Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz eve geldik cok sükür, oglum 5 haftalik olduAnne sütü vermiyorum o kadar cabalamama ragmen bir türlü sütüm gelmedi. Mama ictigimiz icin cok gaz problemimiz var buda gece uykumuzu cok etkliyor.
Bebege bakmak herkesin dedigi gibi zor degileger olayi pozitive cekerse hersey daha kolay oluyor. Uykusuz kalsam bile onunla ilgilenmek onu memnun etmek cok sevindiriyor beni yorgunlugumu dindiriyor.
Ozlemcano sen basladinmi tedaviye?
canım çok şaşırdım sen doğum yaptınmı
daha dün gibi senin hamileliğini hatırlıyorum
Allahım hayırlı uğurlu sağlıkla büyütmek nasip etsin
kızlar ben bu testi cumartesi sabah yaptım tek çizgiydi gece tekrar baktım iice yine tek çizgiydi ama bi gölge gibi bişey görünce testi açtım bi baktım silik çizgi gösterge dışında kalmış şerit kaymış içinde.ne zaman belirdi bilmiyorum...o gün 3 posta toplam 20 kişi misafir ağırladım aşırı bel ağrıma rağmen gece 4 gibi de adet oldum.asıl cuma sabah olmam gerekirken olmadı 2 gün gecikmeli oldu yorumlarınız.......bir de pikseli düşürdüm çok netlik yok fotoda
kızlar ben bu testi cumartesi sabah yaptım tek çizgiydi gece tekrar baktım iice yine tek çizgiydi ama bi gölge gibi bişey görünce testi açtım bi baktım silik çizgi gösterge dışında kalmış şerit kaymış içinde.ne zaman belirdi bilmiyorum...o gün 3 posta toplam 20 kişi misafir ağırladım aşırı bel ağrıma rağmen gece 4 gibi de adet oldum.asıl cuma sabah olmam gerekirken olmadı 2 gün gecikmeli oldu yorumlarınız.......bir de pikseli düşürdüm çok netlik yok fotoda
ben yine test yapmıştımm göstergenin bitiminde bitişik 2.silik çizgi var noluyooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi bakarmısınızzz
http://img20.imageshack.us/img20/8210/dsc01980au.jpg
Ahhh canım hayırlısı olsun anası kuzusuna kuzusu ona dayanamadı desene oğlun erkenden kucağına gelmek istemiş çok sevindim canımmmSağlığınız sıhhatiniz yerinde ise değmesinler keyfinizee
Inş.gaz sorununuda aşarsınız canım
![]()
Farkl bir test alip denedinmi`? Böylesine banada cok cikmisti ama her defasinda negatifti belki test bozuktur bence yenisini al.
arkadaşlar acil yardım bu ovulasyon testleri gebelikte pozitif sonuç verir mi.2 gün önce koyu çizgiyi yakaladım hatta C çizgisinden daha koyuydu.ertesi günü silik ama belirgindi.bugün ise tekrar yaptım kopkoyu yani c den bile koyu hatta dayanamadım 2. ye tekrar yaptım ama oda koyu.ben yeniden mi yumurtlıcam.yoksa hamile kaldım da lh salgılamam devammı ediyor lütfen yardımmmmm