Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi me acil bakar mısınız kızlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgc119404

Gökyüzüsevgisi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
33
18
3
32
Kızlar merhaba bugün itibari ile adetim 1 gün gecikti dün ve 2 gün önceki adet testlerimi koydum sizce hamilelik var mı?

Eklentiler

• IMG_20200227_215907.webp
    IMG_20200227_215907.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 430
Kızlar merhaba bugün itibari ile adetim 1 gün gecikti dün ve 2 gün önceki adet testlerimi koydum sizce hamilelik var mı?
Çizgi hemen çıktıysa bence var canım 😊 çünkü digerinde de hafif Bi çizgi var gibi.. Hayırlı olsun ama yine de tabi kan verip Bi baktı istersen

Çizgi hemen çıktıysa bence var canım 😊 çünkü digerinde de hafif Bi çizgi var gibi.. Hayırlı olsun ama yine de tabi kan verip Bi baktı istersen
Çizgim 3 dk içerisinde çıktı. İlk yaptığım testte de 5 dk içerisinde belirtmişti çizgi. Evet en garanti kan testi aslında ama insan negatif olursa diye panik oluyor🤗

Bende miratech testle öğrenmiştim hamile olduğumu :KK66:

Gerçekten mi internette baktığımda yanıltıcı falan deniyor ama 2 gün önceki testim de de silik çizgi var o farklı marka mesela 🤗
Evet canım. Ona bakarsan Predictor iyi söylüyolar geçen birinin oda yanıltmış. İnşallah hamilesindir. Silik çizgiyi de görmüşsün kan ver bence :KK9:

Evet canım. Ona bakarsan Predictor iyi söylüyolar geçen birinin oda yanıltmış. İnşallah hamilesindir. Silik çizgiyi de görmüşsün kan ver bence :KK9:
İnşallah hamileyimdir🙈🤗 aslında Çizgim silik bile değil daha belli ama kamera ve ışık öyle çekiyor🤗pazartesi versem kanı diyorum iyice geçsin diye🙈

İnşallah vardır pazartesiye kadar kesin bekleyip kan testi ya

İnşallah 🤗pazartesiye kadar bekleyip kan testi yapayım diyorum ama🙈
Aynen canım en doğrusu kan testi Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏☺️ Bana da tüm isteyenlere de en kısa zamanda çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah 😍

İnşallah hamileyimdir🙈🤗 aslında Çizgim silik bile değil daha belli ama kamera ve ışık öyle çekiyor🤗pazartesi versem kanı diyorum iyice geçsin diye🙈
Evde bidaha yap idrar testi koyulaşıyo mu diye kontrol et o zaman :halay: Ben idrar testinde çift çizgiyi görünce koşa koşa gitmiştim kan vermeye :KK70:ama maalesef düşük yaptım benim içinde dua et tekrar hamile kalim sağlıklı bi hamilelik geçirim:KK200:

Back
X