Gebelik testi kullananlar buraya

hehe valla kız heycan var ama ya çıkmazsa die korkudan konuşamıyorum bile eşimle bi akıl ver bacım ya

hehe anliyorum canim seni ayni dert bizdede vardi taaki internetten siparis verdim derdimde bitti utanmalarda bitti hemde daha ucuz

canim heyecanini tabiiki serpemem cok normal ah ben olsaydim sabaha kadar nöbet beklerdim. o yüzden akil verecek kisi degilim bu konuda senden daha beter olurdum cünkü kaydirigubbakcemile3

inş gebesindir ebruli22 dua edicem hem sana hem bana arkadaşlar sakın alınmayın onunla günümüz geçti die yoksa hepimize dua ediyorum hihoyyyt

banane alindim simdi klava: ay yok kiz bugün size yarin bana dermisimmm :icecream: haydin gali gizlar 2 hamisimiz daha olsun valla bu topige kim girdiyse hamile cikti cogunlugu yaniii

inşallah nur bende test yaptım negatif ,hafta sonuyu beklıyorum...senin günün geçti mı?

valla hala utanıyorum 2.yere bidaha gittim mi yani anlamıyorum filimlerde felan bi tecavüzle hamile kalırlar isteyenlerde öyleeeeee beklerler

banane alindim simdi klava: ay yok kiz bugün size yarin bana dermisimmm :icecream: haydin gali gizlar 2 hamisimiz daha olsun valla bu topige kim girdiyse hamile cikti cogunlugu yaniii

ay kız oyledır ya,kim girdi 2 gün sonra hamile kaldı kaydirigubbakcemile3

bazen esimde benle dalga geciyor, valla nurcum cok dogru noktayi ele aldin. Millet bir kez tecavüze ugriyor hamis kaliyor ya yazik tabii ama bizim gibilerde imreniyoz iste lülülülülülü. Acaba bu ay olmazsa o taktigimi denesek :uhm:

senin hamile olman daha önemli canim ama madem israr ettin yarine kadarda ben bi düsüneyim hediyemi

kızlar bide şunuduydum ben ilişkiden sonra sağa yarsanız bebiş erkek sola yatarsanız kız oluyormuş gerçi herkez için geçerli değil ama aklınızda olsun derim

var var olmaz mı kasıklarım şişti,gögüsler hassas,çok yedişmmi kusuyorum,canım onu bunu istiyo iştah herzamanki gibi açık ,ateş basması ama diyorum ki bunlar pskolojkte olabilir adet pskolojisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…