- 28 Ağustos 2007
- 2.086
- 58
- 44
kizlar ben yatmaya gidiyom bu geceyi degerlendirme lazim
kaydirigubbakcemile3 ok hadi sana kolay gelsın cnm benim kaydirigubbakcemile2 :teytey: yarın görüşük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ben yatmaya gidiyom bu geceyi degerlendirme lazim
Ben de düşünüyordum bu şekilde başlık açmayı ama çekindim :)
Ebru benim babaanne tarafım da Romanya dan gelmişler.Ama Romanyalı değiller.Çerkes kökenliler ama Kafkaslardan Romanyaya göç edip bir süre orda yaşayıp Türkiye de göç etmişler.
Böylece aile şeceresini de anlatıverdim bir çırpıda kaydirigubbakcemile3
Cnm ben yeni evliyim,çalışmalarda Mayıs ayında başladık,31 Mayıs regl tarihimde henüz bişey yok,bekliyoruz.Belirtiler beni ve eşimi heyecanlandırdı hayırlısı olsun.
Bu arada eşim o denli heyecanlandı ki erkenden bir sürü test yaptırdı çıkmaz dedim anlatamadım:)Kan testinde regl tarihinden önce çıkıyor dediler 9 gün önce yaptırdım sonuç 1,57 negatifti
kaydirigubbakcemile3 vay be..bak kesin senle akraba çikacaz ha
hadi yatin artik ben kocami bekliyom amaaaan sirf cocuk diye yapincada zevki kalmiyor sanki görev gibi oluyo :ecrin_bebek: hepinize iyi geceler yarin görüsürüzzzzz
Kırmızı kart yemeye 5 gün kaldı..:1rolleyes:
günaydın badem
yemezsin inşallah gelir meleğin bu aykaydirigubbakcemile3
BADEM---> kirmizi kart deyip durma nerden biliyorsun allahim belki bebegini sana bu ay verecektir, eger icinizden geliyorsa yapin testleri rahatlayin ha simdi ha sonra sonra ama sonuc ne olursa olsun umudumuzu kesmek yok her an hersey olabilir, valla sizlerin gïunü yaklastikca ben heyecanlaniyom meraklaniyom,kuduz gibiyim :)
benim adetimde 13 ve 17 haziran arası
Insallah süpriz olur benim icimede birden bir heyecan sardi. Yani test yapiyormusun?
Bak ne oldu, dün kahvaltidan kalkarken yumurtaligimi sag tarafimda hissettim (ben her ay agri ile hissedenlerdenim) sonra test pozitif vs aksamda esime dedimki, ya benim sivi ne taraftaydi? Oda sol tarafta, peki yumurtlamam ne tarafta sag tarafta e ozaman bu ay yirttik dedim :) Bitkileri icmeye devam edersem insallah sol taraftaki siviyi hamile kalana kadar gecicici yok ederiz falan filan allaaaahh görme öyle planlar yapiyokki :sırnaşık şey: Biz kari koca kafayi yemisiz ya kendiside en az benim kadar ilgili/bilgili