Gebelik testi kullananlar buraya

olsun canım bı dakı aya gormessın ınsallah kırmızıları ben yaptıgım testı eczaneye goturdum sılık oldugu ıcın bana olabılırsınde olmaya bılırsınde dedı yuzde ellı ellı yanı bakalım bır kacgun sonra bırdaha yapıcam

Nur
Bekle bakalim adetin gelmezse tekrarla testi.

Footstool
Evet canim ne yapalim bi dahaki aya tasiyacam umutlarimi. Umarim senden güzel haber gelir.

saol canım ınan senın ıcın dua edıcem kendıme ettıgım gıbı herzaman dıyorum allah anne olmayanlara tattırsın bu guzel duyguyu ınan kı olur yeter kı ınanalım

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim, allah razi olsun senden a.s. gelismeleri bildir buradan. Bakarsin tatile minik bir hediye ile gidersin :)

bakalım ınsallah canım carsamba sabah gıdıyorum bugunden berı temızlık utu bavul yerlestır mahfoldum yanı gercı hamıleysem de nasıl olur bılmem havuza gıremem cok guneslenemem sanırım hayırlısı artık kesın bı sonuca varsaydım ıyı olurdu boyle belırsızlıkte adamı delı edıyo

Yanina bir iki idrar testide al kaydirigubbakcemile3 Ya hamileysende bisey olmaz canim daha yenidir bebis hani tam yerlesme zamanidir o yüzden insallah bisey olmamistir. Istersen yarin idrar testi yap tekrar cizgi hala cikiyormu cikmiyormu diye, bazen böyle 1 sefer görünüyor sonraki denemede kaybola biliyorr.

laubalı ne kadarlık evlısın yas kac ne zamandır olmuyo uzunmu oldu ayy cok soru oldu pardon. ben 28 yasındayım 8 senelık elıyım bılıyosun bırde kızım var 6 yasında

Ikimizin adet tarihi ayniydi hayret benimki nas: nasil böyle erken geldi :uhm: Neyse zaten persembe doktorum var artik bu tüplerimi kapatmanin zamani geldi :eek:klava: Ayni yastayiz canim bizde 7 yillik evliyiz ve 6 senedir ugrasiyoruz, bütün tedavilerden gectik hemde haddinden coooook yaptirdik. Cikolata hastasiyim ama sebep olarak görmüyorlar. Sasirmis durumdayim, sanki cikmaz bir kuyunun icine düstüm, napalim allah büyüktür vardir elbet bir bildigi. Masallah sen erkenden anne olmusun ne mutlu sana bak ben hala birinci icin ugrasiyorum, harcamadigimiz para kalmadi ama derdimize derman bulamadik rabbim dermanini verir insallah yakinda. Istanbullumusun sen?

Ikimizin adet tarihi ayniydi hayret benimki nas: nasil böyle erken geldi :uhm: Neyse zaten persembe doktorum var artik bu tüplerimi kapatmanin zamani geldi :eek:klava: Ayni yastayiz canim bizde 7 yillik evliyiz ve 6 senedir ugrasiyoruz, bütün tedavilerden gectik hemde haddinden coooook yaptirdik. Cikolata hastasiyim ama sebep olarak görmüyorlar. Sasirmis durumdayim, sanki cikmaz bir kuyunun icine düstüm, napalim allah büyüktür vardir elbet bir bildigi. Masallah sen erkenden anne olmusun ne mutlu sana bak ben hala birinci icin ugrasiyorum, harcamadigimiz para kalmadi ama derdimize derman bulamadik rabbim dermanini verir insallah yakinda. Istanbullumusun sen?

selam canim benim sana bi tavsiyem var ve bu cikolataya cok faydasi var sogan kuru cok ve cok faydasi oluyo orta boy sogani sicak suyun icine koyuyosun ve 5 dk kaynatiyosun iliyana kadar bekletiyosun sabah aksam yemekten 10 dk once iciyorsun ama bu kuru her seferinde taze hazirliyorsun sabahta aksamada 15 gun tekrarliyorsun 15 gun sonra birakiyorsun faydasini goreceksin

ozlemcano ilgin icin cok sagol arkadasim, iki ay denedim, ilk 15 gün bu ay 10 gün ve simdi adetim malesef coook erken geldi. Belki buda iyiye isarettir ama adet agrilarim hala gecmedi cok sanci cekiyorum. Valla insan bu kadar seye nasil alisabilir bilmiyorumki. Bundan sonraki hedefim doktorumla konusmak artik ne olacaksa olacagina varsin.

adetin erken geldi kız...ya ne oluyor bize,seninki erken geldi,benimki hala gelmedi..ama gelecak galiba,bir batmalar başlamışve göğüslerim alt kısımı çok arıyor

Sorma canim bende sasirdim 5 gün erken geldi, bayaga bir erken anliyacan. Belki sogan kürü yüzünden fisfisfis Gerci ben anladim gelecegini 3 gün önce atesim 36,7 2 gün önce 36,4´e düstü bugünde 36,3 oldu yani bildim bide adet agrilarim dünden beri vardi. Atesine baktinmi sen peki? Gercektende ise yariyor ya.

baktım cnm..bügün 36.6 çiktı,yarın sabah da bakacam eğer düşerse demeki bende adet olacam...inşallah bu soğan kürü işe yarıyor sana canım,belki tüplerini bağlanmaya gerek kalmıyecak

Mutlaka yarinde ölc ve gelecek günde ölc. Ates ölcümü inan sana vucudundaki durumu canli canli bildiriyor :teselli: Yaa insallah öyledir canim, 2 ay kullandim artik daha kullanmiyacam zaten fazlasida zararmis.

evet canım ıstbuldayım basak sehıde oturuyorum merak etme ınanıyorum anne olacaksın cabaların bosa cıkmaz ınsallah kayınvalıdemler arabıstanda yasıyolar umreye gıttıklerınde soylıcem senın ıcın dua etsınler ınsallah uc aylara gırıyoruz bol bol dua et rabbımden ıste mubarekgunlerde rabbın gerı cevırmez duaları

akşamları benimde 37.3,sabah yataktan kakmadan once olçmen lazım..ben 1 haftadır ölçüyorum hep 36.7

X