Gebelik testi kullananlar buraya

Ben de düşünüyordum bu şekilde başlık açmayı ama çekindim :)

Ebru benim babaanne tarafım da Romanya dan gelmişler.Ama Romanyalı değiller.Çerkes kökenliler ama Kafkaslardan Romanyaya göç edip bir süre orda yaşayıp Türkiye de göç etmişler.

Böylece aile şeceresini de anlatıverdim bir çırpıda kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 vay be..bak kesin senle akraba çikacaz ha

Cnm ben yeni evliyim,çalışmalarda Mayıs ayında başladık,31 Mayıs regl tarihimde henüz bişey yok,bekliyoruz.Belirtiler beni ve eşimi heyecanlandırdı hayırlısı olsun.

Bu arada eşim o denli heyecanlandı ki erkenden bir sürü test yaptırdı çıkmaz dedim anlatamadım:)Kan testinde regl tarihinden önce çıkıyor dediler 9 gün önce yaptırdım sonuç 1,57 negatifti

9 gün once yaptırdın testi..hala adetin gelmedi mı? bi bak belki değerler yükselmiş :teytey: inşallah güzel haberini alırız cnm

iyi geceler canım..yarın devam ederiz artık..bende çikacam saat 1.30 oldu artık..ama bebek diye uyku girmıyor gözume :nazar:

hadi yatin artik ben kocami bekliyom amaaaan sirf cocuk diye yapincada zevki kalmiyor sanki görev gibi oluyo :ecrin_bebek: hepinize iyi geceler yarin görüsürüzzzzz

selam kizlarrr nasilsiniz? Eee geri sayim basladi neler hissediyorsunuz??? Bu bekleyis yokmu bu bekleyissss

BADEM---> kirmizi kart deyip durma nerden biliyorsun allahim belki bebegini sana bu ay verecektir, eger icinizden geliyorsa yapin testleri rahatlayin ha simdi ha sonra sonra ama sonuc ne olursa olsun umudumuzu kesmek yok her an hersey olabilir, valla sizlerin gïunü yaklastikca ben heyecanlaniyom meraklaniyom,kuduz gibiyim :)

BADEM---> kirmizi kart deyip durma nerden biliyorsun allahim belki bebegini sana bu ay verecektir, eger icinizden geliyorsa yapin testleri rahatlayin ha simdi ha sonra sonra ama sonuc ne olursa olsun umudumuzu kesmek yok her an hersey olabilir, valla sizlerin gïunü yaklastikca ben heyecanlaniyom meraklaniyom,kuduz gibiyim :)

Canım kendimi zaten baya kaptırmış durumdayım..kırmızı kart diyeyim de alıştırayım diye..eğer gelmezse ne ala..güzel sürpriz olsun bana kaydirigubbakcemile3

Insallah süpriz olur benim icimede birden bir heyecan sardi. Yani test yapiyormusun?
Bak ne oldu, dün kahvaltidan kalkarken yumurtaligimi sag tarafimda hissettim (ben her ay agri ile hissedenlerdenim) sonra test pozitif vs aksamda esime dedimki, ya benim sivi ne taraftaydi? Oda sol tarafta, peki yumurtlamam ne tarafta sag tarafta e ozaman bu ay yirttik dedim :) Bitkileri icmeye devam edersem insallah sol taraftaki siviyi hamile kalana kadar gecicici yok ederiz falan filan allaaaahh görme öyle planlar yapiyokki :sırnaşık şey: Biz kari koca kafayi yemisiz ya kendiside en az benim kadar ilgili/bilgili

Son düzenleme:
Insallah süpriz olur benim icimede birden bir heyecan sardi. Yani test yapiyormusun?
Bak ne oldu, dün kahvaltidan kalkarken yumurtaligimi sag tarafimda hissettim (ben her ay agri ile hissedenlerdenim) sonra test pozitif vs aksamda esime dedimki, ya benim sivi ne taraftaydi? Oda sol tarafta, peki yumurtlamam ne tarafta sag tarafta e ozaman bu ay yirttik dedim :) Bitkileri icmeye devam edersem insallah sol taraftaki siviyi hamile kalana kadar gecicici yok ederiz falan filan allaaaahh görme öyle planlar yapiyokki :sırnaşık şey: Biz kari koca kafayi yemisiz ya kendiside en az benim kadar ilgili/bilgili

yapmaz olurmuyum kaydirigubbakcemile3

idrarda az bekletirsem test çubuğunu bişey çıkmıyor ama 15 sn falan bekletirsem hafif bir gölge çıkıyor..eh bunu da negatif sayıyoruz tabi..:1rolleyes:

Cubugu zaten idrarda 15 saniye bekletiyorsun canim, o beyaz gölgeyi sorma bende hep görüyorum suan bile var ama tabii negatif, inan yeri belli sadece pembesi eksik :)

X