Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba testleriniz bozuk olabilir yada kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsinizMerhaba arkadaşlar bugün gecikmenin 6.günü iki tane kaset test yaptım ikisi de silik kırmızı hatta baya belirgin şekilde çıktı ardından regl oldum bu ne demek oluyor?
Kanamanı gözlemle eğer çok yoğun değilse yerleşme kanaması olabilir. Öncesinde test yapmış mıydın acaba?Merhaba arkadaşlar bugün gecikmenin 6.günü iki tane kaset test yaptım ikisi de silik kırmızı hatta baya belirgin şekilde çıktı ardından regl oldum bu ne demek oluyor?
İkisi de mi bozuk olabilirmerhaba testleriniz bozuk olabilir yada kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz
tez zamanda bebek nasip olsun inşallah
Merhaba testlerin ikisini de bugün yaptım sonrasında ise böyle olduKanamanı gözlemle eğer çok yoğun değilse yerleşme kanaması olabilir. Öncesinde test yapmış mıydın acaba?
Eğer net şekilde regl oldum diyorsan kuruma çizgisi olabilir benceMerhaba testlerin ikisini de bugün yaptım sonrasında ise böyle oldu
kısmet bazen olabiliyorİkisi de mi bozuk olabilir
Elinde başka test varsa yap bence yada eminim diyorsan kan ver hemen çıkar 2 saateO geçen aydı kuruma çizgisi değil anında çıktı ve hala da bu şekilde duruyor
Bence kan ver testle uğraşma emin olmak için çünkü yerleşme kanaması da olabilir kimyasal gebelikte Allah korusun o yüzden emin olmak için bence hemen kan var inşallah hamilesindir başka sorun yokturO geçen aydı kuruma çizgisi değil anında çıktı ve hala da bu şekilde duruyor
İnşallah verdim kanı sonucunu bekliyorumBence kan ver testle uğraşma emin olmak için çünkü yerleşme kanaması da olabilir kimyasal gebelikte Allah korusun o yüzden emin olmak için bence hemen kan var inşallah hamilesindir başka sorun yoktur
Bekliyorum sonucuElinde başka test varsa yap bence yada eminim diyorsan kan ver hemen çıkar 2 saate
6.58 çıktı nedirElinde başka test varsa yap bence yada eminim diyorsan kan ver hemen çıkar 2 saate
Kimyasal gebelik6.58 çıktı nedir
Adet olmasaydın eğer bekle tekrar kan ver bence derdim ama sanırım kimyasal gebelik olmuş.6.58 çıktı nedir
Benimde durumum seninkine benziyor cuma gunu 5. gecikme gunumde beta hcg 3.2 çıkmıştı 2 gun sonra tekrarlayin dediler dun yine test verdik 0.100 cikti muhtemelen kimyasal veya dis gebelik gecirdim bilmiyorum yüksekten düştü o deger tahminimcesimdi de adeti bekliyorum.. inşallah vardır üstüne görme felan yaşıyorsundur testi yarin mutlaka tekrarla6.58 çıktı nedir