Sabah yaptım ama çıkmadı ikinci çizgi . Akintim da kesildi sol gogusumde hafif şancı var. Özel e gidip kan testi yaptıracam bakalımHamile olma ihtimalin yüksek.. sabah ilk idrarla testi yeni farklı bir marka ile hemen silikte olsa çizgi çıkıyorsa bence hamilesindir
Bence tam sonuc icin adet gecikmesini bekleyin bende bir gün kala yaptim negatif cikti sonrada hemen adetim geldi elinde olmadan üzülüyosun test negatif cikinca
Bence tam sonuc icin adet gecikmesini bekleyin bende bir gün kala yaptim negatif cikti sonrada hemen adetim geldi elinde olmadan üzülüyosun test negatif cikinca
Ben bu üzüntüleri 5 aydır yaşıyorum. kız kardeşimde kahverengi akinti gelmiş o da test yapmış negatif olunca çok üzülmüştü 1 yıldır korunmuyorlardi. Sonra regl olmayınca adetini regl gibi sanmış. En son mide bulantisi yüzünden hastaneye kaldırınca 5 haftalık gebe olduğunu öğrendik. O yüzden bi ümit mi diye bekliyorumBence tam sonuc icin adet gecikmesini bekleyin bende bir gün kala yaptim negatif cikti sonrada hemen adetim geldi elinde olmadan üzülüyosun test negatif cikinca
Siz de belirti neler olmuştu?Bence tam sonuc icin adet gecikmesini bekleyin bende bir gün kala yaptim negatif cikti sonrada hemen adetim geldi elinde olmadan üzülüyosun test negatif cikinca
Hemen hemen hepsini yaşadım kusma hariç önceki hamıleligimdede kusmadıgım için olmasada olur dedim kasıklarım spor yapmama engel olacak şiddetle agrıyordu aşırı sivilcelenmişti yüzüm baş dönmesi gögüs şişmesi bide cinsellik sonrası hafif kanamam olunca dedim ben hamileyim ama dedigim gibi sonuç negatif olduSiz de belirti neler olmuştu?
Önümüzdeki aylara bakalımHamile değilim ne yazıkki sogan suyundan oldu herhalde akintim
Bence hamilesin canımKızlar birşey sormak istiyorum benim adetime4 gün kaldı dün test yaptım silik çıktı bugün sabahta yaptım dünkü göre daha belirgin çıktı sizce hamile olabilir miyim?
KanKızlar birşey sormak istiyorum benim adetime4 gün kaldı dün test yaptım silik çıktı bugün sabahta yaptım dünkü göre daha belirgin çıktı sizce hamile olabilir miyim?
Doktorun diyorsa vardır bir bildiği elbette cnm, trimestr dönem demek. Gebeliğin oluşumumun ilk başlarının da evreleri var cnm. Önce tüp kanalında buluşur sperm ve yumurta sonra döllenir sonra rahme tutunur sonra kese içine yerleşir. Kur'an da da Rabbimiz biz sizi 3 evrede 3 karanlık içinde şekillendirip yaratırız diyor. Büyük ihtimal bu trimestrların birindesin. İnşallah senin için hayırlı güzel sonuçlar olur cnmArkadaşlar geçen hafta cuma dr gittim bana çok güzel yumurtan var bi beta ya bakalım dedi sonuç 1.03 cıktı. Bugün yine çağırdı gittim bana o gün vajinal ultrasonda trimester gibi görünüyordu dedi ama ben ovulasyon herhalde diye düşünüp o haftayı değerlendirdik. Ama dr ısrarla gebe olduğumu düşünüyor tekrar test yapalım dedi ama çok halsizim kan aldırmak istemedim üstelik içimden gelmedi. Trimester nedir onu bile bilmiyordum. Yani beta negatif ama dr vajinal ultrasonda trimester gibi görünüyordu dedi. Sizce yeni dollenme ultrasonda görülür mu
Amin canım adetim 40 gun geçti ağır bi grip olmuştum hastanede kaldım bi kaç gün ve çok fazla ilaç kullandım 10 gun . Hastanede 10 gun boyunca yediğim agri kesiler ve serumlar hariç. Dr onlar etkiler dedi adet gecikmesini ama benim hiç gecikmemiş gibiymiş. O kadar çok istiyorum ki çocuk artık iyice duygusala bağladım bi de sen kur 'an da geçiyormuş diyince ağladım psikolojim iyice yerle bir. Başka bir dr bana kese var dedi çok sevindim sonra beta negatif cıktı. Insan yerle bir oluyor . Şimdi beta yüksek görmeden inanamıyorum dr a. Adet söktürücü vermek için çağırdı sonra hayır bu bebek olabilir dedi vazgeçti. Ayrıca adet olmadım diyroum hayır olmuşsun gibi diyor. 2-3 gün kahverengi akintim oldu onu adetten sayıyor herhalde. Çok konuştum canım kusura bakmaDoktorun diyorsa vardır bir bildiği elbette cnm, trimestr dönem demek. Gebeliğin oluşumumun ilk başlarının da evreleri var cnm. Önce tüp kanalında buluşur sperm ve yumurta sonra döllenir sonra rahme tutunur sonra kese içine yerleşir. Kur'an da da Rabbimiz biz sizi 3 evrede 3 karanlık içinde şekillendirip yaratırız diyor. Büyük ihtimal bu trimestrların birindesin. İnşallah senin için hayırlı güzel sonuçlar olur cnm
Estağfurullah cnm bnm, sıkıntını paylaşmışsın. Bak kuzum elbet olacak bebeğin Allah'ın izniyle. Ama ne kadar kafaya takar ne kadar stres yaparsan o kadar gecikiyor olması. Öncelik başka ilgi alanları edinmeye çalış, ve denemelerine dvm et elbet. Hatta ovulasyon testleri kullan. Bu ay değilsen gebe. İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir meleğin olur da Rabbim yüzünü güldürür. Sabır cnm, sabır. Ümitle sabır, duayla sabır. Ben ilk kızımı 9 sene sonra kucağıma aldım, sabırla bekledim. Tedavisiz kendiliğinden oldu, ama bnm sorunum vardı ondan olmuyordu. Yazsam uzun hikaye, boşver. Senin en kısa zamanda olur inş cnm bnm.Amin canım adetim 40 gun geçti ağır bi grip olmuştum hastanede kaldım bi kaç gün ve çok fazla ilaç kullandım 10 gun . Hastanede 10 gun boyunca yediğim agri kesiler ve serumlar hariç. Dr onlar etkiler dedi adet gecikmesini ama benim hiç gecikmemiş gibiymiş. O kadar çok istiyorum ki çocuk artık iyice duygusala bağladım bi de sen kur 'an da geçiyormuş diyince ağladım psikolojim iyice yerle bir. Başka bir dr bana kese var dedi çok sevindim sonra beta negatif cıktı. Insan yerle bir oluyor . Şimdi beta yüksek görmeden inanamıyorum dr a. Adet söktürücü vermek için çağırdı sonra hayır bu bebek olabilir dedi vazgeçti. Ayrıca adet olmadım diyroum hayır olmuşsun gibi diyor. 2-3 gün kahverengi akintim oldu onu adetten sayıyor herhalde. Çok konuştum canım kusura bakma
Allah razı olsun canım benim. Inşallah kavuşurum 7 aydır bekliyoruz inşallah bu ay olur. Kasik agrım ve beyaz akintim başladı bugün. Umarım vardır . Ilgın için teşekkür ederim .Estağfurullah cnm bnm, sıkıntını paylaşmışsın. Bak kuzum elbet olacak bebeğin Allah'ın izniyle. Ama ne kadar kafaya takar ne kadar stres yaparsan o kadar gecikiyor olması. Öncelik başka ilgi alanları edinmeye çalış, ve denemelerine dvm et elbet. Hatta ovulasyon testleri kullan. Bu ay değilsen gebe. İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir meleğin olur da Rabbim yüzünü güldürür. Sabır cnm, sabır. Ümitle sabır, duayla sabır. Ben ilk kızımı 9 sene sonra kucağıma aldım, sabırla bekledim. Tedavisiz kendiliğinden oldu, ama bnm sorunum vardı ondan olmuyordu. Yazsam uzun hikaye, boşver. Senin en kısa zamanda olur inş cnm bnm.
Cnmm çookkk sevindim gerçekten, Gözün aydın olsun, Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar az önce muayeneden geliyorum dr rahim duvar kalınlığının 19 mm olduğunu söyledi hayırlısı olsun muhtemelen hamilesin dedi. Ve az önce test sonuçlarına netten baktık 86.77 cıktı. Dr gerçekten döllenen yumurtayı görmüş. Hâlâ soktayim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım benim allah razı olsun allahım isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah. Cook çok öpüyorum canım . Cevap verdiğin ve ilgilendiğin için teşekkür ederim allaha emanet olCnmm çookkk sevindim gerçekten, Gözün aydın olsun, Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahşimdi busun, inş yakında bu olacaksın dikkat et kendine. Hayırlı geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?