Gebelik testi kullananlar buraya

kızlarr şimdi idrar testi yaptım tek çizgi çıktı yaaa :KK43: ama reglıme 12 gün var daha dayanamadım yapıcam dedım yaptım erkenmı acaba yoksa yokmu :KK43: çok heyecanlıyım kan testındede cıkmaz dımı yaptırsam bütün gebelık belırtılerını yaşıyorum ama ufff :KK43: sızce ne yapayım

Cubugu zaten idrarda 15 saniye bekletiyorsun canim, o beyaz gölgeyi sorma bende hep görüyorum suan bile var ama tabii negatif, inan yeri belli sadece pembesi eksik :)
aaa ciddimisin ? benim netten aldığım testin üzerine idrara 3 sn batırıp çıkarın diyor sadece...:1shok:
kızlarr şimdi idrar testi yaptım tek çizgi çıktı yaaa :KK43: ama reglıme 12 gün var daha dayanamadım yapıcam dedım yaptım erkenmı acaba yoksa yokmu :KK43: çok heyecanlıyım kan testındede cıkmaz dımı yaptırsam bütün gebelık belırtılerını yaşıyorum ama ufff :KK43: sızce ne yapayım

Canım daha çoook var..yumurtlaman olmuşsa bile daha yeni olmuştur..henüz adetin ortasındasın..:1hug:

Canım daha çoook var..yumurtlaman olmuşsa bile daha yeni olmuştur..henüz adetin ortasındasın..:1hug:[/QUOTE]

yaşasınn hala ihtimal var ozaman saol canım benım ya :1hug: ozaman reglim gecene kadar beklıyım ager bekleyebılırsem ..pekı kanda nezaman belli olur henuz erken ama önümüzdeki günler için soruyorum bu soruyu :) Allahım hayırlı evlat versin heppimizzzeee herkeze tüm isteyenlere

Blue girl hemen bayragi yere atma dur bakalim daha cok var en az bir hafta gectikten sonra tekrar dene, daha bebis tutunmamistir bile

BADEM ben su ucunda mavi serit olan cubuklari kullaniyorum, sen hangisini kullaniyorsun? 3 saniye icinde yetecekiymis valla ben daha yeni duyuyorum en az 15 saniye kalmasi lazim

sen yumurtlama dönemi ile gebelik belirtilerini karistirmis olmayasin? Benimde bugün 12.günüm dünden beri kasiklarimda yumruk batar gibi his ve fena sertlik var. Otururken, kalkarken, yatarken, yürürken her durumda hissediyorum. Internetten bi arastirma yap adetinin kacinci günündeysen hesaplayiciya gir sana anlatir suanki durumunu

ben 15 e kadar sayıp tuttuğumda torpil geçtim kendime diye düşünüyordum bari bundan sonra 15 sn tutayım :1closedeyes:

hatta birazdan gene test yapayım da 15 e dek saymıyım,15 sn bekleteyim..kendim sayınca çabucak 15 e geliyorum kaydirigubbakcemile3:eek:

Gerci benimkilerde marka yazmiyor ama o mavili test 10u/ml, digeri 20 mu/ml cubugun ucunda sapkasi var, bi baska 20 u/ml bunun siringasi var 3 damla idrar koyuyorsun, diger marka ise clearblue gebelik haftasini yaziyor. Aman allahim tam 4 cesit sanki yangindan mal kacirir gibi abooovvvv. Hah ama hic birinde 3 saniye yazmiyor hepsi ayri marka oldugu halde 10-15 saniye yaziyor. Bundan sonra kontrol cizgisi cikana kadar bekle hatta 5 saniye fazladan daha kalsin

Canım sen konu başlığını gebelik testi fanatikleri diye değiştirsene kaydirigubbakcemile3delikafadulden

bize daha uygun:eek:

Degistire bilirmiyimki :) Galiba KK´nin en sapik iki kullanicisi biziz kaydirigubbakcemile5

Haha cok komik ya ta en bastan beri aklimdaki gebelik testi sapiklari diye yazmayi düsünüyordum ama abes olur diye yazmadim

Haha cok komik ya ta en bastan beri aklimdaki gebelik testi sapiklari diye yazmayi düsünüyordum ama abes olur diye yazmadim

sapıklar yerine fanatikler yaz ,nerdeyse aynı kapıya çıkıyor zaten ama daha yumuşatılmış hali oluyor gibi..kaydirigubbakcemile3 ben de düşündüm ama çekindim,sen açmışsın,iyi de olmuş:1hug:

Eee iste ayna kafadaniz illa olacak ayni düsünceler zaten baksana bir sen birde ben, insallah daha diger arkadaslarda katilir gün ve gün testlerimizin paylasimini yapariz

yumurtlama dönemımı bılıyorum bu cok daha farklı araştırdım oncekı aylarla yaşadıgım his belırtıler aynı degıl bu cok başka :) neyse hayırlısı ozaman bıraz daha gecsın 10 gun kadar ozaman bakarım artık sonucuda yazarım yıne sıze :) teşekkürler arkadaşlar a.s.

olsun canim yinede gebelik icin cooooook erken, bebisin belki daha tutunmamistir bile yada daha yeni yeni yumurtlama dönemini bitiyorsun. Inan seni cok iyi anliyorum her ufak bir degisiklik insana acaba dedittirecek kadar heyecanlandiriyor. Aradan 8-10 gün gecsin gel beraber test yapalim burada :)

olsun canim yinede gebelik icin cooooook erken, bebisin belki daha tutunmamistir bile yada daha yeni yeni yumurtlama dönemini bitiyorsun. Inan seni cok iyi anliyorum her ufak bir degisiklik insana acaba dedittirecek kadar heyecanlandiriyor. Aradan 8-10 gün gecsin gel beraber test yapalim burada :)

2 yıldır beklıyorum gerce benden dahacok bekleyen arkadaşlarda var ama heyecanlıyım ....canım tamam bırlıkte yapalım ozaman testi :) :1hug:

Bazi arkadaslar sadece bir kac ay bekledigini ve umutlarinin tükendigini yaziyor ama 1 yil dolmadan hepsi cogunlukla hamile kaliyorlar halbuki hamile kalmak hemen 1 ay icinde olmuyorki sonucta her ay sadece 1 kez hamile olma sansimiz var bunuda tutturamazsak elbette bekleyene kadar 3-9 ay gececektir ama 2 seneden sonrasi dahada zor sanki hic olmayacakmis gibi geliyor bende 6 yil bekliyorum can cikmadikca umudumuz var demektir

X