Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tünaydın kızlar bugün gittim kan testi için anasağlığında yapmadılar sağlıkocağında yapmadılar git hastaneye dediler gittim sonuç pazartesi 10,30da verilcek kahretsinya gittim eczaneden 2 tane daha test aldım tamamen negatif silik çizgi bile yok yaaa beklemek ve ümit etmek ayrıca dua etmekten başka çarem yok :1no2:
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar fuşyamanya hikayene çok üzüldüm inşallah yakında gebe kalır bu defa sorunsuz bi hamilelik geçirirsin canım bebeğine Allah rahmet eylesin üzülme herşey biz insanlar için genede sonsuz şükürler olsun Rabbimize bizim sabrımızı sınıyor zamanı gelince elbet olacak verende Allah alanda Allah beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok canım meleklerimiz gelecek bize yeterki sabırlı olalım dua edelim herşey gönlümüzce olsun
merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim..
Tünaydın kızlar bugün gittim kan testi için anasağlığında yapmadılar sağlıkocağında yapmadılar git hastaneye dediler gittim sonuç pazartesi 10,30da verilcek kahretsinya gittim eczaneden 2 tane daha test aldım tamamen negatif silik çizgi bile yok yaaa beklemek ve ümit etmek ayrıca dua etmekten başka çarem yok :1no2:
Fatima38 SONUCUNU YAZMADIN CANIM ?
Zambak2009
Gulcangulcan
Eryaman1
Blue-girl
Pelinselin
KIZLAR NE DURUMDASINIZ ???
canımm bende bugun saglık ocagına gıttım ptesıye attı bende polıklınıkte yaptırdım negatıf cıktıısenağlama
Tüm hamileleri tebrik ederim..
bir hafta kadar sonra ben de başlayacağım tekrar testlere..:kedi: