hariç. Dr onlar etkiler dedi adet gecikmesini ama benim hiç gecikmemiş gibiymiş. O kadar çok istiyorum ki çocuk artık iyice duygusala bağladım bi de sen kur 'an da geçiyormuş diyince ağladım psikolojim iyice yerle bir. Başka bir dr bana kese var dedi çok sevindim sonra beta negatif cıktı. Insan yerle bir oluyor . Şimdi beta yüksek görmeden inanamıyorum dr a. Adet söktürücü vermek için çağırdı sonra hayır bu bebek olabilir dedi vazgeçti. Ayrıca adet olmadım diyroum hayır olmuşsun gibi diyor. 2-3 gün kahverengi akintim oldu onu adetten sayıyor herhalde. Çok konuştum canım kusura bakma

Estağfurullah cnm bnm, sıkıntını paylaşmışsın. Bak kuzum elbet olacak bebeğin Allah'ın izniyle. Ama ne kadar kafaya takar ne kadar stres yaparsan o kadar gecikiyor olması. Öncelik başka ilgi alanları edinmeye çalış, ve denemelerine dvm et elbet. Hatta ovulasyon testleri kullan. Bu ay değilsen gebe. İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir meleğin olur da Rabbim yüzünü güldürür. Sabır cnm, sabır. Ümitle sabır, duayla sabır. Ben ilk kızımı 9 sene sonra kucağıma aldım, sabırla bekledim. Tedavisiz kendiliğinden oldu, ama bnm sorunum vardı ondan olmuyordu. Yazsam uzun hikaye, boşver. Senin en kısa zamanda olur inş cnm bnm.

Allah razı olsun canım benim. Inşallah kavuşurum 7 aydır bekliyoruz inşallah bu ay olur. Kasik agrım ve beyaz akintim başladı bugün. Umarım vardır . Ilgın için teşekkür ederim .

Kızlar az önce muayeneden geliyorum dr rahim duvar kalınlığının 19 mm olduğunu söyledi hayırlısı olsun muhtemelen hamilesin dedi. Ve az önce test sonuçlarına netten baktık 86.77 cıktı. Dr gerçekten döllenen yumurtayı görmüş. Hâlâ soktayim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cnmm çookkk sevindim gerçekten, Gözün aydın olsun, Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah şimdi busun, inş yakında bu olacaksın dikkat et kendine. Hayırlı geceler canım

Cnmm çookkk sevindim gerçekten, Gözün aydın olsun, Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah şimdi busun, inş yakında bu olacaksın dikkat et kendine. Hayırlı geceler canım
Amin canım benim allah razı olsun allahım isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah. Cook çok öpüyorum canım . Cevap verdiğin ve ilgilendiğin için teşekkür ederim allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…