ben çok komik yaptım bu testi 2 3 damla damlatın diyodu yanlışlıkla 4 damlattım o sonucun çıkacağı yer c ve t yazan çıkması gereken yer full kırmızı oldu damlatır damlatmaz hiç beyaz yer kalmadı fazla damlattım diyemi acaba neyse sonra negatif çıktı c de t ise silik kALDIben anlamadım
slm arkadaşlar bu gün kan testi yaptırdım.. sonuç 1,52 kaldı adetim 2 gün gecikti. dr var da diyemedi yok da diyemedi beni de tereddütte bıraktı benim gibi olup sonra hamile oldğunu öğrenen var mı. beklicem farlutal verdi ama kullanmıcam.. doğrumu yapıyorum bilmiyorum..
Kızlar beni hatırladınız mı özlem ve laubali :) ben halen hamile degilim çok aşamadan geçtik çok sorunlar çıktı eşimde 2 gün önce aşılama yaptırdım hayırlı olur inşallah ve inşallah olumlu olur sizler neler yaptınız :)
canim hatirladim hakkinda hayirlisi olsun herseyde vardir bir hayir
laubali nin bir oglusu oldu o artik ugramaz oldu buralara
beni sorarsan bende tup bebek yaptirdim allah ima sukur ki su anda
3 aylik hamileyim insallah guzel allah im sanada nasip eder daha buyuk sorunlar yasatmaz
allah yardimcin olsun bilgilerini haberlerini bekliyorum burdan takip edicem seni
guzel haberler vermen dilegi ile allah a emanet ollllll
kızlar benim adetim 26sındaydı gecti. bende bugün test yaptım tek çıktı.
erken yaptıgım için çıkmamış olabilirmi??
mrh arkadaşlar benim adetime 2 gün kaldı aslında geçen ay 26 günün üstüne olmuştum ama normalde 28 inden 28 ine oluyorum bu ayda 28 günün dolmasını bekliyorum sizde testi ne zaman yapmalıyım???????
merhaba laubali nasilsin, hersey yolunda mi?
ben cok bekledim benim durumumu bi sorasin?
ama baktim ki sende bi haber yok benim durumumu merak edip sormuyosun
eeee ben soyliyim dedim ozaman ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Benim regl tarihimi 10 gun gectikten sonraki test sonucum. kipkirmizi
ôzlemcim hamile haberini simdi aldim, inan cok ama cok sevindim zaten ben hep diyordum sana sen ilk denemede hamile kalacaksin diye sükür olsun rabbim dualarimizi kabul etti seni bu zorlu sürecte ilk denemende bebegini verdi.
Bizi soracak olursan iyiyiz, oglumla ugrasiyoruz bayaga bi büyüdü kerata ama malesef rahatsiz 2 sefer hastaneye yattik cok zorlu sürecten gectik hala kendini tam olarak toplamis degil. Bütün ilgilimi ve alakami ogluma veriyorum kafami kasiyacak veya kimseye gidip oturacak vaktim bile yok. O kadar stresli aylar gecirdikki ben bu siteyi bile tamamen unutmusum.
Ee anlat sen nasilsin hamislik nasil geciyor, tekmi ikizmi ?
ahhhh canim arkadasim co k gecmis olsun insallah oglun en kisa surede sagligina kavusur
benim bebis 1 tane suan 12 haftalik o,lduk cok sukur benim bulantilarimi bilirsin
biraz zorlu gecti ama ise basladim ise gidince cok iyiiyim evde durunca hasta gibiyim
iykide ise baslamisim yoksa yat yat ne oludu halim
canim ya bide evde tamirat var her yer her yerde bi gorsen ben ne yapicam
kimsede yokki yardim etsin allah esimi basimdan eksik etmesin sagolsun cok ilgileniyo
simdilik boyle canim cok sukurki bu kez hersey yolunda gidiyo ozletme kendini gel arada birrrr
Ozlemcano nasilsin hamislik nasil gidiyor? Bebisimiz iyimi simdi cinsiyeti belli bile olmustur.