Gebelik testi kullananlar buraya

kızlar bide şunuduydum ben ilişkiden sonra sağa yarsanız bebiş erkek sola yatarsanız kız oluyormuş gerçi herkez için geçerli değil ama aklınızda olsun derim

vay be..ben hep sol tarafa yatıyorum,benim bebişlerim hep kız mı olacak şimdi :sinifsinif:

ben de test kalmadı vallaha karbonat bilem aldım yahu bi topikte duymştum ama az kabardı beee

var var olmaz mı kasıklarım şişti,gögüsler hassas,çok yedişmmi kusuyorum,canım onu bunu istiyo iştah herzamanki gibi açık ,ateş basması ama diyorum ki bunlar pskolojkte olabilir adet pskolojisi

seninkiler daha fazla,benim alt sertleşti sanki,bide goğus üçlarım çok acıyor dokunamıyorum,yemek hıımmm yerim cnm,ağzım boş durmuyor bu aralar :umursamaz:

durun sizinle derin bilgilerimi paylaşayım :) bide bu olay kayınvalideniz hangi sırayla doğum yapmış onada bakıyomuş düşükler ve aldırmalarda dahil yani kocanızın ilk kardeşi tabi düşük vce aldırma yoksa kız sa senindse ilk kız oluyomuş yaaaaaaaaaaa

benim kaynanacim kocama kadar 2 düşük yapmıştı sonra bir kız doğurmuş daha beşikteyken ölmüş..sonra kocişim doğurmuş

lmaz: vallah bu karbonat yalan,ben geçen sefer hamile kaldım zaman yaptım dibe çöktü..şimdi de yaptım şimdide dibe çöktü

ben de test yaptım öğlen hem de ilk idrar değidi canım tabiki test herzamanki gibi negatifti attım bi kenera (yerimseniben )saaaaaaatler sonra yani akşam baktım çift çizgi silik vede kullanma klavuzunda 15 dk geçtimi inanmayın diyo neye inancam şaşırdım

bu seferde çıkmazsa folik asit yazdırcam kendime onu kullancam bakalım daha kolay hamile kalınıyomuş

ayyyyyyyy çok konuştum galiba kızlar benim birazdan çıkmam lazım yarın test sonucunu yazarım artık +

inşallah canım,yarın kan testi yaptırmaya mı gidıyon..inşallah bebiş var,yoksa kaydirigubbakcemile

folik asit bende kulanıyorum 2 aydan beri başladım..inşallah bebiş gelir artık

inş canım inş folik asit kullananların çocuklarının daumsenduromlu olma riski daha azmış

kızlar selam hiç canınızı sıkmayın ben aşılama bile yaptırdım tutmadı sonra hiç ummadığım bir anda bir baktım hamileyim hemde bir tek belirti olmadan herkesinki farklı darısı başınıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…