kızlar son adet günüm ağostos 13 de başladı 2gün lekelenme sonra 15inde normal kanama seyretti genelde bu şekilde görüyorum bu ay gelmesi gereken tarih 11 -13 ekim olmalıydı 28 günde bir kanamam olur hiç gecikmede olmaz bu kez gecikme oldu idrar testi yaptım negatif çıktı öğle saatinde denedim henüz erkenmi acaba test için 4-7 gün gecikme sonrası iyi sonuç alınır diyorlar birde sabah idrarı iyi sonuç verirmiş belirti olarak sık idrar ve iştahlılık var bel ağrısı var neolur böyle bir durum yaşayan varsa yazsın meraktan çatlıyorum
Eger adet günün gectiyse idrar testi gun icinde yapabilirsin bu sonucu degistirmez ama eger gec döllenme olduysa 2 gün sonra mutlaka cikmasi lazim. Bide mevsim degisikligi yuzunden gecikme yasayanlarda var, ben senede 2 defa yasiyordum. Yani yasadigin durumu herkes yasadi ama sonucu tabii allaha kalmis eger istiyorsan umarim hamilesindir
canım 15inde hafif leke oldu bugün 18i günde 1 damla olmak üzere lekelenmeler var nedir bu şimdi üstünü görme gibi bişeymi acaba 1-2 gün sonra tam gelmezse kırmızı testmi yapsam? ne zor şey ya dua ediyorum inşallah hamileyimdir halen umut işteee fisfisfis
laubali sana bisey sormak istiyorum tup bebekk icin ilk muaynem bu ayin 25 deydi
ama esimin isinden dolayi ertelendi 3 aralik da gidicez zaten asil 3 ocak ta basliycaz
bu sadece ilk muayne ama esime telefonda demislerki
aralikta son dog.kont.hapi birakmadan icicekmisim
peki bunu ignelere falan basladiktan sonrami birakiyoruz nezaman birakiyoruz bunun icin beni aydinlatirmisin?
cok sagol canim aydinlattigin icin tesekkur ederim simdi daha iyi anladim
ama benim normalde aralik ayinin 12 de falan hap bitiyo doktor demiski devam etsin hic birakmadan yani adet gormiycem son adetim bidahaki ay olacak ondan sonra ocak ayina kadar ilaci ful icicem
sorma ztn en nefret ettigim ilac icmek sevmiyorum ya oldum olasi nefret ediyorum
igne vuruliyim banamisin demem ama hap surup nefret ediyorum
canım buraya ekliyorum testlarimi bak bakem sen ceEki Görüntüle 57088 sonuç ne
tam adet gününde yapmıştım bugün bir gün geçti.opuyorumnanaktan:lepi::lepi:
Tebrik ederim testleriniz bal gibi pozitif. Silik cikmis ama bu ilk gunlerde normal zaten ilerleyen haftalarda ancak kontrol cizgisi kadar kirmizi cikar.
Kac gun gecmisti adetin?
canım buraya ekliyorum testlarimi bak bakem sen ceEki Görüntüle 57088 sonuç ne