- 13 Şubat 2025
- 37
- 10
- 3
- 26
Ay süper maşallahhAy maşallah maşallaaahÇok sevindim 2 katından da fazla yükselmiş. Ben de yarın tekrar gideyim diyorum, benimki dün 245 çıktı (118 çıkmıştı). İnşallah ikimizin de bebekleri için her şey yolunda devam eder, sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur
Bugün gittiniz mi baktırmaya acaba? İnşallah çok güzel sonuçlar almışsınızdır merakla bekliyorumAy maşallah maşallaaahÇok sevindim 2 katından da fazla yükselmiş. Ben de yarın tekrar gideyim diyorum, benimki dün 245 çıktı (118 çıkmıştı). İnşallah ikimizin de bebekleri için her şey yolunda devam eder, sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur
Tam pik görmeden mi hamile kaldınizMerhaba, banada yardımcı olur musunuz. Ovulasyon testi yapıyordum 2 aydır. Geçen ay 13 şubatta regl oldum bu ay 16 mart gösteriyordu ve ovulasyon testinde çok net kırmızı görmemiştim. Her gün belirgin çıkıyordu 3/4 gündür. Bu sabah kaset test yaptım regl ime 2 gün var. 10 dk geçmeden sonuç bu elim ayağım titriyor bi bakar mmısınız.
Bir gebenin günlüğü ovulasyon testini kullanıyordum bu ay. pike yakın kırmızılık görmüştüm ama tamamen koyu değil diye düzenli değerlendirmemiştim ve hiç dikkate almamıştım. Teste de devsm etmiştm. Ama hamile kalmışım o yüzden de şaşırdım aslında beklemiyordum çünküTam pik görmeden mi hamile kaldıniz
Merhaba tekrar ne yaptınız bir sıkıntı yok umarım haber gelmeyince merak ettim siziAy maşallah maşallaaahÇok sevindim 2 katından da fazla yükselmiş. Ben de yarın tekrar gideyim diyorum, benimki dün 245 çıktı (118 çıkmıştı). İnşallah ikimizin de bebekleri için her şey yolunda devam eder, sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur
MerhabalarMerhaba tekrar ne yaptınız bir sıkıntı yok umarım haber gelmeyince merak ettim sizi
Estağfurullah. Kolay gelsin çok. Olsun kötüyü düşünmeyin insan ister istemez aklına hep kötüsü takılıyor geçmişte de yaşanınca tabi. Ama inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer bu günlerinizde dikkat edin kendinize çok. Ne güzel ki önlem alınmış o da bir şey çok yormayın kendinizi. Bende hamdolsun iyiyim yarın doktorum çağırdı ultrasondan bakalım dedi belki kese görünür dedi. beta şu an iki kat artıyor çok şükür bakalım yarın belli olacak benimde olursa tabi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur sağlıkla kucağımıza almak nasip olurMerhabalarKusura bakmayın taşınma telaşında görmemişim Bir daha test yaptıramadım. Sol tarafımda da kasık ağrısı oluyor üç gündür. Geriliyorum (düşük geçmişim olduğu için), Salı günü olacak ultrasonu bekliyorum. İnşallah her şey yolundadır Kan pıhtılaşma faktörüm pozitif çıktığı için doktor sabah hap, akşam iğne ve fitil verdi. Onları da kullanıyorum ama insan bazen kötüsünü düşünüp iyisini umuyor. Hayırlısı olsun. Sizler nasılsınız? Umuyorum her şey yolundadır
Merhabalar, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimEstağfurullah. Kolay gelsin çok. Olsun kötüyü düşünmeyin insan ister istemez aklına hep kötüsü takılıyor geçmişte de yaşanınca tabi. Ama inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer bu günlerinizde dikkat edin kendinize çok. Ne güzel ki önlem alınmış o da bir şey çok yormayın kendinizi. Bende hamdolsun iyiyim yarın doktorum çağırdı ultrasondan bakalım dedi belki kese görünür dedi. beta şu an iki kat artıyor çok şükür bakalım yarın belli olacak benimde olursa tabi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Çok sağolunMerhabalar, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimÇok şükür çok seviniyorum güzel haberlerinizi duydukça Bugün gidecektiniz, gidebildiniz mi? İnşallah keseyi de görmüşsünüzdür, her şey yolundadır
Çok heyecanlıÇok sağolunbugün misafirlikteyiz doktorumda nöbetçi doktor o yüzden dönüşte gece uğrayın dedi buradan dönüşte uğrayacağız bakılacak bakalım merakla bekliyoruz ne çıkacak diye
Hemde nasıl. Hastaneye nasıl geldim bilmiyorum. Tekrar kan testi verdim ve idrara sıkışık olmak gerekiyormuş onu bekliyoruz kanda çıkınca muayene edecek bakalım görünecek mi görünmeyecek mi merak ediyorumÇok heyecanlıBebişi göreceksiniz inşallah
GünaydınHemde nasıl. Hastaneye nasıl geldim bilmiyorum. Tekrar kan testi verdim ve idrara sıkışık olmak gerekiyormuş onu bekliyoruz kanda çıkınca muayene edecek bakalım görünecek mi görünmeyecek mi merak ediyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Acaba belirtileriniz nelerdi benimde reglime 3 gün var yumurtlamadan sonraki 11. gün merak ediyorum süreci bu arda hayırlı olsun çok sevindim sizin içinMerhabaBugünki Hcg 118 çıktı. Tam iki katına çıkmış. Doktor takip etmeye gerek yok artık bir hafta sonra gel ultrasonda görelim dedi ama açıkçası pazartesi gidip bir daha Hcg baktırsam mı diye de düşünüyorum Sizde bir gelişme oldu mu?
Hayırlı olsun acaba belirtileriniz nelerdi ne zaman test yaptınızHemde nasıl. Hastaneye nasıl geldim bilmiyorum. Tekrar kan testi verdim ve idrara sıkışık olmak gerekiyormuş onu bekliyoruz kanda çıkınca muayene edecek bakalım görünecek mi görünmeyecek mi merak ediyorum
Merhabalar çok teşekkürlerAcaba belirtileriniz nelerdi benimde reglime 3 gün var yumurtlamadan sonraki 11. gün merak ediyorum süreci bu arda hayırlı olsun çok sevindim sizin için
Yaa çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinMerhabalar çok teşekkürlerBenim reglden 1 hafta önce olacakmışım gibi ağrılarım oldu, regl olana kadar sürdü. Bel ve kasık ağrısı bir de niyeyse nadiren mide bulantısı da oldu ama asıl hissettiğim bel/kasık ağrısıydı. Ben reglden iki gün önce silik pozitif gördüm. Regl ve sonraki güne kadar koyulaşıyor mu diye baktım. İnşallah sizlerin de gönlünden geçen olur
Günaydın. Malesef göremedik doktorum olabiliyor böyle dedi. Karından bakıyor çünkü bazı doktorlar direk alttan bakıyolar o zaman hemen görünüyormuş varsa. Ama benim doktoeum acele etmeye gerek yok dedi değerler güzel dedi 2-3 gün sonra tekrar bakalım sakin ol dedi. Ama ben umutlanmıştım bakalım bekleyeceğiz yine yeterki sağlıkla olsun daGünaydınGörebildiniz mi?
Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallahhHayırlı olsun acaba belirtileriniz nelerdi ne zaman test yaptınız
Son Hcg kaç çıktı acaba? Ben de yaptıracağım da yarınGünaydın. Malesef göremedik doktorum olabiliyor böyle dedi. Karından bakıyor çünkü bazı doktorlar direk alttan bakıyolar o zaman hemen görünüyormuş varsa. Ama benim doktoeum acele etmeye gerek yok dedi değerler güzel dedi 2-3 gün sonra tekrar bakalım sakin ol dedi. Ama ben umutlanmıştım bakalım bekleyeceğiz yine yeterki sağlıkla olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?