Gebelik testi kullananlar buraya

Sagol canim, simdi öyle agrilar cekiyorum gelecek haberini simdiden verdi artik gelsinde kurtarayim :jeyyar: Senden naber nasil geciyor hamislik?

kızlar ben de hala adet olmadım ve bugün 7.gün ama test yaptım bugün yine negetif olsaydı silikte olsa belli olurdu dimi kan testi yarın 10.30da çooooooook merak ediyorum CADIARZU

kızlar ben de hala adet olmadım ve bugün 7.gün ama test yaptım bugün yine negetif olsaydı silikte olsa belli olurdu dimi kan testi yarın 10.30da çooooooook merak ediyorum CADIARZU

inşallah pozitif cnm,bende bugun test yaptım gene negatif,silik bir çizgi bile yok :gitme: 1 hafta oldu,acaba hava değişiminden mı oluyor,gün mu değişıyor adetim :uhm:

Gecmis olsun xxxxxangel zaten testte hep negatif cikiyordu olduda kurtardin iste. Bazen bilincsiz beklemek insani dahada cok yipratiyor en azindan simdi rahatlamisindir.

hafta sonundan itibaren tekrar başlıyorum gebelik testlerine daha doğrusu transfer aşamasına gelebilirsem....

laubalı saol canım ıkımız ıcınde hayırlısı olsun ınsallah benım 6 yasında bır kızım var ıkıncıyı ıstıyoruz 3 ay oldu tutmadı daha ama rabım once olmayanlara nasıp etsın annelıgı ınsalah

salı gunu tekrar test yapıcam bakalım cunku tatıle gıdıcem carsamba gunu eyr hamıle degılsem gecıktırıcı kullanıcagım bakalım hayırlısı

Olur insallah daha yeni baslamisiniz zaten cocugun olduguna göre hamis kalmanda sorun yoktur insallah. Bizlerin malesef türlü türlü sikayetleri var o yüzden hala ugras veriyoruz, keske benimde 1 tane olsa bana yeter diyorum rabbimde bu kadar emekten sonra karsilik aliriz insallah. Belirtilerin varmi suan? Bugün fena belim agrimaya basladi, bicak saplanmis gibi agriyor. Adet agrisi gibi sizlamalarimda var kramplar girip cikiyor. Bunlar sanki adet olacakmisim gibi geliyor ama henüz cok erken.

canlarım nasılsınız...ya foruma bir topik buldum...hamile kalmak için böğürtlen kökü kürü,yumurtayı çatlıyor,rahimi güçlendırıyor...denesak mı ne yapalım...ben kırmızı kart görecam galiba,test negatif..adetim başlasın,başlıyecam hem incir kürüna hemde böğürtlen köküne kaydirigubbakcemile3

canlarım nasılsınız...ya foruma bir topik buldum...hamile kalmak için böğürtlen kökü kürü,yumurtayı çatlıyor,rahimi güçlendırıyor...denesak mı ne yapalım...ben kırmızı kart görecam galiba,test negatif..adetim başlasın,başlıyecam hem incir kürüna hemde böğürtlen köküne kaydirigubbakcemile3

eğer bir hastalığın yoksa sana tavsiyem herşeyi oluruna bırak çok zor çok üzücü biliyorum hele ki hamile haberi alınca ama dayan ve rahatla bak gör bebişin nasıl süpriz yapıyor
not: tecrübeyle sınanmıştır...

evet cnm,ama b,n an olsun istıyorum,her angi bir hastalık yada sorum yok,ne benim nede eşimin

Sagol canim, simdi öyle agrilar cekiyorum gelecek haberini simdiden verdi artik gelsinde kurtarayim :jeyyar: Senden naber nasil geciyor hamislik?

herşeyin hayırlısı canım allah hakkımızda hayırlısnı nasip etsin :Saruboceq: benim hamilelik şuan için şükür iyi geçen pazartesi kanamam oldu dr.a gittim düşük tehlikesi dedi riskliymiş gebeliğim progeston kullanıyorum kanama nın rengi değişti şimdi kahverengiye benzer akıntı geliyor sanki iltihap gibi cumartesi tekrar dr.a gidecem bakalım sonuç ne olacak hep dua ediyorum meleğim beni terketmesin diye sürekli yatıyorum buraya sık sık gelemiyorum arada bir gelebiliyorum ama aklımdasınız hep burası benim için vazgeçilmez bir yer özellikle siz değerli arkadaşlarım önemlisiniz insan burda çok güzel moral buluyor sizinle mutluyum teşekkürler bütün arkadaşlarıma hepiniz için dua ediyorum yüce mevlaya bütün kardeşlerime meleklerini en kısa zamanda göndersin diye inş. sizinde güzel hamiş haberlerinizi duyacağız ozaman mutluluğum dahada çoğalacak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

laubalı canım ben bugun hassas tes aldım pahalı olandan ve ıkıncı cızgı sılık cıktı sızce gebelık varmıdır gecıktırıcı kullanmıyımmı

canım oyle cok belırtım yok goguslerımde hele bırsey yok sızlama sıslık felan
sadece karnım sıs cok nadır batmalar oluyo okadar ha bıde ıdrarım hep koyu bazen kokulu

Footstool aman ne geciktirmesi, hemen git bir kan testi yap gerci biraz erken ama yinede az bir sonuc verecektir. Ben bugün kirmizilari gördüm, 4 gün önce geldi gicik seyyyy:eek:klava:

BOZKURT15 Allah sendende razi olsun canim, bu arada gecmis olsun eger kanamanin rengi degistiyse insallah bisey yoktur o zaman cünkü miktari artan ve adet kanamasina dönenlerden korkacaksin. Allahim bebegini sana bagislasin bulduktan sonra birakmasi cok zor oluyor. Kendine iyi bak, yat dinlen, agir isler yapma bisey kaldirma. Dualarimizdasin

X