• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çıkanlar

Kızlar az önce muayeneden geliyorum dr rahim duvar kalınlığının 19 mm olduğunu söyledi hayırlısı olsun muhtemelen hamilesin dedi. Ve az önce test sonuçlarına netten baktık 86.77 cıktı. Dr gerçekten döllenen yumurtayı görmüş. Hâlâ soktayim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağınıza alın :dua:

Yok canım pkolumuydunuz diye soracaktım :oops:
:KK70:Hay Allah seni güldürdün gece gece. Yanlış anlaşılma deyince ne biliim. Pko deyimi eğer adet düzensizliği ise evet cnm. Sadece son 6-7 aydır 1 buçuk ayı geçmiyor şükür. Senede 1 kez regl olduğumu bilirim. Öyle ama iki kızım oldu Rabbim 'in izniyle hamdolsun. Sende de mi düzensizlik var

:KK70:Hay Allah seni güldürdün gece gece. Yanlış anlaşılma deyince ne biliim. Pko deyimi eğer adet düzensizliği ise evet cnm. Sadece son 6-7 aydır 1 buçuk ayı geçmiyor şükür. Senede 1 kez regl olduğumu bilirim. Öyle ama iki kızım oldu Rabbim 'in izniyle hamdolsun. Sende de mi düzensizlik var
Yok ben de pko var canım bekarken ilaç kullandığım oldu adet düzensizliğinden dolayı . Maşallah Rabbim sağlık versin :dua:

Merhaba kızlar ben yeni üye oldum
Adetime iki gün var ama yaklaşık üç gündür yoğun kahverengi akintim var. Öncesinde beyaz akintim oluyordu ama bi kaç gün sonra rengi kahverengine döndü hatta siyah gibi oldu ve hala akintim devam ediyor. Bebek isteğimiz için acaba mi diyip eczaneden test aldim predictor kullandım tek çizgi cıktı ama miratech testinde ikinci çizgi çok silik hatta gölge gibi cıktı. Sizce testlerden hangisi daha güvenilir? Hastaneye acile gittim ama biz acil vaka olmadığı için yapamıyoruz dediler. Bu sabah randevu alıp polikliniğe gittim bu saatten sonra test yapılmıyor deyip pazartesiye attılar randevumu. Test yaptım ondan da emin olamıyorum. Zaten negatif sonuçları da kabul edemiyorum moralim bozuldu nedense
Aile hekimleri de yapıyo sabah 11 e kadar yaptırabilirsiniz benim sizin ki gibi olduğunda hamileyim sanmıştım daha önce hiç öyle bişey yaşamadığım için ama değilmişim ama siz silik de olsa bi çizgi gormussunuz inşallah vardır .hastaneler hcg ye her zaman bakabiliyolar halbuki randrvunuzu ertelemeleri saçma olmuş

Yok ben de pko var canım bekarken ilaç kullandığım oldu adet düzensizliğinden dolayı . Maşallah Rabbim sağlık versin :dua:
Bende cnm bekarken dr gitmiştim. Liseye gidiyordum o zaman, 1 ay hiç kesilmeden adet olmuştum. İlaç ile durdurulmuştu. Hep düzensizdi aderlerim bnm hep. Ama bunu hiç kafana takma cnm, bnm oldu seninde olur Allah'ın izniyle :dua::KK200:

Aile hekimleri de yapıyo sabah 11 e kadar yaptırabilirsiniz benim sizin ki gibi olduğunda hamileyim sanmıştım daha önce hiç öyle bişey yaşamadığım için ama değilmişim ama siz silik de olsa bi çizgi gormussunuz inşallah vardır .hastaneler hcg ye her zaman bakabiliyolar halbuki randrvunuzu ertelemeleri saçma olmuş
Yok canım hamileymişim zaten

bu miratech güveniliir bi marka degil benimde iki cizgi cıktı pko var bende.tabi ben bi sevin.ama beta hcg de cıkmadı.

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ‍♀️ hamiş olanlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi☺️ benim size bir sorum olacaktı artık gidip kan vermek istemiyorum hemen dün erken gebelik testlerinden alıp yaptım miratech markasından almıştım çok silik gölge gibi çıktı emin olamıyorum adetime 3 gün var ama pcos olduğumdan hiç belli olmuyor ne zaman olucağım. sizce varmı gebelik fotoğrafını gönderiyorum

Eklentiler

• 9FA2271D-DEFA-4212-97D4-3B2710B3B3F1.jpeg
    9FA2271D-DEFA-4212-97D4-3B2710B3B3F1.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 124
Kızlar bana da yorum yaparmısınız lütfen. Ateşim hiç düşmedi adet gunumde lekelenme seklınde pembe leke geldı. Ertesı gun cok olmadan kırmızıya donerek kanamam oldu ama adetlıyken cok daha fazlası gelır normalde ve bu sekılde test yaptım ıkımcı cızgı cok sılık cıktı. Bu durumu yasayan varmı acaba. Korkuyorum normal olmayan bı gebelık dıye ;(

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ‍♀ hamiş olanlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi☺ benim size bir sorum olacaktı artık gidip kan vermek istemiyorum hemen dün erken gebelik testlerinden alıp yaptım miratech markasından almıştım çok silik gölge gibi çıktı emin olamıyorum adetime 3 gün var ama pcos olduğumdan hiç belli olmuyor ne zaman olucağım. sizce varmı gebelik fotoğrafını gönderiyorum
Canım aynı benımkı de boyleydı ve kanamam oldu. Sen ne yaptın

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ‍♀️ hamiş olanlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi☺️ benim size bir sorum olacaktı artık gidip kan vermek istemiyorum hemen dün erken gebelik testlerinden alıp yaptım miratech markasından almıştım çok silik gölge gibi çıktı emin olamıyorum adetime 3 gün var ama pcos olduğumdan hiç belli olmuyor ne zaman olucağım. sizce varmı gebelik fotoğrafını gönderiyorum
Canim bunu yaptiginda hamilemiymissin,benimde testim boyle cikti🙄

kızlar merhabalar benim de adetim bir gün geçti ama progestan kullandığım için ondandır diye düşünüp ümitlenmek istemedim.test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ne dersiniz? sizce hamile miyim?
6CD204EE-877E-4D93-ACBC-C5E36C96F1C4.jpeg

Back