Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huuu millet neredesiniz
oohhh güzellik uykusunami yattiydin :) hava o kadar cok güzelki icerde oturduguma hala sasiyorum burdaki sohbeti bekliyom :dance:
oh ne güzel işlerinizi bitirdiniz...ben öldüm bügün..allahtan eşim çok yardım etti..koltukları falan o kaldırmış zemuszemus
Bilmiyorum valla canım..Hamileliğimde de çok uykum geliyordu..:CüvCüv:
Şimdiki yorgunluktan olabilir..dün şehir dışından geldik te...:1hug:
Bilmiyorum valla canım..Hamileliğimde de çok uykum geliyordu..:CüvCüv:
Şimdiki yorgunluktan olabilir..dün şehir dışından geldik te...:1hug:
hadi biz hayira yoralim canim :lepi:
hadi bakalım,inşallah çift çizgi göürsun artık..ilk haber senden..benim tam bir haftam kaldı :sm_cool:
Benim eşimdeki sperm eksikliği baya baya bir fazla..2 buçuk ay oldu varikosel ameliyatı olalı..ilk 3 ay sayıda düşüklük olabiliyor deniyor..varikosel ameliyatından önce mikro ile hamile kalmıştım ben..Varikosel teşhisi sonradan konuldu..ilk gittiğimiz dr teşhis edememişti..Biz de tam tedavideyken öğrendik varikoseli olduğunu..tedaviyi yarıda bırakmadık,eşimin tedavisini ertelemiştik sadece..eşim keçi boynuzu,civan perçemi,tamoksifen, vs vs ne varsa kullandı ve kullanıyor..Doktor eşim de,kendisi de araştırıyor kendisi için gereken şeyleri..Yarar insallah canim allahin izniyle ne mucizeler oluyor sizde bu ay cift cizgiyi görürsünüz yaraniza en azindan merhem sürülür. Bu sperm düsük sayisina karsi kizlarin cogu eslerine keci boynuzu iciyor sonuc coooook iyi oluyormus
BADEM haklisin ya ruh halimizde ayni valla ne tesadüf ve ücümüzde ayni topikte birlestik :içelim: