Gebelik testi kullananlar buraya

yok ya bu ay kesin bebiş olması lazım,yoksa ağlarım haaa yeter artık

Simdiden duygulandim :çok üzgünüm: düsünmek bile istemiyorum ne bilim simdide kiziyorum kendime bu kadar heves niye, olmadi olmadi simdimi olacak bide daha adet gecmedi ne oluyor ya karma karisik oldum birden.

yok laubali sende gelişme var gibi geldi,belki bu ovulasyon testleri da hassas,onun için çikıyor çift çizgi,diğerinden bi gelişme yok mu

Simdiden duygulandim :çok üzgünüm: düsünmek bile istemiyorum ne bilim simdide kiziyorum kendime bu kadar heves niye, olmadi olmadi simdimi olacak bide daha adet gecmedi ne oluyor ya karma karisik oldum birden.

sen genede iyisın yaw,enazından silik olsada gördün,ya bana ne oluyor da yumurtalı 9 gün oldu :1no2:

yok laubali sende gelişme var gibi geldi,belki bu ovulasyon testleri da hassas,onun için çikıyor çift çizgi,diğerinden bi gelişme yok mu

Internette okudum biraz önce, FSH hormonu kadinlarin adet görmesi ve adet sonrasindaki yumurtlama dönemine kadar vucutta bulunan bir hormon, FSH hormonu kücük foliküller varken yine meydandadir sadece yumurta olgunlasmis, büyümüs ve catlamaya hazir zaman LH hormonu devreye giriyor yani sadece 24-36 saat vucutta kaliyor, eger döllenme olmaz vucudun tekrar FSH yani normol hormon salgiliyor bu seferde adete hazirliyor. Eger sayet gebelik varsa LH hormonu bu sefer hamilelik oldugu icin kaliyor, HCG ile kiyaslanamaz ama ayni effekt veriyormus. Bilmiyorum iste aklim simdi allak bullak oldu.

sen genede iyisın yaw,enazından silik olsada gördün,ya bana ne oluyor da yumurtalı 9 gün oldu :1no2:

Kesin degil ama canim sadece görmekle olmuyor neticede istiyorummmm.. Sende yapsana ya yumurtlama testini cok merak ediyorum. Benim yumurtlama testi 3 gün önce cikmaya basladi yani bugün senin periyodun tam benim testi basladigim zamanla uyuyor. Varsa sendede cikar.

ya bak,demeki doğrudur...ben yarın eczaneye gidecam soylıyecam getırsınler bana yumurtlama testi,sonra bende yapacam,muhtemelen pazartesi getirecek testi...ozaman çikması lazım silikde olsa çikacak..demeki biraz da hasas bunlar

ya bak,demeki doğrudur...ben yarın eczaneye gidecam soylıyecam getırsınler bana yumurtlama testi,sonra bende yapacam,muhtemelen pazartesi getirecek testi...ozaman çikması lazım silikde olsa çikacak..demeki biraz da hasas bunlar

Az kisi denemis ama danimarkada buna benzer forum buldum orada hepsi gebeligi önce yumurtlama testinde ögrenmisler bir kac gün sonrada idrarda cikmis. Hadi siparis ver ay cok meraak ettim simdiden. Acaba ne cikacak. Hep bende tuhaflik var diye cikiyor saniyorum.

senin adetin 15 haziran..yumurtlama günündü nezamandı cnm

Gecen ay 15´de geldi, bu ay 3-4 gün önce gelir normalde 28-30 gün arasi adetlerim. Yumurtlama tam kandilde olmustu 28 haziran cünkü o gün uzayan yapiskin yumurta aki geldi tabii calisma olmadi yanliz 2-3 gün önce calismistik tuttuysa orda tuttu yoksa umutlu degilim

hmmm tutuysa kız demek...kız çocuklarda spermler daha yavaş ama daha fazla yaşıyorlar,erkekte,spermler çok hızlı ama daha az yaşıyorlar zemuszemus bak danimarkada çok kişi denemiş ve çikmış,demeki turkyede kimse farkında değil bu testi,sadece yumurtlama gününde yapıyorlar bukadar..demeki bir şey var cnm

hmmm tutuysa kız demek...kız çocuklarda spermler daha yavaş ama daha fazla yaşıyorlar,erkekte,spermler çok hızlı ama daha az yaşıyorlar zemuszemus bak danimarkada çok kişi denemiş ve çikmış,demeki turkyede kimse farkında değil bu testi,sadece yumurtlama gününde yapıyorlar bukadar..demeki bir şey var cnm

bilmem olabilir sadece bir kisiye rastladim KK forumda bir SMSHSMS nickli (galiba) adeti 30.gün olmus yumurtlama testi yapmis benimki gibi cikmis test, 2, 3 gün tekrarlamis yine ayni en son 34.gün gebelik testi yapmis hemen pozitif cikmis.

X