• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi pozitif ardından regl

hayazev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
64
-8
38
24
Merhaba arkadaşlar bugün gecikmenin 6.günü iki tane kaset test yaptım ikisi de silik kırmızı hatta baya belirgin şekilde çıktı ardından regl oldum bu ne demek oluyor?

Merhaba arkadaşlar bugün gecikmenin 6.günü iki tane kaset test yaptım ikisi de silik kırmızı hatta baya belirgin şekilde çıktı ardından regl oldum bu ne demek oluyor?
merhaba testleriniz bozuk olabilir yada kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz
tez zamanda bebek nasip olsun inşallah

Kanamanı gözlemle eğer çok yoğun değilse yerleşme kanaması olabilir. Öncesinde test yapmış mıydın acaba?

437B74C8-8541-4946-B127-0F95EAA24A9E.png

O geçen aydı kuruma çizgisi değil anında çıktı ve hala da bu şekilde duruyor

O geçen aydı kuruma çizgisi değil anında çıktı ve hala da bu şekilde duruyor
Bence kan ver testle uğraşma emin olmak için çünkü yerleşme kanaması da olabilir kimyasal gebelikte Allah korusun o yüzden emin olmak için bence hemen kan var inşallah hamilesindir başka sorun yoktur

Bence kan ver testle uğraşma emin olmak için çünkü yerleşme kanaması da olabilir kimyasal gebelikte Allah korusun o yüzden emin olmak için bence hemen kan var inşallah hamilesindir başka sorun yoktur
İnşallah verdim kanı sonucunu bekliyorum

6.58 çıktı nedir
Benimde durumum seninkine benziyor cuma gunu 5. gecikme gunumde beta hcg 3.2 çıkmıştı 2 gun sonra tekrarlayin dediler dun yine test verdik 0.100 cikti muhtemelen kimyasal veya dis gebelik gecirdim bilmiyorum yüksekten düştü o deger tahminimce😔simdi de adeti bekliyorum.. inşallah vardır üstüne görme felan yaşıyorsundur testi yarin mutlaka tekrarla🙏🏻

İlişkiden 6 gün sonra erken gebelik testi ve kan testinden net sonuç alabiliyoruz diye biliyorum. Ama gebelik varsa ve adet seklinde kanamanız varsa düşük tehlikeside olabilir

Kimyasal gebelikte kanama nasıl oluyor ? benimde silik çizgiler vardı 20 gün gecikmeyle regl oldum kan vermiştim yükseliyordu az da olsa bugün regl oldum

Back