Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanıltma olayını duydum ama bu kadar net çizgi vermişken yanıltabilir mi diye şüpheye düştümMiratech yanıltabiliyormuş. Kan verin garanti olsun.
İnşallah yanıltmıyodur. ben kücük d eolsa duydugumu soyledim en iyisi bir an once kan verin.Yanıltma olayını duydum ama bu kadar net çizgi vermişken yanıltabilir mi diye şüpheye düştüm
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah yanıltmıyodur. ben kücük d eolsa duydugumu soyledim en iyisi bir an once kan verin.
Çizgi hemen çıktıysa bence var canım çünkü digerinde de hafif Bi çizgi var gibi.. Hayırlı olsun ama yine de tabi kan verip Bi baktı istersenKızlar merhaba bugün itibari ile adetim 1 gün gecikti dün ve 2 gün önceki adet testlerimi koydum sizce hamilelik var mı?
Çizgim 3 dk içerisinde çıktı. İlk yaptığım testte de 5 dk içerisinde belirtmişti çizgi. Evet en garanti kan testi aslında ama insan negatif olursa diye panik oluyorÇizgi hemen çıktıysa bence var canım çünkü digerinde de hafif Bi çizgi var gibi.. Hayırlı olsun ama yine de tabi kan verip Bi baktı istersen
İlk2 dk böyle oldu sonra iyice koyulaştıÇizgi hemen çıktıysa bence var canım çünkü digerinde de hafif Bi çizgi var gibi.. Hayırlı olsun ama yine de tabi kan verip Bi baktı istersen
Gerçekten mi internette baktığımda yanıltıcı falan deniyor ama 2 gün önceki testim de de silik çizgi var o farklı marka meselaBende miratech testle öğrenmiştim hamile olduğumu
İnşallah pazartesiye kadar bekleyip kan testi yapayım diyorum amaVar gibi duruyor hayırlı olsun inşallah ☺
Evet canım. Ona bakarsan Predictor iyi söylüyolar geçen birinin oda yanıltmış. İnşallah hamilesindir. Silik çizgiyi de görmüşsün kan ver benceGerçekten mi internette baktığımda yanıltıcı falan deniyor ama 2 gün önceki testim de de silik çizgi var o farklı marka mesela
İnşallah hamileyimdir aslında Çizgim silik bile değil daha belli ama kamera ve ışık öyle çekiyorpazartesi versem kanı diyorum iyice geçsin diyeEvet canım. Ona bakarsan Predictor iyi söylüyolar geçen birinin oda yanıltmış. İnşallah hamilesindir. Silik çizgiyi de görmüşsün kan ver bence
Aynen canım en doğrusu kan testi Rabbim gönlüne göre versin inşallah Bana da tüm isteyenlere de en kısa zamanda çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallahİnşallah vardır pazartesiye kadar kesin bekleyip kan testi ya
İnşallah pazartesiye kadar bekleyip kan testi yapayım diyorum ama
Kızlar merhaba bugün itibari ile adetim 1 gün gecikti dün ve 2 gün önceki adet testlerimi koydum sizce hamilelik var mı?
Amiiin gönülden isteyen herkese Rabbim nasip etsin benim de kandda çıkar inşallah,Aynen canım en doğrusu kan testi Rabbim gönlüne göre versin inşallah ☺ Bana da tüm isteyenlere de en kısa zamanda çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah
Evde bidaha yap idrar testi koyulaşıyo mu diye kontrol et o zaman Ben idrar testinde çift çizgiyi görünce koşa koşa gitmiştim kan vermeye ama maalesef düşük yaptım benim içinde dua et tekrar hamile kalim sağlıklı bi hamilelik geçirimİnşallah hamileyimdir aslında Çizgim silik bile değil daha belli ama kamera ve ışık öyle çekiyorpazartesi versem kanı diyorum iyice geçsin diye
Insallah canımAmiiin gönülden isteyen herkese Rabbim nasip etsin benim de kandda çıkar inşallah,