- 12 Ocak 2010
- 4.843
- 9
- Konu Sahibi lovelybaby
senin bitane var allah bağışlasın sizlere bağışlasın inş eminim olmasa gecen gündüzün bu konu olur olcakmı ne zaman olur diye kurup dururdun yoksa kafanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmm arkadaşalr nasılsınız bakalımm tuğba tatlımm umarım eşinin tahlil sonucu olmulu olur kedicik sendende haber bekliyoz bugün umarım yaptırmıssındır tahlil bizimle paylaş ha tuğba bebk düşündüüğm için o haptan nbende alıcam arkadaım tavsiye etti foilibol bende kullancam doktor değmiş çok faydalı zherkse tavsiye edbilirsin demiş arkadaşa öle işte bu arad probil resim iyi olmuş :) eee ablacım sen ne yaptın bakımm bbugün allah bebk özlemleri mzizi en kısa zamanda söndürürü inşşş
merhaba arkadaşlar bennimde regl günümü 2 gün geçti ama hala hiç regl belirtisi yok.sadece .
çok hafif göğsümde bir ağrı hissediyorum.bir kaç aydır beklediğim için sürekli geçiyor onun içinde umutlanmak istemiyorum.yanlız tek hayalim ne biliyormusunuz .şimdi okullar tatil olunca eşim beni istanbula götürecek ve yıllarsa çok istediğim kız kulesine beni yemeğe götürecek.bu c.tesi akşamı ona kızkulesinde yemekte hamileyim demeyi okadar çok isterdimki :))) ama yine diğer aylar gibi olacak ve ben 1-2 gün içinde kırmızıları göreceğimmm (((( allahım benim gibi bekleyn herkezin yüzünü güldür yarabbim
slm canım baktım ama yoksun ayna hanımda pas vermiyo bana ( çok düşüncelisin eşimin tahlili ço iç açıcı değil değerler bayağı gerilemiş ama şükür sayı artmış yani normal yolla %40 lardayım gebe kalmak için tahlili yapan dr aşılama için ideal ama normal olmaz dedi benim dr olabilir 4 ay bekleyelim olmazsa aşılama yapalım dedi 4 ay beklicez bakalım miniğimiz gelmezse tedavi şart..evet canım folik plus ve folbiol gebelik öncesi alınmalı en az gebelikten önce 3 ay kullanılmalı opuyorumnanaktan