- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
Sende cnmAmin canım benim allah razı olsun allahım isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah. Cook çok öpüyorum canım . Cevap verdiğin ve ilgilendiğin için teşekkür ederim allaha emanet ol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende cnmAmin canım benim allah razı olsun allahım isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah. Cook çok öpüyorum canım . Cevap verdiğin ve ilgilendiğin için teşekkür ederim allaha emanet ol
Tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağınıza alınKızlar az önce muayeneden geliyorum dr rahim duvar kalınlığının 19 mm olduğunu söyledi hayırlısı olsun muhtemelen hamilesin dedi. Ve az önce test sonuçlarına netten baktık 86.77 cıktı. Dr gerçekten döllenen yumurtayı görmüş. Hâlâ soktayim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı akşamlar.Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum?Sende cnm![]()
Yanliş anlaşılacak bişey değilse elbetHayırlı akşamlar.Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum?
Yok canım pkolumuydunuz diye soracaktımYanliş anlaşılacak bişey değilse elbet![]()
Yok canım pkolumuydunuz diye soracaktım![]()
Yok ben de pko var canım bekarken ilaç kullandığım oldu adet düzensizliğinden dolayı . Maşallah Rabbim sağlık versinHay Allah seni güldürdün gece gece. Yanlış anlaşılma deyince ne biliim. Pko deyimi eğer adet düzensizliği ise evet cnm. Sadece son 6-7 aydır 1 buçuk ayı geçmiyor şükür. Senede 1 kez regl olduğumu bilirim. Öyle ama iki kızım oldu Rabbim 'in izniyle hamdolsun. Sende de mi düzensizlik var
Aile hekimleri de yapıyo sabah 11 e kadar yaptırabilirsiniz benim sizin ki gibi olduğunda hamileyim sanmıştım daha önce hiç öyle bişey yaşamadığım için ama değilmişim ama siz silik de olsa bi çizgi gormussunuz inşallah vardır .hastaneler hcg ye her zaman bakabiliyolar halbuki randrvunuzu ertelemeleri saçma olmuşMerhaba kızlar ben yeni üye oldum
Adetime iki gün var ama yaklaşık üç gündür yoğun kahverengi akintim var. Öncesinde beyaz akintim oluyordu ama bi kaç gün sonra rengi kahverengine döndü hatta siyah gibi oldu ve hala akintim devam ediyor. Bebek isteğimiz için acaba mi diyip eczaneden test aldim predictor kullandım tek çizgi cıktı ama miratech testinde ikinci çizgi çok silik hatta gölge gibi cıktı. Sizce testlerden hangisi daha güvenilir? Hastaneye acile gittim ama biz acil vaka olmadığı için yapamıyoruz dediler. Bu sabah randevu alıp polikliniğe gittim bu saatten sonra test yapılmıyor deyip pazartesiye attılar randevumu. Test yaptım ondan da emin olamıyorum. Zaten negatif sonuçları da kabul edemiyorum moralim bozuldu nedense
Bende cnm bekarken dr gitmiştim. Liseye gidiyordum o zaman, 1 ay hiç kesilmeden adet olmuştum. İlaç ile durdurulmuştu. Hep düzensizdi aderlerim bnm hep. Ama bunu hiç kafana takma cnm, bnm oldu seninde olur Allah'ın izniyleYok ben de pko var canım bekarken ilaç kullandığım oldu adet düzensizliğinden dolayı . Maşallah Rabbim sağlık versin![]()
Yok canım hamileymişim zatenAile hekimleri de yapıyo sabah 11 e kadar yaptırabilirsiniz benim sizin ki gibi olduğunda hamileyim sanmıştım daha önce hiç öyle bişey yaşamadığım için ama değilmişim ama siz silik de olsa bi çizgi gormussunuz inşallah vardır .hastaneler hcg ye her zaman bakabiliyolar halbuki randrvunuzu ertelemeleri saçma olmuş
Hayırlı olsun sağlıkla sihhatle kucağınıza alırsınız inşallahYok canım hamileymişim zaten
Amin canım saol allahım isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun sağlıkla sihhatle kucağınıza alırsınız inşallah
Canım aynı benımkı de boyleydı ve kanamam oldu. Sen ne yaptınMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ♀ hamiş olanlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi☺ benim size bir sorum olacaktı artık gidip kan vermek istemiyorum hemen dün erken gebelik testlerinden alıp yaptım miratech markasından almıştım çok silik gölge gibi çıktı emin olamıyorum adetime 3 gün var ama pcos olduğumdan hiç belli olmuyor ne zaman olucağım. sizce varmı gebelik fotoğrafını gönderiyorum
Canim bunu yaptiginda hamilemiymissin,benimde testim boyle ciktiMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım hamiş olanlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi
benim size bir sorum olacaktı artık gidip kan vermek istemiyorum hemen dün erken gebelik testlerinden alıp yaptım miratech markasından almıştım çok silik gölge gibi çıktı emin olamıyorum adetime 3 gün var ama pcos olduğumdan hiç belli olmuyor ne zaman olucağım. sizce varmı gebelik fotoğrafını gönderiyorum
Ben çizgi gördüm hamilesindir inşallahkızlar merhabalar benim de adetim bir gün geçti ama progestan kullandığım için ondandır diye düşünüp ümitlenmek istemedim.test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ne dersiniz? sizce hamile miyim? Eki Görüntüle 2264827
öyledir inşallah bugün olmazsam kan testi yaptıracam artıkBen çizgi gördüm hamilesindir inşallah