Gebelik testi kullananlar buraya

Bana daha sans kapiyi calmadi, 7 yil dolu :KK43: ama yola devam olacaktir elbet birgün ama ne zaman allah bilir

ummadığımız anda gelivercek işallah bebişlerimiz canım bizim akrabanında 5 yıl olmamıştı sonra 2 oğlu oldu bide buay tam doğumgünümde oldum hasta sabah bana kötü bi sürpriz oldu

Hehe seninkide gelecegi zamani iyi ayarlamis :icecream: yaa olur insallah yeterki umudumuzu kaybetmeyelim. Sen daha yeni baslamisin her ay senin icin daha heyecanli olacak bundan sonra. Ben artik heyecandan öte seyler yasiyorum. Hep hayal kirikligi oldugu icin amaaan olmaz diyom, olsa zaten süpriz olacak laelaelaelaelae

canım sana öyle bi sürpriz yapıcakki bebişin işallah en hayırlı zamanı bilir rabbim.yaşım 21 canım 1yıllık ewliyim

:nazar::nazar::nazar:TOPIGIMIZIN HAMISLERI :nazar::nazar::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bozkurt15
Fatima_38
Figen_Figen
..Nur..

:lepi: UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR :lepi:

Adana1301---------> adeti 2 gün gecti hihoyyyt
Prettyteacher83----> 6 temmuz hihoyyyt
Nezooo-----------> 6 temmuz hihoyyyt
Demetzeynep--> 10 temmuz hihoyyyt
Laubali -----------> 10-15 temmuz hihoyyyt
Fusyamanya----> 18 temmuz hihoyyyt
Butterflydsd-----> hihoyyyt

ADET TARIHI ??
Snmyal
Necla_r [/COLOR]

DIGER GELISMELER :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Badem-----> Haziranda tüp bebek yaptirdi sonuc negatif :teselli:
Mavimutlu----> esi varikosel ameliyati oldu simdiden gecmis olsun :Saruboceq: hihoyyyt
Ebruli22-----> yumurta takibine basladi oda temmuz ayinin umudu oldu :Saruboceq:hihoyyyt

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar a.s.a.s.
[/B]

Son düzenleme:
bugun pregnyl iğne vurdum..yarın çalışmalara başlıyecaz,ama umutum yok,2 tane yumoş vardı onlarda 185mm dır :KK43:

selamlar arkadaslar bende dunden beri uc defa hamish test yaptim 1.yaptigim test ilk 3 dk da deil de yarim saat sonra kocama gosterdigimde gordukki 2.cizgi silik pembe, dayanamadim 2. testi de yaptim o negatif cikti hemen.. sabaha karsi uyandim tabi icim icimi yiyo:KK43:( 3.testi yaptim o da garip bi sekilde bulamac gibi oldu... yardim edin simdi ben hamish miyim deilmiyim???????

kızlar az önce 2 tane gebelik testi aldım geldim ve sonuç ne bilin bakalım çift çizgi :CüvCüv:şimdi hastaneye gidiyorum inş bhcg sonucum yükselmiştir dua edin yaaaaaaaaa :Saruboceq:

Adetim dün lekelenme tarzında oldu geçti.:1shok:.Şimdi hiç bir şey yok..Ne bel ağrısı ne karın ağrısı ne de karında gaz..Ne bu şimdi ?fisfisfis
Belki bir kaç gün sonra sökülür...:bbo:

Adetim dün lekelenme tarzında oldu geçti.:1shok:.Şimdi hiç bir şey yok..Ne bel ağrısı ne karın ağrısı ne de karında gaz..Ne bu şimdi ?fisfisfis
Belki bir kaç gün sonra sökülür...:bbo:

Eger adet olmazsan bir kan testi daha yaptir. Cok garip acaba gec tutunmami oldu, belki biseyler vardir :uhm:

X