cok stresli oldugum icin herseyi buyutuyorum farkindayim ama elimden bisey gelmiyo
ablamin rahatsizligi gitmek istiyorum maddi acidan gidemiyorum
onun stresin yani bunlar cok buyuk problemler degil sadece stresten kaynaklanan sorunlar
cok haklisin canim cok doru soyluyosun sabretmeye calisiyorum ama bazen dayanamiyorum iste
ablamin rahatsizligi bacaginda kan pihtilasmasi olmus ve iglesmezse kesilme ihtimali varmis
belki bu ihtimal dusuk ama onunda morali cok bozuk ona moral olmak icin cok gitmek istedim
ama yavas yavas duzeliyomus insallah cok sukur allah in izni ile bugun biraz daha iyiyim
Hic kimse ugramaz oldu artik senağlama Nerdesiniz aloooo :bbo:
Ozlemcano sen nasil oldun, belinde bir degisiklik varmi?
a.s.a.s.merhaba yeni üyeyim benimde adetime 15 gün var ama hergün test yapıyorum pozitif ama 6 gün önce ovitreelle vuruldum.onun bir yanıgısımıdır bilmiyorum ama çok heyecanlıyım lütfen yazıneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
evet ya kimse ugramaz oldu artik nerelere kayboldu bu milelt sende oyle
laubali hamis kaldiktan sonra pek fazla gelmiyosun
ben bakiyorumkise yok geri cikiyorum yapacak konusacak kimse olmayica kapatiyorum
belim ayni canim dahada ilerliyo hastaliktayim su anda zaten isim de bitti
contract li calisiyodum bitti yani evdeyim
bencede haklisin bi gelseler iyi olduklarini bilsek en azindan
napalim artik birbirimize yeticez
ben ayniyim canim bi degisiklik yok ablam iyi cok sukur
duzeldi tehlikeyi atlatmis simdi ise bile baslamis calisiyor cok sukur
evet az kaldi sayilir ama bu gunler bana hic gecmiyo ne olacak nasil olacak cok m erak ediyorum
tutacak mi tutmayacak mi hic bilmiyorum icimdeki kurtlari nasil oldurecem ya
insallah rabbim hayirlisini versin herkese daha 3 ay var ya offfffffff
ya tedavi yonteminde slklntl yapacagimi dusunmuyorum da senin dedigin gibi igneler pek hosuma gitmiyo normalde igne vurulmayi cok severim ilacdansa igneyi tercih ederim
ama kendi kendime vurdugumu dusenemiyorum
ve normalde gebelik yasadigim icin cok umiyliyim ama husrana ugramaktan cok korkuyorum
insallah dedigin gibi olur canim inancim sonsuz rabbim ne verirse versin vardir bi sebebi
hakkimda hayirlisi buymus buna hic suphem yok ama iste su nebiliyim ya bi
o zaman gelsin allah in izni ile allah yardimcimiz olsun desteklerin icin cok tesekkur ederim