- 8 Kasım 2007
- 224
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ciddimisin ? benim netten aldığım testin üzerine idrara 3 sn batırıp çıkarın diyor sadece...:1shok:Cubugu zaten idrarda 15 saniye bekletiyorsun canim, o beyaz gölgeyi sorma bende hep görüyorum suan bile var ama tabii negatif, inan yeri belli sadece pembesi eksik :)
kızlarr şimdi idrar testi yaptım tek çizgi çıktı yaaa ama reglıme 12 gün var daha dayanamadım yapıcam dedım yaptım erkenmı acaba yoksa yokmu çok heyecanlıyım kan testındede cıkmaz dımı yaptırsam bütün gebelık belırtılerını yaşıyorum ama ufff sızce ne yapayım
kızlarr şimdi idrar testi yaptım tek çizgi çıktı yaaa ama reglıme 12 gün var daha dayanamadım yapıcam dedım yaptım erkenmı acaba yoksa yokmu çok heyecanlıyım kan testındede cıkmaz dımı yaptırsam bütün gebelık belırtılerını yaşıyorum ama ufff sızce ne yapayım
BADEM ben su ucunda mavi serit olan cubuklari kullaniyorum, sen hangisini kullaniyorsun? 3 saniye icinde yetecekiymis valla ben daha yeni duyuyorum en az 15 saniye kalmasi lazim
Degistire bilirmiyimki :) Galiba KK´nin en sapik iki kullanicisi biziz kaydirigubbakcemile5
Haha cok komik ya ta en bastan beri aklimdaki gebelik testi sapiklari diye yazmayi düsünüyordum ama abes olur diye yazmadim
olsun canim yinede gebelik icin cooooook erken, bebisin belki daha tutunmamistir bile yada daha yeni yeni yumurtlama dönemini bitiyorsun. Inan seni cok iyi anliyorum her ufak bir degisiklik insana acaba dedittirecek kadar heyecanlandiriyor. Aradan 8-10 gün gecsin gel beraber test yapalim burada :)