Evet yaptırdım çünkü göğsümü sıkınca süt geliyordu ama tek damla şeklinde azdır. Doktorum sorun değil dedi sonuçlar temiz. İnşallah dediğiniz gibi olur çok ağrı çektim baya on gündür kasık ağrım var iki gündür göğüslerim çok ağrıyor. Koku alma yetim çok fazla bugünlerde kabızlık da var resmen hamileliğin bütün belirtileri var ama test negatif çıkınca umudum tükendigebelik hormonu önce kana sonra idrara geçer tabii ki umut var. hormon testi yaptırdınız mı bazen süt hormonu yüksek kaldığı için gebelik oluşmuyor
Erken gebelik testleri 10 gün sonra çıkarıyor tam da aşılamamdan on gün geçti. Bilmiyorum çok umutsuzumİdrar testi yanılabilir ama kan testi kesindir. 10 gün de test yapmak için erken olmuş olabilir. Ama bence çok düşünmeyin kafaya takmak olumsuz etkiliyor döllenmeyi...
İnşallah çok teşşekür ederimTabiki umut var bekle ve gör canım hayırlısıyla olur
prolaktin değeriniz kaçtı?Evet yaptırdım çünkü göğsümü sıkınca süt geliyordu ama tek damla şeklinde azdır. Doktorum sorun değil dedi sonuçlar temiz. İnşallah dediğiniz gibi olur çok ağrı çektim baya on gündür kasık ağrım var iki gündür göğüslerim çok ağrıyor. Koku alma yetim çok fazla bugünlerde kabızlık da var resmen hamileliğin bütün belirtileri var ama test negatif çıkınca umudum tükendi
Bilmiyorum sormadım doktor sonuçlar temiz dedi hamileliğe değilmiş ben de o konuyu kafamdan atmıştım. Doktorun sonuçlara bakıp yanılma ihtimali var mı ki? Eğer varsa başka doktora görünürüm. İnşallah gerek kalmaz ama sanmıyorumprolaktin değeriniz kaçtı?
Hamileliğe engel değil dediBilmiyorum sormadım doktor sonuçlar temiz dedi hamileliğe değilmiş ben de o konuyu kafamdan atmıştım. Doktorun sonuçlara bakıp yanılma ihtimali var mı ki? Eğer varsa başka doktora görünürüm. İnşallah gerek kalmaz ama sanmıyorum
Bilmiyorum ben doktora güvendim ve üstelemedim hiç ilaç da vermedi kafam iyice karıştı bakayım bi cuma kan testi de negatif çıkarsa başka doktora da gidecem. Tekrar baktıracam.yanılma payı vardır demem yanlış olur. neticede ben doktordan daha bilgili değilim ama çok saçma geldi. memeden süt geliyorsa süt hormonu yüksek olması gerekmez mi? benim de iki sene tutmadı test yaptırdım. süt hormonum yüksek çıktı o ay ilaç kullandım düşürmek için. ertesi ay hamile kaldım. süt hormonu önemli yani. ayrıca artık e-nabız var nasıl bilmiyorsun canım benim ya :)
hayatım e nabız uygulamasında görünüyor yaptırdığın testler. telefonunda yoksa indirip e devlet şifren ile giriş yapabilirsin. orada tahlillerim bölümü var yaptırdığın tahliller orada görünüyor. belki bilmiyorsundur diye detay verdim.Bilmiyorum ben doktora güvendim ve üstelemedim hiç ilaç da vermedi kafam iyice karıştı bakayım bi cuma kan testi de negatif çıkarsa başka doktora da gidecem. Tekrar baktıracam.
E nabızdan baktım şimdi 12.26 mış sonuçprolaktin değeriniz kaçtı?
tam ayarındaymış tamamE nabızdan baktım şimdi 12.26 mış sonuç
Yok biliyorum baktım zaten 12.26 sonuç artık engel mi bu değer bilmiyorum o kadarını.hayatım e nabız uygulamasında görünüyor yaptırdığın testler. telefonunda yoksa indirip e devlet şifren ile giriş yapabilirsin. orada tahlillerim bölümü var yaptırdığın tahliller orada görünüyor. belki bilmiyorsundur diye detay verdim.
yok yok değerin normalmiş için rahat olsunYok biliyorum baktım zaten 12.26 sonuç artık engel mi bu değer bilmiyorum o kadarını.
O zaman sorun onda değilmiş valla bunun cevabını aldım rahat rahat uyuyabilirimtam ayarındaymış tamam
Teşşekğr ederim canımyok yok değerin normalmiş için rahat olsun
ay kusura bakma ya valla özür dilerim tedirgin ettiysem mememden süt geliyo deyince öyle sandımO zaman sorun onda değilmiş valla bunun cevabını aldım rahat rahat uyuyabilirim