Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi me acil bakar mısınız kızlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgc119404

Gökyüzüsevgisi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
33
18
3
32
Kızlar merhaba bugün itibari ile adetim 1 gün gecikti dün ve 2 gün önceki adet testlerimi koydum sizce hamilelik var mı?

Eklentiler

• IMG_20200227_215907.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 427
Miratech yanıltabiliyormuş. Kan verin garanti olsun.

Kızlar merhaba bugün itibari ile adetim 1 gün gecikti dün ve 2 gün önceki adet testlerimi koydum sizce hamilelik var mı?
Çizgi hemen çıktıysa bence var canım çünkü digerinde de hafif Bi çizgi var gibi.. Hayırlı olsun ama yine de tabi kan verip Bi baktı istersen

Çizgi hemen çıktıysa bence var canım çünkü digerinde de hafif Bi çizgi var gibi.. Hayırlı olsun ama yine de tabi kan verip Bi baktı istersen
Çizgim 3 dk içerisinde çıktı. İlk yaptığım testte de 5 dk içerisinde belirtmişti çizgi. Evet en garanti kan testi aslında ama insan negatif olursa diye panik oluyor

İlk2 dk böyle oldu sonra iyice koyulaştı

Eklentiler

• IMG_20200227_182544.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 381
Bende miratech testle öğrenmiştim hamile olduğumu

Gerçekten mi internette baktığımda yanıltıcı falan deniyor ama 2 gün önceki testim de de silik çizgi var o farklı marka mesela
Evet canım. Ona bakarsan Predictor iyi söylüyolar geçen birinin oda yanıltmış. İnşallah hamilesindir. Silik çizgiyi de görmüşsün kan ver bence

Evet canım. Ona bakarsan Predictor iyi söylüyolar geçen birinin oda yanıltmış. İnşallah hamilesindir. Silik çizgiyi de görmüşsün kan ver bence
İnşallah hamileyimdir aslında Çizgim silik bile değil daha belli ama kamera ve ışık öyle çekiyorpazartesi versem kanı diyorum iyice geçsin diye

İnşallah vardır pazartesiye kadar kesin bekleyip kan testi ya

İnşallah pazartesiye kadar bekleyip kan testi yapayım diyorum ama
Aynen canım en doğrusu kan testi Rabbim gönlüne göre versin inşallah Bana da tüm isteyenlere de en kısa zamanda çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah

Aynen canım en doğrusu kan testi Rabbim gönlüne göre versin inşallah ☺ Bana da tüm isteyenlere de en kısa zamanda çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah
Amiiin gönülden isteyen herkese Rabbim nasip etsin benim de kandda çıkar inşallah,

İnşallah hamileyimdir aslında Çizgim silik bile değil daha belli ama kamera ve ışık öyle çekiyorpazartesi versem kanı diyorum iyice geçsin diye
Evde bidaha yap idrar testi koyulaşıyo mu diye kontrol et o zaman Ben idrar testinde çift çizgiyi görünce koşa koşa gitmiştim kan vermeye ama maalesef düşük yaptım benim içinde dua et tekrar hamile kalim sağlıklı bi hamilelik geçirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…