• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi lütfen bakarmisiniz ??

Kelebek345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
146
61
48
29
Şimdi hamilemiyim degilmisim.T cizgisi koyu degil ama silik cizgi cikti 3 dakika arasinda böyle oldu.Adetim 3 gün gecti bu da foto yardimci olurmusunuz ?

Eklentiler

• 20200306_121030.jpg
    20200306_121030.jpg
    173 KB · Görüntüleme: 275
gebelik ihtimali var bazen silik çıkabiliyor ikinci çizgi. Bir aile hekimliğinde test yaptırırsanız daha sağlıklı sonuç elde edersiniz

gebelik ihtimali var bazen silik çıkabiliyor ikinci çizgi. Bir aile hekimliğinde test yaptırırsanız daha sağlıklı sonuç elde edersiniz
Tesekkür ederim gidip kan vericem.3 senedir olmuyordu.Buna göre hamile olma ihtimalim kac peki ? K.b cok uzun zamandir bekliyorum cizgi görünce cok heyecanlandim.

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah sağlıklı bir gebelik olur kan testi yaptırın ve betanın yükselmesini takip edin 🙏🏻🥰

Tesekkür ederim gidip kan vericem.3 senedir olmuyordu.Buna göre hamile olma ihtimalim kac peki ? K.b cok uzun zamandir bekliyorum cizgi görünce cok heyecanlandim.
bu sonuca göre kac haftalık ya da aylık hamile olduğunu söyleyemem. hatta hamilesin diye kesin bir yargıda da bulunamam. Bulunanları da anlamak imkansiz açıkcası. Evet bu sonuca göre ihtimal var, ama kesin sonucu kan testi verir. İki durumada hazırla kendini. Duam seninle olacak

bu sonuca göre kac haftalık ya da aylık hamile olduğunu söyleyemem. hatta hamilesin diye kesin bir yargıda da bulunamam. Bulunanları da anlamak imkansiz açıkcası. Evet bu sonuca göre ihtimal var, ama kesin sonucu kan testi verir. İki durumada hazırla kendini. Duam seninle olacak
Çok tesekkür ederim duaniza ihtiyacim var

Canim beyazli kahverengi sarı tonlarda tekrar akintim oldu ama adet olmadim tekrar paylastim insallah tesekkür ederim 😊
Canım kahverengi beyaz akıntı yerleşme kanamasıdır bende de olmuştu gönlünü ferah tut olumlu düşün inşallah hamilesin kan testiyle kesinleştir kendini yok yere strese sokmamış olursun dualarım seninle 🤲

Canım kahverengi beyaz akıntı yerleşme kanamasıdır bende de olmuştu gönlünü ferah tut olumlu düşün inşallah hamilesin kan testiyle kesinleştir kendini yok yere strese sokmamış olursun dualarım seninle 🤲
Çok tesekkür ederim canim benim.Acile gittim ama almadilar pazartesi insallah kan vericm😊

Çok tesekkür ederim canim benim.Acile gittim ama almadilar pazartesi insallah kan vericm😊
Ben kac kere acile beta baktırmaya gittim her seferinde baktilar hayır demiyorlar hemen kan alıp bir saat sonra gelin diyorlar durumunuzuda söyleseydiniz kesin bakarlardı diye düşünüyorum ilginç..

Ben kac kere acile beta baktırmaya gittim her seferinde baktilar hayır demiyorlar hemen kan alıp bir saat sonra gelin diyorlar durumunuzuda söyleseydiniz kesin bakarlardı diye düşünüyorum ilginç..
Evet sormayin ailemin yanina geldim kücük bir ilce bir tane hastane var.Kanda gebelik baktircm dedim test yaptim silik cikti dedim.Pazartesi kadin doguma gidin dediler.Oda zaten sadece pazartesi günleri varmis oda ögleye kadarmis.Bende beklemekten baska birsey yapamiyorum.

Canım hamilesin sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲 İğnenin 14.gunu kan tahlili yaptırman gerekir doğru sonuç verir . Öncesinde iğne etkisi olabilir diyorlar ama olacağını sanmıyorum sen de .😍🤲🤰

Back