Gebelik testi kullananlar buraya

kızlar son adet günüm ağostos 13 de başladı 2gün lekelenme sonra 15inde normal kanama seyretti genelde bu şekilde görüyorum bu ay gelmesi gereken tarih 11 -13 ekim olmalıydı 28 günde bir kanamam olur hiç gecikmede olmaz bu kez gecikme oldu idrar testi yaptım negatif çıktı öğle saatinde denedim henüz erkenmi acaba test için 4-7 gün gecikme sonrası iyi sonuç alınır diyorlar birde sabah idrarı iyi sonuç verirmiş belirti olarak sık idrar ve iştahlılık var bel ağrısı var neolur böyle bir durum yaşayan varsa yazsın meraktan çatlıyorum

kızlar son adet günüm ağostos 13 de başladı 2gün lekelenme sonra 15inde normal kanama seyretti genelde bu şekilde görüyorum bu ay gelmesi gereken tarih 11 -13 ekim olmalıydı 28 günde bir kanamam olur hiç gecikmede olmaz bu kez gecikme oldu idrar testi yaptım negatif çıktı öğle saatinde denedim henüz erkenmi acaba test için 4-7 gün gecikme sonrası iyi sonuç alınır diyorlar birde sabah idrarı iyi sonuç verirmiş belirti olarak sık idrar ve iştahlılık var bel ağrısı var neolur böyle bir durum yaşayan varsa yazsın meraktan çatlıyorum

Eger adet günün gectiyse idrar testi gun icinde yapabilirsin bu sonucu degistirmez ama eger gec döllenme olduysa 2 gün sonra mutlaka cikmasi lazim. Bide mevsim degisikligi yuzunden gecikme yasayanlarda var, ben senede 2 defa yasiyordum. Yani yasadigin durumu herkes yasadi ama sonucu tabii allaha kalmis eger istiyorsan umarim hamilesindir

ya kızlar test yaptım sabah idrarıyla çok çok hafif ikinci çizgi çıktı ama çok hafif ya yani ışıkta belli olan hafif pembemsi bi çizgi gölgede belli bile olmuyo o kadar belli belirsiz yani adet günüm yarın boşuna umutlanıyorum ben değilmi en iyisi adetim geçtikten sonra yapim bilmiyorumkismile ya ama 4 gün kala yaptıgımda hiç çizgi belirmemişti puff kafayı yiycem hafta sonuda girdi hastaneyede gidemem opuyorumnanaktan

Eger adet günün gectiyse idrar testi gun icinde yapabilirsin bu sonucu degistirmez ama eger gec döllenme olduysa 2 gün sonra mutlaka cikmasi lazim. Bide mevsim degisikligi yuzunden gecikme yasayanlarda var, ben senede 2 defa yasiyordum. Yani yasadigin durumu herkes yasadi ama sonucu tabii allaha kalmis eger istiyorsan umarim hamilesindir

canım 15inde hafif leke oldu bugün 18i günde 1 damla olmak üzere lekelenmeler var nedir bu şimdi üstünü görme gibi bişeymi acaba 1-2 gün sonra tam gelmezse kırmızı testmi yapsam? ne zor şey ya dua ediyorum inşallah hamileyimdir halen umut işteee fisfisfis

laubali sana bisey sormak istiyorum tup bebekk icin ilk muaynem bu ayin 25 deydi
ama esimin isinden dolayi ertelendi 3 aralik da gidicez zaten asil 3 ocak ta basliycaz
bu sadece ilk muayne ama esime telefonda demislerki
aralikta son dog.kont.hapi birakmadan icicekmisim
peki bunu ignelere falan basladiktan sonrami birakiyoruz nezaman birakiyoruz bunun icin beni aydinlatirmisin?

canım 15inde hafif leke oldu bugün 18i günde 1 damla olmak üzere lekelenmeler var nedir bu şimdi üstünü görme gibi bişeymi acaba 1-2 gün sonra tam gelmezse kırmızı testmi yapsam? ne zor şey ya dua ediyorum inşallah hamileyimdir halen umut işteee fisfisfis

Bence doktora git ve hemen kanda baktir gebelik varsa anlasilir cünkü bu lekelerin gelmesi hayra alamet degil, yerlesme kanamasi adet gectikten sonra devam etmez. Allah gostermesin eger hamileysen düsuk tehliken olabilir. Eger acile gidip kan veremezsen hemen bir test yap ve dinlenmene bak. Benimde basima ilk once lekenmeler gelmisti bir kac gun sonrada düsuk yaptim.

laubali sana bisey sormak istiyorum tup bebekk icin ilk muaynem bu ayin 25 deydi
ama esimin isinden dolayi ertelendi 3 aralik da gidicez zaten asil 3 ocak ta basliycaz
bu sadece ilk muayne ama esime telefonda demislerki
aralikta son dog.kont.hapi birakmadan icicekmisim
peki bunu ignelere falan basladiktan sonrami birakiyoruz nezaman birakiyoruz bunun icin beni aydinlatirmisin?

Hapa devam ediyorsun, tedaviye baslayinca haplarini zaten birakacaksin ve tup bebek icin kullanan ilaclara gececeksin. Bazi yerler igne veya hap kullaniyor ikiside ayni seyi yapiyor. Dogum kontrol hapina devam etmenin sebebi suan sen bir düzene girdin ve duzenli adet görüyorsun bu sayede tüp bebege baslayinca vucudunu kontrol etmek doktorlar icin daha hesapli ve kolay olacak. Zaten baslayinca direk kisa protokola gecersiniz diye tahmin ediyorum sonucta sen dogum kontrol hapiyla önden bir baslangic yaptin. Sonra baskilayici igne kullanirsin yumurtalari uyarmak ve gelistirmek icin.

cok sagol canim aydinlattigin icin tesekkur ederim simdi daha iyi anladim

Senin kafaya takilan sorular oldukca sor canim bildigim bilgileri paylasmaya hazirim zaten. Eger dogum kontrol hapini önceden kullanmasaydin buyuk ihtimal long protokol yapacaklardi yani tedaviden 1½ ay önce adetin 21.günu igneye baslayip bünyeni ele gecirmek icin ön ilaclara baslardin ama simdi bence adetinin 3. veya 5.günu direk yumurtlama baskilayicilara baslarsiniz

ama benim normalde aralik ayinin 12 de falan hap bitiyo doktor demiski devam etsin hic birakmadan yani adet gormiycem son adetim bidahaki ay olacak ondan sonra ocak ayina kadar ilaci ful icicem

ama benim normalde aralik ayinin 12 de falan hap bitiyo doktor demiski devam etsin hic birakmadan yani adet gormiycem son adetim bidahaki ay olacak ondan sonra ocak ayina kadar ilaci ful icicem

O zaman doktorun seni bir nevi menopoza sokmak istiyor gecen sene benide tedavime baslamadan once hic aralik vermeden haplara devam etmistim. Ne adet gördüm nede yumurtlamam oldu sonra tedaviye gidince direk yumurtlamalara basladik. Ocak ayinda baslarsan tedaviye adet gormiyeceksin. Dedigim gibi hemen yumurtlama uygulayici ilaclara gececeksiniz zaten bunyen ilaclara teslim oldugu icin tedavide yumurtlama uygulamasi daha kolay olacaktir doktorlar ta bastan basliyacak yumurtalarin hep ayni ayarda buyuyecek.
Sakin ara verme suanki haplarina full devam et doktorunun niyeti benim dedigim gibidir kesin. Banada 3 ay böyle uygulamislardi. Aslinda keske depo seklinde igne verselermis ben hergün dogum kontrol hapi yerine karindan igne vurmuslardi 1 ay dayaniyordu
daha kolaydi yani unutma sansim falanda yoktu

Son düzenleme:
sorma ztn en nefret ettigim ilac icmek sevmiyorum ya oldum olasi nefret ediyorum
igne vuruliyim banamisin demem ama hap surup nefret ediyorum

sorma ztn en nefret ettigim ilac icmek sevmiyorum ya oldum olasi nefret ediyorum
igne vuruliyim banamisin demem ama hap surup nefret ediyorum

Bu konuda cok zit biriyiz igneden nefret ediyorum :tomato: ne bilim yillardir kullandigima ragmen alisamadim bir turlü ama sen gönlünu ferah tut tedaviye baslayinca bol bol igne vuracaksin kendi kendine.

aman su hap isi bitsine offff kurtuluyorum hahahhhhhhaaaaaa ne guzel
insallah sonuda hayirli olur

laubalicim bide adetimden iki gün önce kahverengi leke gelmisti o dakika bitti

Tebrik ederim testleriniz bal gibi pozitif. Silik cikmis ama bu ilk gunlerde normal zaten ilerleyen haftalarda ancak kontrol cizgisi kadar kirmizi cikar.
Kac gun gecmisti adetin?
tam adet gününde yapmıştım bugün bir gün geçti.opuyorumnanaktan:lepi::lepi:

X