- 23 Şubat 2009
- 3.123
- 12
- 43
YouTube - 7 Weeks Pregnant -- Hiccups & Startle Response suna bi baksana pipisi bile gözüküyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmmmmmm
Kizlar atesi ölctüm 37,0 cikti kesin bu sabah yanlis bakmisimdir, bide arkadan ölcüyorum mahrum yerden :1closedeyes: kesin bulamamisimdir hhihi
ebrus cok islaklik var bende, simdide elime up uzun böyle cektikce uzayan beyaz akinti geldi. Yumurtlama desem yumurtlama degil adet zamanim cünkü. Sence hamilelikten olabilirmi böyle bir bilgin varmi?
mahrum yerden hakaydirigubbakcemile3 canım hiç ölçme boşa yaw çizgi direk gibi gözüküyo işte.Ama benim gösbebeklerim büyümüşşşşşşşalkisalkisalkis
ebrus cok islaklik var bende, simdide elime up uzun böyle cektikce uzayan beyaz akinti geldi. Yumurtlama desem yumurtlama degil adet zamanim cünkü. Sence hamilelikten olabilirmi böyle bir bilgin varmi?
ben geldimmmmmmm
benimde öyle canım ya hele dün altıma yapmış gibiydim çok tuhaf
hoş geldin cnm opuyorumnanaktan çamaşir suyu denedin mı :sinifsinif:
Belirtilerimiz ayni, hadi hayirlisi canim. Ayyy hepimiz birden hamis olalimda görün siz :CüvCüv: gözbebek nasil oluyor`? anlat bide ona bakayim
kız sende sanat eseri gibi incelıyorsun kaydirigubbakcemile3 evet cnm o akıntı hamilelik belirtilerinde var,bende yok ama,tabi onceden kupkuruydum 2 günden beri sanki birazcik akıntı oluyor
hoş geldin cnm opuyorumnanaktan çamaşir suyu denedin mı :sinifsinif:
Kizlar atesi ölctüm 37,0 cikti kesin bu sabah yanlis bakmisimdir, bide arkadan ölcüyorum mahrum yerden :1closedeyes: kesin bulamamisimdir hhihi
hoşbuldum canım ya bi sagara diye çıktım çamaşır yıkadım ütü yaptım bi sürü iş varmış meğer ya bende sıvı çamaşır suyu yok ama alerji yaptığından kullanmıyorum domestos olurmu kine?
domestos olmaz lmaz: