Gebelik testi kullananlar buraya

maşallah kızlar bensiz takıldınız....vallah ancak girebildim bu saate işim vardı...halıları falan kaldırdım,camları sildim offf offffff...akşama doğru gene sohbete devam..tam gaz

hadi kolay gelsin o isleri ben gecenn hafta yaptim simdi rahat rahat oturup takiliyorum iste

oohhh güzellik uykusunami yattiydin :) hava o kadar cok güzelki icerde oturduguma hala sasiyorum burdaki sohbeti bekliyom :dance:

oh ne güzel işlerinizi bitirdiniz...ben öldüm bügün..allahtan eşim çok yardım etti..koltukları falan o kaldırmış zemuszemus

oohhh güzellik uykusunami yattiydin :) hava o kadar cok güzelki icerde oturduguma hala sasiyorum burdaki sohbeti bekliyom :dance:

Bilmiyorum valla canım..Hamileliğimde de çok uykum geliyordu..:CüvCüv:
Şimdiki yorgunluktan olabilir..dün şehir dışından geldik te...:1hug:

oh ne güzel işlerinizi bitirdiniz...ben öldüm bügün..allahtan eşim çok yardım etti..koltukları falan o kaldırmış zemuszemus

yokmu bizim bu eslerimiz, allah onlardan razi olsun gecen hafta benimikide perdeleri sökmüstü ve camlarimi o sildi :sm_cool: artik bu temizlik bir kac ay dayanir hihi

evet onlar olmasa biz ne yapardık...işim bitti artık..makinada çamaşir var onları da çikarıp asacam tmm...oh be sabahtan beri canım çiktı -tatlicadiarzu- yaz gelince bir dert,kış gelince bir dert :nazar:

Bilmiyorum valla canım..Hamileliğimde de çok uykum geliyordu..:CüvCüv:
Şimdiki yorgunluktan olabilir..dün şehir dışından geldik te...:1hug:

hadi bakalım,inşallah çift çizgi göürsun artık..ilk haber senden..benim tam bir haftam kaldı :sm_cool:

ayni kiz valla kadin olmak her konuda zor bisey bizlere madalye verseler bile az gelir, onu yap, bunu yap, suna dayan, buna dayan amaaaannnnn hangi birini yazayim ben:nazar: zaten esime hep derim eger sansli olsaydim anam beni erkek dogururdu diye zemuszemus

Test yapacak:

Misraa ------->günü gecti (hadi yapsana testi catlatma adami :)
Ebruli22 -----> 1 hafta kaldi
Badem -------> 5 gün kaldi
Blue-girl ------> 12 gün kaldi
Laubali --------> 20 gün kaldi

En arkadan ben geliyom hadi bakaim test manyaklari sizden iyi haber bekliyorum

Son düzenleme:
Yarar insallah canim allahin izniyle ne mucizeler oluyor sizde bu ay cift cizgiyi görürsünüz yaraniza en azindan merhem sürülür. Bu sperm düsük sayisina karsi kizlarin cogu eslerine keci boynuzu iciyor sonuc coooook iyi oluyormus

BADEM haklisin ya ruh halimizde ayni valla ne tesadüf ve ücümüzde ayni topikte birlestik :içelim:

Simdilik hoscakalin arkadaslar esimle yürüyüse cikiyoruz sabahtan beri evdeyim disarisi yaniyor :kafamçokkarıştı:

Yarar insallah canim allahin izniyle ne mucizeler oluyor sizde bu ay cift cizgiyi görürsünüz yaraniza en azindan merhem sürülür. Bu sperm düsük sayisina karsi kizlarin cogu eslerine keci boynuzu iciyor sonuc coooook iyi oluyormus
Benim eşimdeki sperm eksikliği baya baya bir fazla..2 buçuk ay oldu varikosel ameliyatı olalı..ilk 3 ay sayıda düşüklük olabiliyor deniyor..varikosel ameliyatından önce mikro ile hamile kalmıştım ben..Varikosel teşhisi sonradan konuldu..ilk gittiğimiz dr teşhis edememişti..Biz de tam tedavideyken öğrendik varikoseli olduğunu..tedaviyi yarıda bırakmadık,eşimin tedavisini ertelemiştik sadece..eşim keçi boynuzu,civan perçemi,tamoksifen, vs vs ne varsa kullandı ve kullanıyor..Doktor eşim de,kendisi de araştırıyor kendisi için gereken şeyleri..

Kendi kendime söz verdim,eşim de onayladı.Eğer hamile kalırsam ve sağlıklı bir şekilde zamanında doğum yapayım,bebeğim ya da bebeklerim bir kaç aylık olunca,çocuk sahibi olma yolunda durumu olmayan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışacağım...:Saruboceq:Allah bu fırsatı verir inşallah..:Saruboceq:

BADEM haklisin ya ruh halimizde ayni valla ne tesadüf ve ücümüzde ayni topikte birlestik :içelim:

evet canım kaydirigubbakcemile5

evet ruh hastası olduk..daha doğrusu bebek hastası kaydirigubbakcemile3 ...demek dişarı çikıyorsun,kıskandım bak şimdi :1closedeyes: git cnm,gez,dolaş..bu havada evde ne yapacaksın

X