canımm bende bugun saglık ocagına gıttım ptesıye attı bende polıklınıkte yaptırdım negatıf cıktıısenağlama
kisslarrrr bakin bu suna.
1.test sabah negatif
2.test aksam 19 civarlarinda negatif
3.test gece 2 silik cizgi cikti :1shok: ama daha 6 günüm var bu kadar erken cikabilirmi yavf yada benmi sansimi zorluyom ?
Esim bile evet cook silik cizgi var dedi. Zavallimin artik hevesi kacti sevinmiyor bile, olmuyacagini bildigi icinklava: Gerci olsada umutlu degiliz, tüplerde sivi var öldürecek yine bebegimi. Ama insallaaahhhh sogan kürünün faydasini görürüz cok büyük bir mucize olur.
kan testimi yaptırdın canım ?:sm_confused:ben artık idrar testine inanmıyorum hep negatif çıkıyo ama daha hasta olmadım 6.gün bugün inş olmamda pazartesi kan testimi alınca hepinize mutlu haberi verrim:CüvCüv:
bir kac gün sonra testi tekrarla belki gec döllenme olabilir fisfisfis eger yine bisey cikmassa mutlaka doktoruna görün allah göstermesi kist falan olusmustur
Allaha bol bol dua et canım :Saruboceq:çünkü o her an kalbimizi yokluyor ve isteğimizisoruyor....inş soğan fayada sağlar ben bi 15 gün yaptım soğan kürünü bıraktıgım gün hasta olmuştum acaba sizdede oluyormu?:1hug:
laubali kullanıcısından alıntı
kisslarrrr bakin bu suna.
1.test sabah negatif
2.test aksam 19 civarlarinda negatif
3.test gece 2 silik cizgi cikti ama daha 6 günüm var bu kadar erken cikabilirmi yavf yada benmi sansimi zorluyom ?
Esim bile evet cook silik cizgi var dedi. Zavallimin artik hevesi kacti sevinmiyor bile, olmuyacagini bildigi icin Gerci olsada umutlu degiliz, tüplerde sivi var öldürecek yine bebegimi. Ama insallaaahhhh sogan kürünün faydasini görürüz cok büyük bir mucize olur.
Canımm ümitsizliğe kapılma inşallah meleğin sana mucizeyle gelir arkadaşım 4 ay yumurta takibi yaptırdı olmadı bebeği eşindede sorun yok dr aşılama demiş arkadaşımda 1 ay dr gitmeye ara verdi sonraki ay soğan kürü yaptı şimdi hamile sen nasıl yaptın soğan kürünü
canım ptesıye kadar bekleyecegım ıns gec dollenmedır daha once kıstım vardı ama cok asırı agrı yapıodu sımdı hıc agrım yok:1shok:
slm arkadaşlar, bir kaç gündür giremedim nete. ne çok kaynatmışsınız ben yokken.. öncelikle Fuşyamanya başınsağolsun diyorum ve en kısa zamanda tekrar ama sorunsuz bir şekilde anne olmanı diliyorum.
Laubali sana gelince... biliyorsun ben adetime 5-6 gün varken test yapmaya başlamıştım. 5 gün kala yaptığım test gölge gibi bişeydi. sonra gittikçe pembeleşti. umarım senin de olumlu sonuçlanır testlerin.
Arkadaşlar merhaba
En son 17 mayısta adet oldum . adetim de 5 gün gecikti . gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıkınca hemen doktora gittim . Doktor kan testi yaptırdı. Perşemde gününe randevu verdi. Kan testi sonucum 69,43 çıktı . Sizce hamilemiyim ?
kisslaaarrr bu adet krampi bitirecek beni cok erken geldiler bayaga agrilar girip cikiyoooo