Ben bir kac gündür annemlerdeydim. Cok agirlastim, karnim bir kac gün icinde berbat büyüdu, vucudum su toplamaya basladi, nefes darligi basladi, bas dönmelerim var ve tabiiki yalanci sancilar. Hepsi 4 gün icinde basladi resmen vucudum suan sokta bende cok zorlaniyorum insallah erken dogum habercisi degildir bunlarin hic biri.
Ebruli sen TR´de tedavi yaptirmayacakmisin? HSG filmi cektirdinmi? Esinin sperme bakildimi?
aaaaaa cok gecmis olsun cok uzuldum peki kontrole gittin mi bebisin durumu iyimi insallad dedigin gibi erken dogum olmaz cok zor olur ya rabbim yar ve yardimcin olsun
Ben bir kac gündür annemlerdeydim. Cok agirlastim, karnim bir kac gün icinde berbat büyüdu, vucudum su toplamaya basladi, nefes darligi basladi, bas dönmelerim var ve tabiiki yalanci sancilar. Hepsi 4 gün icinde basladi resmen vucudum suan sokta bende cok zorlaniyorum insallah erken dogum habercisi degildir bunlarin hic biri.
Ebruli sen TR´de tedavi yaptirmayacakmisin? HSG filmi cektirdinmi? Esinin sperme bakildimi?
canım geçmiş olsun,inşallah herşey yollundadır.
HSG çektirdim sağ tüpüm kapalıydı burdaki dr.bana dediki çikartalım bişey yapamayız,bende romanyaya gittim orda açtırdım,burda yok dediler ama ordakiler açtırdı.
Eşimin spermleri fazla var eksik yok cnm.bende 3 ay da denıyecam olmazsa tüp bebeğe başvuracaz artık.
laubali canim ne kadar var ki dogumuna daha erken degilmi?
ay canim ya dogumda zor sey allah yardim etsin insallah birgun bizde paylasiriz bunlari
bi dogsun kucuk veyaramaz sey sorucam ben ona hem bukadar beklet hemde bukadar uz anneyi
olurmu ama ayyyyy yerim ben onun kucuk ellerini aayaklarini ne sevimli olucal dogunca minicik