- 23 Şubat 2009
- 3.123
- 12
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laubali naber ?? ya ben yumurtlamadım daha ( daha önce seninle yazışmıştık daha 8. günde beyaz akıntım artmıştı ama hala aynı yoğun beyaz akıntım var ama yumurta çatlamadı biliyorum 17. güne girdim ??? niye ki ???
acaba üstüne mi gördüm geçen ay ???
ama başka hiç bi belirti yok ??
fikrin var mı canım seni yakalamışken sorayım dedim..
Selam canim, belliydi ya senin kirmizilari görecegin cünkü atesin düsmüstü canim, hayirlisi olsun yaa bizim kaderimizde bu adetlerden kurtulmak yok sanki gec kalsalar bir dert erken gelseler yine bir dert ooofff yaa. Evet canim hastaneye gittim, doktor yanlis anlasilma var dedi senin tüplerde sivi yok demezmi :1shok: megersem yapisiklik diyecegine benim saf doktor agzindan sivi cikmis, tabii özür diledi sende yapisiklik var ama sivi yok dedi, hatta ameliyat raporuna baktirdim gercektende sivi yok diye yaziyordu.. Gülermisin aglarmisin sasirdim. 2 ay bosuna sikinti cektim.. Durumuma gelince bisey diyemedi bazi kadinlar bu dünyada malesef anne olamiyor belki sende onlardan birisin dedi, kaliteli yumurta, embro hepsi var ama bebek yok tip caresiz dedi. Konusmada gözlerimden sessizce bir kac damla yas cikti, bogazim dügümlendi o durumu anlattikca cok daraldim hüngür hüngür agliyasim geldi.. Baska bir hastanede tedavi icin rapor yollanacak suan anlasmamiz öyle ama iste cok kötü oldum. Esim beni teselli etti aglama ne olur dedi, bende aglamiyorum, aglamiyacagim dedim, aglamak cözüm olsaydi olurdu dedim, hangi derdimize care oldu dedim sonra kendimi toparlayarak hayirlisi olsun diyerek ciktik hastaneden. Yine var elde sifir
progesteron testi yaptır adetin 21. günü..10 un üstünde değer çıkarsa kaliteli bir şekilde yumurtalamışsın demek..eğer hamileysen daha da yüksek çıkar değerin...:1hug:
çatlamadığını biliyorum dicektim yanlış olmuş.. hani o yumurta akı kıvamında sıvı geliyor ya şeffaf.. o gelmedi bu ay 13-14. günlerde olurdu mutlaka..
Bende cikolata kisti var canim, ne kadar engel olmaz diyorlasada benimki malesef en yüksek seviyeye gelmis ister istemez icerde yumurta ile sperm birlesimini engelliyor rahime inmeden catliyor diyor doktor. Valla ne zor isler bunlar yaaa. Cocuk yapmakta ne var diyordum amaaan en büyük sikinti buymus megersem hehe
bademcin senin durumunu biliyorum takip ediyorum canım inşallah bu ay gelir bebeğiniz..
evet cnm sabah ateşimi ölçtüm 36.2 düşmüş ve kırmızılar geldi...artık bu tarçin-çörekotu-bal karışımına başladım,1 hafta sonra dr.gidecam.
canım üzülme sen bak nasıl ağzında çiktı sıvı diye da yapışkanlık değil,da belki bu sefer de saçmalamış,ne demek tıp çaresiz,olmaz cnm,başka dr.git,ilaki bir çaresi bulunur cnm..sinir oluyorum boyle dr
yok benim ağrım olmaz hiç.. ama malesef bu ay pek çalışma yapamıyoruz çünkü izmirde sular kesik 2 gündür:roflol::roflol: aman ne büyük dertmiş sular da kesilcek zamanı buldu yaniii:umursamaz:
slm arkadaşlar..
slm canım hoşgeldin..
Iyi aksamlar hihoyyyt