Gebelik testi kullananlar buraya

bence de ta kendisi vereliniortak:icecream:

slm kızlar hatırlarsınız geçenlerde çokça yazmıştım buraya 20 gün falan geçti adetim doktor temiz dedi yani kist falan yokmuş.adet söktürücüyle nihayet cumartesi geldi kırmızılar.yine hatırlarsınız eşim varikosel ameliyatı olucak çarşamba günü ailelerden kimseye haber vermedik kolay diolar ama korkuyorum biraz dualarınızı bekliorum.herkese de bol şans diliorum.

arkadaşlar,
eli boş ,işi yok ,insanarla dalga geçen belki normal hayatında antisosyal,arkadaşı olmayan halden anlamayan gerizekalı insanlara cevap bile vermeyin.şu durumda en son uğraşmamız gereken kişiler bunlar.ınsanlarla arkadaş olabilmek için saçmasapan konular açıp akıllarınca eğleniolar.

Canım benim eşimin varikosel ameliyatı sonrası 3 ay dolmadan değerleri 600.000 den 9.600.000 e çıktı....İnşallah size de iyi gelir..Sevgiler :Saruboceq::1hug:

Canim benim simdiden gecmis olsun insallah esinin ameliyati güzel gecer ve sonucunda bebeginize kavusursunuz. Allahim bu yoldaki bütün anne adaylarina sabir versin. Derlerya ates düstügü yeri yakar, gercektende bunu hepimiz farkli hikayelerimizle yasiyoruz. Bizi durumunuzdan haberdar et canim eger aileden kimseye demek istemiyorsanizda demeyin bu sizin özeliniz ve herkesin bilmesine sart yok bilselerde ellerinden bisey gelemez sadece aciyan gözlerle bakacaklardir

Canım benim eşimin varikosel ameliyatı sonrası 3 ay dolmadan değerleri 600.000 den 9.600.000 e çıktı....İnşallah size de iyi gelir..Sevgiler :Saruboceq::1hug:

sağol canım sayımız sorun değil de ileri hareket %15 ve morfoloji %6 inşallah onlar düzelir acele etmiorum zaman verdim kendime 2010 ocağa kadar bişi yapmadan beklicem olmazsa aşılama denicen yine ve yine olmazsa mayıs haziran gibi tüp bebek artık hangisi hayırlıysa o olsun.inşallah sen de hamilesindir.ve çok sağlıklı hamilelik ve doğum yaşarsın.çok sağol

teşekkür ederim canım diyemedik kimseye işte iyimi oldu kötü mü bilemedim.ocaktan beri istioruz bebiş.ağustosta 2 yıl olacak evleneli daha aileler bebek istediğimizi bile bilmio çalışıorum bakacak kimse yok diorum şimdilik hayırlısı artık.desteğin için sağol inşaalh hepimiz kavuşuruz bebeklerimize

Aslinda demedigin iyi oldu, egerki söyleseydin sagdan soldan baski gelirdi ve ikide bir ne oldu diye soru yagmularina tutulup dahada moralin bozulacakti. Ilk 2 sene bende bisey demedim, sadece soran oldugu zaman hayirlisi diyordum ama simdi herkes durumumuzu biliyor, her seferinde allah olmayanlara versin diye konusuyorlar sanki biz anlamadikta onu. Bosver söyleme vakti zamani gelince söyle, bakarsin hamile kalirsin sonrada bunun cocugu olmuyordu diye adini cikarirlar. 7 sene icinde neler duydum ve hala duyuyorum, kulaklarini kapasan, evde tikali kalsanda olmuyor mecbur katlanmak zorunda kaliyorsun. Kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman söylemeye basla, suan cok kararsizsin bence kari koca önce ikiniz cözümünü bulun bütün takipleri tetkitleri yapin daha 5 ay olmus deneyeli elleme kocanda rahat kafayla ameliyatini olsun millet biliyor diyede üzülmesin sakin.

sağol canım zaten eşime diorum daha erken die tabi onu gücendirmemek için.bi sene deneriz olmazsa tüp bebek yaparız dioruz Allah yazdıysa olur yazmadıysa yapacak bişi yok diorum.gerçekten de öyle eşim de biz elimizden geleni yapalım da olursa olur dio olmazsa tüp bebek yapalım dio o da .zeten doktor çocuğun olsaydı da ameliyatı olman gerekirdi demiş sağlık için oluoruz ameliyatı.bebeği de biz beklicez Rabbim gönderir inşallah hepimize.sen de takma kimseyi çok şükür eşlerimiz iyi anlayışlı yazılarından bildiğim kadarıyla.bigün mutlaka gelir inşallah bebişler boşver milleti ...

Canım preseedi denediniz mi ? sitede preseed ile ilgili konuları okumanı tavsiye ederim...

Haklisin canim önce saglik sonra hepsi gelir insallah vakti zamaninda. Umarim bebislerimiz kendiliginden gelir yoksa bende 4-5 ay icinde tüp bebege devam etmeyi düsünüyorum, doktor gebe kalmaman icin hic bir sorun yok diyor ama 7 senede insan hicmi hamile kalamaz? Sorun yok diyorlar inanmiyorum, sadece kendimi rabbime emanet ediyorum. Olursa onun istemesiyle olacak.

TOPIGIMIZIN HAMISLERI

Bozkurt15
Fatima_38
Figen_Figen

UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR :lepi::lepi:

Prettyteacher83----> 6 temmuz hihoyyyt turkbayragi
Nezooo-----------> 6 temmuz hihoyyyt turkbayragi
Demetzeynep--> 10 temmuz hihoyyyt turkbayragi
Laubali -----------> 10-15 temmuz hihoyyyt turkbayragi

ADET TARIHI ??
Nur
Snmyal
Fusyamanya
Figen_Figen
Necla_r

DIGER GELISMELER :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Badem-----> 18 haziran tüp bebek transferi yapildi 1 tane minnosu var insallah annesine tutunur :Saruboceq: hihoyyyt
Mavimutlu----> esi varikosel ameliyati olacak simdiden gecmis olsun :Saruboceq: hihoyyyt
Ebruli22-----> yumurta takibine basladi oda temmuz ayinin umudu oldu :Saruboceq:hihoyyyt

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar a.s.a.s.

Son düzenleme:
Insallah yumurta takibinde gebe kalirsin canim sonucta en dogru zaman ne zaman onu buluyorsunuz. Ve catliyormu catlamiyormu buda anlasilir.

evet canım inşallah,zaten adetim başladığı gündan intibaren bu incir kürüne başladım,inşallah yumurtalarım büyüyor

ARKADAŞLAR BENDE BEKLEMEDEYıM BUGÜN OLMAM GEREKıYOR AMA Bı BELıRTı YOK 1 HAFTA ÖNCESıNDE VARDI GEÇTı :CüvCüv:BENıDE YAZIN ADAYLAR ıÇıNE

Çok duygulandım...1 tane minnoş....mafoldumben

Şenizbadem senin adına gerçekten çooook sevindim minnoşuna iyi bak emi:teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…