Gebelik testi kullananlar buraya

cok stresli oldugum icin herseyi buyutuyorum farkindayim ama elimden bisey gelmiyo
ablamin rahatsizligi gitmek istiyorum maddi acidan gidemiyorum
onun stresin yani bunlar cok buyuk problemler degil sadece stresten kaynaklanan sorunlar

Sonucta insaniz elbet birgun illaki icimizdeki firtinayi disari atmak zorunda kalacagiz, suan o kadar dolusunki artik icinde tutamiyacak hale geldin. Bence disari atman cok dogal ve normal birsey hatta sagliklida cünkü inaniyorumki bir kac gün sonra sakinlesince saglam kafayla dusünunce stres yapmaninda, kavga cikarmaninda yine faydasi olmadigini anliyacaksin ama en azindan zihinsel olarak rahatlamis olacaksin. Hepsinden bende gectim bu yüzden durumunu cok iyi anliyorum, sakin kendini yadirgama umarim kocanda anlayisli biridir olmazsa sen durumu ona izah et iyi bir zamanda olmadigini söylediklerine alinmamasini söyle.
Peki ablanin nesi var? Gidemiyorum diyede kendini bu kadar hirpalama haklisin gitmek istersin elbette ama olmayinca olmuyor sende biliyorsun canim ne yapacaksin her zamanki gibi yine sabir yine sabir.

cok haklisin canim cok doru soyluyosun sabretmeye calisiyorum ama bazen dayanamiyorum iste
ablamin rahatsizligi bacaginda kan pihtilasmasi olmus ve iglesmezse kesilme ihtimali varmis
belki bu ihtimal dusuk ama onunda morali cok bozuk ona moral olmak icin cok gitmek istedim
ama yavas yavas duzeliyomus insallah cok sukur allah in izni ile bugun biraz daha iyiyim

Aman iyi ol canim. Senin yasadiklarinda kolay degil, yine iyi dayaniyorsun baskasi olsa simdi coktan basina ne isler asmisti. Bunlarin hepsi sabir isi, allahta seni boyle siniyor zaten dayanamiyacagini bilseydi sana bunlari yasatmaz herseyi verirdi sana. Bizler imtihandan gecerek bazi seyleri zor elde ediyoruz ama kiymet bilmesini ve sukretmesini ogreniyoruz.

Ablana bu arada gecmis olsun. Derdi veren dermanida verir insallah tez zamanda iyilesir umarim bunlarin hepsi yakinda geride kalir.

Hic kimse ugramaz oldu artik senağlama Nerdesiniz aloooo :bbo:

Ozlemcano sen nasil oldun, belinde bir degisiklik varmi?

Hic kimse ugramaz oldu artik senağlama Nerdesiniz aloooo :bbo:

Ozlemcano sen nasil oldun, belinde bir degisiklik varmi?

a.s.a.s.merhaba yeni üyeyim benimde adetime 15 gün var ama hergün test yapıyorum pozitif ama 6 gün önce ovitreelle vuruldum.onun bir yanıgısımıdır bilmiyorum ama çok heyecanlıyım lütfen yazıneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

evet ya kimse ugramaz oldu artik nerelere kayboldu bu milelt sende oyle
laubali hamis kaldiktan sonra pek fazla gelmiyosun
ben bakiyorumkise yok geri cikiyorum yapacak konusacak kimse olmayica kapatiyorum

belim ayni canim dahada ilerliyo hastaliktayim su anda zaten isim de bitti
contract li calisiyodum bitti yani evdeyim

Hergün pozitif cikmasinin sebebi kullandigin catlatma ilacindan dolayi sonucta hepsinin icerisinde HCG üreten hormon var. Suan hamile degilsin gibi gözukuyor, ama madem hergün test yapiyorsun bari vucudundan atiliyormu diye devam et eger 10. ve 12.gün cift cizgi cikmaya devam ederse o zaman hamile olma sansin var.

Bende senin gibi ugruyorum ama kimse olmayinca bende cikiyorum cunku bu topikten baska hic bir topige takilmiyorum. Bi takildinmi isin icinden cikamiyorsun digerleri niye gelmiyor bende sasirdim gerci belki uzak kalmak istiyorlardir anliyorum. Kafaya takmamak icindir ama yinede keske arada sirada bi ses cikarsalar iyi olduklarini duysak.

bencede haklisin bi gelseler iyi olduklarini bilsek en azindan
napalim artik birbirimize yeticez

Ozlemcano nasilsin ?
Ablan nasil oldu? Insallah hersey yolundadir.

ben ayniyim canim bi degisiklik yok ablam iyi cok sukur
duzeldi tehlikeyi atlatmis simdi ise bile baslamis calisiyor cok sukur

ben ayniyim canim bi degisiklik yok ablam iyi cok sukur
duzeldi tehlikeyi atlatmis simdi ise bile baslamis calisiyor cok sukur

Senin tedaviyede az kaldi. Pozitif enerji depola ve heyecanla bebegine kavusacagin gunleri bekle, ama motivasyon cok onemli sakin hic birseyi engel olacakmis gibi gösterme. Hic umudun olmadigi anda gelecek bebegin sende biliyorsun bunu ama insanin ruh hali iste cok dalgali oluyor bu konuda.
Ablanin iyi olmasinada cok sevindim allah derdi verir elbet dermanida veriri

evet az kaldi sayilir ama bu gunler bana hic gecmiyo ne olacak nasil olacak cok m erak ediyorum
tutacak mi tutmayacak mi hic bilmiyorum icimdeki kurtlari nasil oldurecem ya
insallah rabbim hayirlisini versin herkese daha 3 ay var ya offfffffff

evet az kaldi sayilir ama bu gunler bana hic gecmiyo ne olacak nasil olacak cok m erak ediyorum
tutacak mi tutmayacak mi hic bilmiyorum icimdeki kurtlari nasil oldurecem ya
insallah rabbim hayirlisini versin herkese daha 3 ay var ya offfffffff

Tedaviye baslayinca bu sIkIntili dusunceleri hep unutursun, sadece en gicik kaptigim ignelerdi benim ama 14 günlük bekleyis yokmu allahim insan bu kadarmi heyecan yapar o kadar hevesle bekliyorsunki sonucta rahime döllenmis yumurta birakiyorlar sen sadece tutunmasini bekliyeceksin. Valla ben nasil 11 kez bu yoldan gectim hala sasiriyorum, diyorum ya iste heves, heyecan, umut hepsini topla bu tedavide. Bu yuzden aklina kotü seyler getirme sadece sana kolay hamile kalma yontemi gibi gör. Sonucta bu senin ilk tedavin olacak tutmazsada hayirlisi olsun ikinciye devam edersin hic bunlari sorun yapma. Yeterki tedaviye basla bi o atmosfere gir bak gör sen herkesten once tedavilere devam etmek isteyeceksin bebegin sana gelecek diye.

ya tedavi yonteminde slklntl yapacagimi dusunmuyorum da senin dedigin gibi igneler pek hosuma gitmiyo normalde igne vurulmayi cok severim ilacdansa igneyi tercih ederim
ama kendi kendime vurdugumu dusenemiyorum
ve normalde gebelik yasadigim icin cok umiyliyim ama husrana ugramaktan cok korkuyorum

Eger normalde igneden korkmuyorsan bu igneleri sen kendi kendine rahatlikla yaparsin. O kadar ince igneki hani seker hastalari parmaklarina vuruyorya o kadar ince. Ben kan aldirmaktan bile korkuyorum asla bakamam icim gider resmen eger ben yapabiliyorsam zar zor yapiyordum elbette ama hic acitmiyor kesinlikle sadece hergün igneyi elime aldigimda bir kac dakika bekliyordum kendime güven kazanmak icin. Sende boyle yapa yapa alisirsin.
Husran konusuna gelince, hayatta ne hüsranlar yasadik zaten hayattan fazla birsey beklemiyeceksin olacagina birakacaksin. Herseyin allahin taktiri, üzulsende, husrana ugrasanda hepsi allahtan geliyor galiba bende hep böyle dusundügum icin herseye katlandim zamaninda. Sende güclü bir kadinsin hemen pes edecegini sanmiyorum. Ilk tedavi hep acemice oluyor bu yuzden ne fazla hüzüne ugruyacagim diye üzul nede illaki olacak diye heveslen. Sonucta bu tedavilerin devami var.

insallah dedigin gibi olur canim inancim sonsuz rabbim ne verirse versin vardir bi sebebi
hakkimda hayirlisi buymus buna hic suphem yok ama iste su nebiliyim ya bi
o zaman gelsin allah in izni ile allah yardimcimiz olsun desteklerin icin cok tesekkur ederim

önce allaha guven sonra ben sana son gaz destek veririm hic korkma :lepi:
burda deneyimli ve tecrübeli arkadasin var her konuda zamani gelince kafana ne takilirsa bana sorabilirsin. Zaten soru isaretleri insani cikmaza göturuyor, doktora sorsanda her zaman tatmin edici cevaplar vermiyor buda ister istemez insanda bi güvensizlige sebep aciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…