- 12 Kasım 2019
- 146
- 61
- 48
- 29
- Konu Sahibi Kelebek345
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim gidip kan vericem.3 senedir olmuyordu.Buna göre hamile olma ihtimalim kac peki ? K.b cok uzun zamandir bekliyorum cizgi görünce cok heyecanlandim.gebelik ihtimali var bazen silik çıkabiliyor ikinci çizgi. Bir aile hekimliğinde test yaptırırsanız daha sağlıklı sonuç elde edersiniz
Hayırlı olsun cnm hamilesinŞimdi hamilemiyim degilmisim.T cizgisi koyu degil ama silik cizgi cikti 3 dakika arasinda böyle oldu.Adetim 3 gün gecti bu da foto yardimci olurmusunuz ?
Tesekkür edrim. Ins öyleyimdir 13 gün önce catlatma ignesi vuruldum öncesinde klomen kullandim.Ignenin etkisi gecmistir diye umut ediyorum.Adete 10 gün kala yumurtam yeterli olgunluga ulasmistiTabi ki hamilesiniz.
Gidip kan testi yaptırın
bu sonuca göre kac haftalık ya da aylık hamile olduğunu söyleyemem. hatta hamilesin diye kesin bir yargıda da bulunamam. Bulunanları da anlamak imkansiz açıkcası. Evet bu sonuca göre ihtimal var, ama kesin sonucu kan testi verir. İki durumada hazırla kendini. Duam seninle olacakTesekkür ederim gidip kan vericem.3 senedir olmuyordu.Buna göre hamile olma ihtimalim kac peki ? K.b cok uzun zamandir bekliyorum cizgi görünce cok heyecanlandim.
Amin insallah cok tesekkur ederim bu ani cok bekledim.Sağlıkla alın kucağınıza inşallah sağlıklı bir gebelik olur kan testi yaptırın ve betanın yükselmesini takip edin![]()
Çok tesekkür ederim duaniza ihtiyacim varbu sonuca göre kac haftalık ya da aylık hamile olduğunu söyleyemem. hatta hamilesin diye kesin bir yargıda da bulunamam. Bulunanları da anlamak imkansiz açıkcası. Evet bu sonuca göre ihtimal var, ama kesin sonucu kan testi verir. İki durumada hazırla kendini. Duam seninle olacak
inşallah hamilesindir canım yerleşme kanamasıdır inşallahKan testi veremedim bugün ama biraz kanamam olmus devam edermi bilmiyorum çok umutlanmistim hüsran oldu![]()
Canim beyazli kahverengi sarı tonlarda tekrar akintim oldu ama adet olmadim tekrar paylastim insallah tesekkür ederiminşallah hamilesindir canım yerleşme kanamasıdır inşallah![]()
Canım kahverengi beyaz akıntı yerleşme kanamasıdır bende de olmuştu gönlünü ferah tut olumlu düşün inşallah hamilesin kan testiyle kesinleştir kendini yok yere strese sokmamış olursun dualarım seninleCanim beyazli kahverengi sarı tonlarda tekrar akintim oldu ama adet olmadim tekrar paylastim insallah tesekkür ederim![]()
Çok tesekkür ederim canim benim.Acile gittim ama almadilar pazartesi insallah kan vericmCanım kahverengi beyaz akıntı yerleşme kanamasıdır bende de olmuştu gönlünü ferah tut olumlu düşün inşallah hamilesin kan testiyle kesinleştir kendini yok yere strese sokmamış olursun dualarım seninle![]()
Ben kac kere acile beta baktırmaya gittim her seferinde baktilar hayır demiyorlar hemen kan alıp bir saat sonra gelin diyorlar durumunuzuda söyleseydiniz kesin bakarlardı diye düşünüyorum ilginç..Çok tesekkür ederim canim benim.Acile gittim ama almadilar pazartesi insallah kan vericm![]()
Evet sormayin ailemin yanina geldim kücük bir ilce bir tane hastane var.Kanda gebelik baktircm dedim test yaptim silik cikti dedim.Pazartesi kadin doguma gidin dediler.Oda zaten sadece pazartesi günleri varmis oda ögleye kadarmis.Bende beklemekten baska birsey yapamiyorum.Ben kac kere acile beta baktırmaya gittim her seferinde baktilar hayır demiyorlar hemen kan alıp bir saat sonra gelin diyorlar durumunuzuda söyleseydiniz kesin bakarlardı diye düşünüyorum ilginç..