Gebelik testi ne zaman yapmalıyım yardımmm ?

Ay süper maşallahh bende dayanamıyorum iyice üst rakamları görene kadar giderim gibime geliyor vallahi. Evet inşallah her şey yolunda sağlıkla devam eder kucağımıza alırız Allahın izniyle

Bugün gittiniz mi baktırmaya acaba? İnşallah çok güzel sonuçlar almışsınızdır merakla bekliyorum

Tam pik görmeden mi hamile kaldıniz

Tam pik görmeden mi hamile kaldıniz
Bir gebenin günlüğü ovulasyon testini kullanıyordum bu ay. pike yakın kırmızılık görmüştüm ama tamamen koyu değil diye düzenli değerlendirmemiştim ve hiç dikkate almamıştım. Teste de devsm etmiştm. Ama hamile kalmışım o yüzden de şaşırdım aslında beklemiyordum çünkü

Merhaba tekrar ne yaptınız bir sıkıntı yok umarım haber gelmeyince merak ettim sizi

Merhaba tekrar ne yaptınız bir sıkıntı yok umarım haber gelmeyince merak ettim sizi
Merhabalar Kusura bakmayın taşınma telaşında görmemişim Bir daha test yaptıramadım. Sol tarafımda da kasık ağrısı oluyor üç gündür. Geriliyorum (düşük geçmişim olduğu için), Salı günü olacak ultrasonu bekliyorum. İnşallah her şey yolundadır Kan pıhtılaşma faktörüm pozitif çıktığı için doktor sabah hap, akşam iğne ve fitil verdi. Onları da kullanıyorum ama insan bazen kötüsünü düşünüp iyisini umuyor. Hayırlısı olsun. Sizler nasılsınız? Umuyorum her şey yolundadır

Estağfurullah. Kolay gelsin çok. Olsun kötüyü düşünmeyin insan ister istemez aklına hep kötüsü takılıyor geçmişte de yaşanınca tabi. Ama inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer bu günlerinizde dikkat edin kendinize çok. Ne güzel ki önlem alınmış o da bir şey çok yormayın kendinizi. Bende hamdolsun iyiyim yarın doktorum çağırdı ultrasondan bakalım dedi belki kese görünür dedi. beta şu an iki kat artıyor çok şükür bakalım yarın belli olacak benimde olursa tabi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Kızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonraki aydayım. Bu ay doğal akışına bırakmak istedik, yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti akıntım devam ediyor hala acaba iğnenin etkisinden mıdır böyle bir durum yaşayan var mı ?

Merhabalar, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Çok şükür çok seviniyorum güzel haberlerinizi duydukça Bugün gidecektiniz, gidebildiniz mi? İnşallah keseyi de görmüşsünüzdür, her şey yolundadır

Çok sağolun bugün misafirlikteyiz doktorumda nöbetçi doktor o yüzden dönüşte gece uğrayın dedi buradan dönüşte uğrayacağız bakılacak bakalım merakla bekliyoruz ne çıkacak diye

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Acaba belirtileriniz nelerdi benimde reglime 3 gün var yumurtlamadan sonraki 11. gün merak ediyorum süreci bu arda hayırlı olsun çok sevindim sizin için

Hemde nasıl. Hastaneye nasıl geldim bilmiyorum. Tekrar kan testi verdim ve idrara sıkışık olmak gerekiyormuş onu bekliyoruz kanda çıkınca muayene edecek bakalım görünecek mi görünmeyecek mi merak ediyorum
Hayırlı olsun acaba belirtileriniz nelerdi ne zaman test yaptınız

Acaba belirtileriniz nelerdi benimde reglime 3 gün var yumurtlamadan sonraki 11. gün merak ediyorum süreci bu arda hayırlı olsun çok sevindim sizin için
Merhabalar çok teşekkürler Benim reglden 1 hafta önce olacakmışım gibi ağrılarım oldu, regl olana kadar sürdü. Bel ve kasık ağrısı bir de niyeyse nadiren mide bulantısı da oldu ama asıl hissettiğim bel/kasık ağrısıydı. Ben reglden iki gün önce silik pozitif gördüm. Regl ve sonraki güne kadar koyulaşıyor mu diye baktım. İnşallah sizlerin de gönlünden geçen olur

Yaa çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bı iki gün daha beklemeye calışcam tabi sabredebilirsem

Günaydın Görebildiniz mi?
Günaydın. Malesef göremedik doktorum olabiliyor böyle dedi. Karından bakıyor çünkü bazı doktorlar direk alttan bakıyolar o zaman hemen görünüyormuş varsa. Ama benim doktoeum acele etmeye gerek yok dedi değerler güzel dedi 2-3 gün sonra tekrar bakalım sakin ol dedi. Ama ben umutlanmıştım bakalım bekleyeceğiz yine yeterki sağlıkla olsun da

Hayırlı olsun acaba belirtileriniz nelerdi ne zaman test yaptınız
Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallahh Ben regl me 2 gün kala yaptım silik çizgi çıktı. çok aşırı bir belirtim yoktu sadece göğüs ucu ağrısı hassasiyeti vardı birden bire içime doğdu ve yaptım. Sonrasında alt karnımda doluluk hissi oluştu ve regl olacakmışım gibi hissetmeye başlamıştım

Son Hcg kaç çıktı acaba? Ben de yaptıracağım da yarın Evet karından daha sonra görünüyormuş, siz gönlünüzü ferah tutun, bu hafta bebişlerimizi göreceğiz Sağlıklı olacaklar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…