Bence bu buket18 dünkü sansent isimli sahis yazilari birbirine cok benziyor, insan bu kadar saskin veya aptal olamaz. Dogum yaptiysanda git hamile bölümüne yaz bu ne bicim sacma sapan is bütün dün bir bugün iki. Allah akil dagitirken sen nerdeydin?
slm kızlar hatırlarsınız geçenlerde çokça yazmıştım buraya 20 gün falan geçti adetim doktor temiz dedi yani kist falan yokmuş.adet söktürücüyle nihayet cumartesi geldi kırmızılar.yine hatırlarsınız eşim varikosel ameliyatı olucak çarşamba günü ailelerden kimseye haber vermedik kolay diolar ama korkuyorum biraz dualarınızı bekliorum.herkese de bol şans diliorum.
arkadaşlar,
eli boş ,işi yok ,insanarla dalga geçen belki normal hayatında antisosyal,arkadaşı olmayan halden anlamayan gerizekalı insanlara cevap bile vermeyin.şu durumda en son uğraşmamız gereken kişiler bunlar.İnsanlarla arkadaş olabilmek için saçmasapan konular açıp akıllarınca eğleniolar.
slm kızlar hatırlarsınız geçenlerde çokça yazmıştım buraya 20 gün falan geçti adetim doktor temiz dedi yani kist falan yokmuş.adet söktürücüyle nihayet cumartesi geldi kırmızılar.yine hatırlarsınız eşim varikosel ameliyatı olucak çarşamba günü ailelerden kimseye haber vermedik kolay diolar ama korkuyorum biraz dualarınızı bekliorum.herkese de bol şans diliorum.
arkadaşlar,
eli boş ,işi yok ,insanarla dalga geçen belki normal hayatında antisosyal,arkadaşı olmayan halden anlamayan gerizekalı insanlara cevap bile vermeyin.şu durumda en son uğraşmamız gereken kişiler bunlar.İnsanlarla arkadaş olabilmek için saçmasapan konular açıp akıllarınca eğleniolar.
Canım benim eşimin varikosel ameliyatı sonrası 3 ay dolmadan değerleri 600.000 den 9.600.000 e çıktı....İnşallah size de iyi gelir..Sevgiler :Saruboceq::1hug:
Canim benim simdiden gecmis olsun insallah esinin ameliyati güzel gecer ve sonucunda bebeginize kavusursunuz. Allahim bu yoldaki bütün anne adaylarina sabir versin. Derlerya ates düstügü yeri yakar, gercektende bunu hepimiz farkli hikayelerimizle yasiyoruz. Bizi durumunuzdan haberdar et canim eger aileden kimseye demek istemiyorsanizda demeyin bu sizin özeliniz ve herkesin bilmesine sart yok bilselerde ellerinden bisey gelemez sadece aciyan gözlerle bakacaklardir
sağol canım zaten eşime diorum daha erken die tabi onu gücendirmemek için.bi sene deneriz olmazsa tüp bebek yaparız dioruz Allah yazdıysa olur yazmadıysa yapacak bişi yok diorum.gerçekten de öyle eşim de biz elimizden geleni yapalım da olursa olur dio olmazsa tüp bebek yapalım dio o da .zeten doktor çocuğun olsaydı da ameliyatı olman gerekirdi demiş sağlık için oluoruz ameliyatı.bebeği de biz beklicez Rabbim gönderir inşallah hepimize.sen de takma kimseyi çok şükür eşlerimiz iyi anlayışlı yazılarından bildiğim kadarıyla.bigün mutlaka gelir inşallah bebişler boşver milleti ...
Insallah yumurta takibinde gebe kalirsin canim sonucta en dogru zaman ne zaman onu buluyorsunuz. Ve catliyormu catlamiyormu buda anlasilir.
TOPIGIMIZ HAMISLERI
Bozkurt15 :CüvCüv:
Fatima_38---> :CüvCüv:
Figen_Figen---> :CüvCüv:
UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR :lepi::lepi:[/COLOR]
Demetzeynep--> 10 haziran hihoyyyt turkbayragi
Laubali -----------> 10-15 temmuz hihoyyyt turkbayragi
Nur ? hihoyyyt turkbayragi
Snmyal ? hihoyyyt turkbayragi
Fusyamanya ? hihoyyyt turkbayragi
Prettyteacher ? hihoyyyt turkbayragi
Figen_Figen hihoyyyt turkbayragi
DIGER GELISMELER :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Badem-----> 18 temmuz tüp bebek transferi yapildi 1 tane minnosu var insallah annesine tutunur :Saruboceq: hihoyyyt
Mavimutlu----> esi varikosel ameliyati olacak simdiden gecmis olsun :Saruboceq: hihoyyyt
Ebruli22-----> yumurta takibine basladi oda temmuz ayinin umudu oldu :Saruboceq:hihoyyyt
Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar a.s.a.s.