- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 38
- Konu Sahibi lovelybaby
ya adet günüm geçti ilk test pozitiv çıkmasına ramen korkuyorum test yapmaya ama belim resmen kopacakmış gibi ağırıyor yrn kan testi yapsam diyorum ama negatif çıkar diye cesaret edemiyorum=((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son adet tarihin kaçtı senin benim 2temmuzdu hamiş oldugumu 4agustosta ögrendim
5 haftalıkmışsın canım bence 10 gün sonra falan git dr.a kalp atışlarınıda duyarsın bebişinin
kızlar özellikle hamileler yardım edin....adetim 4 gün gecikti ama ben bu ay klomen kullandım ve 17.gün çatlatma iğnesi oldum acaba ondanmı gecikti dedim ama adet olmadım hala ve 3 gündür ara ara olan kasık ağrım bugün arttı...hamile olduğunu öğrenmeden önce kasık ağrısı yaşayan varmı?
arkadaşlar en son 4 gün önce yazmıştım.. adetim 2 gün gecikti ancak idrar testinde tek çizgi çıkmıştı. bugun kan testi yaptırdım ve sonuc pozitif! Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah!
kasık ağrılarına gelince, korkunç ağrıyo benim.. yumurtalıklar felan. adet olcak gibiyim hala göğüslerim ağrıdı gecti bi ara. yani ben epey ümitsizdim regl olucam kesin die ama meğer hamileymişim :)
dualarım sizlerle..