arkadaşlar acil yardım bu ovulasyon testleri gebelikte pozitif sonuç verir mi.2 gün önce koyu çizgiyi yakaladım hatta C çizgisinden daha koyuydu.ertesi günü silik ama belirgindi.bugün ise tekrar yaptım kopkoyu yani c den bile koyu hatta dayanamadım 2. ye tekrar yaptım ama oda koyu.ben yeniden mi yumurtlıcam.yoksa hamile kaldım da lh salgılamam devammı ediyor lütfen yardımmmmm
slm laubali nasilsin bebisin nasil hic sesin solugun cikmiyo yine kayboldun
benim igneler ikiye cikti simdi hem baskilayici hemde gelistirici ignelere basladim
insallah pazarteside itibaren artik hastanede olucam iki hafta falan bakalim
insallah hayirli sonuclarla neticelenir allah tan hayirlisi
canim ben 1 haftadir hastanedeyim yani hastanenin otelinde kaliyorum
iki gunde bir gidiyorum yumurtalar gelisiyo ama sag taraf cok guzel sol taraf cok yavas
haftaya sali veya en gec cuma toplanicak insallah
biraz az yumurtam var gelisen normalde cok cok fazla yumurtam ama cok kucuk buyuyen 12 ile 15 arasi artik hakkimda hayirlisi ne ise o olsun
Sanada allah kolaylik versin allah a emanet ol.
merhaba laubali nasilsin, hersey yolunda mi?
ben cok bekledim benim durumumu bi sorasin?
ama baktim ki sende bi haber yok benim durumumu merak edip sormuyosun
eeee ben soyliyim dedim ozaman ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Zaman zaman topiginize bakardım canım ve seni tanımasam da senin için dua ettiğim zamanlar oldu. Hamilelik haberine gerçekten çok sevindim, çok uğraştın ve bunu hak ediyorsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sagol canim cok tesekkur edrim dualarin icin de allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
evet cok cok ugrastim tup bebekle hmile kaldim, cok okumussun bilirsin
ikigere normal gebelik gecirdim ama bebek gelisimini tamamlayamadigi icin ikisinide kaybettim
yilmadim devam ettimm rabbim hediyemi verdi melegimi gonderdi sukurler olsun
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım. Allah çok rahat bir hamilelik geçirmeyi ve bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Kendine, beslenmene dikkat et ve hiç bir şeyi stres yapma. Bugünler çok önemli bebeğin tam tutunması lazım. Ayrıca belki de ikizdir bir bakarsın
sagol canim elimden geldigi kadar dikkat ediyorum
insallah insallah ikizdir, biliyomusun bu sabah ruyamda gordum
kardesim bana soruyodu kim seni hamile birakti kim bu cocugun babasi
icimden diyodum bide ikiz oldugunu bilseler acaaba nasil tepki verirsin diye
heheheheheh guzel demiiii:))))))
Ay hadi hayırlısı inşallah ikizdir, bu kadar çabadan sonra iki tane birden ne güzel olurBen rüyalara çok inanırım, özellikle hamile kadınların rüyaları çıkar. Öğrenince yaz lütfen, bende merak ederim.
yazicam canim merak etme sen ilgilendigin icin cok sagol
Yaşadığın mutluluk beni de mutlu etti canım. Allah isteyen herkese versin ve sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ay bu mutluluk anlatilaz tadilir heeheeh:)))) aaminnnnnnnnnnnnnnnnn
Benim bir kızım var canım şimdi ikinci için çalışıyorum ama hormon sorunlarım olduğu için zor bir süreçteyim. Şimdilik aşılama deniyoruz ama olmasa biz de tüp deneyeceğiz. Tüp bebekte başarılı olanları gördükçe hem onlar için seviniyor hem kendim için umut buluyorum. Allah sevincini arttırsın inşallah
Allah yardimcin olsun eger sonucu tup bebekse tavsiye ederim biraz zorlu bir surec
ama olsun hayirli ins.
2 kere daha aşılama deneyeceğiz olmazsa tüp bebek ama kismet artık ne şekilde olacak onu bilmiyorum. Senin kaç haftalik oldu şimdi?
hayirlisi olsun canim benimki simdilik benim hesaplamama gore
4+1 haftalik tam olarak bilmiyorumki nasil hesaplaniyor
transfer gunu mu hesaplaniyor yoksa son adet gununmu?