- 21 Mayıs 2009
- 1.249
- 9
- 41
Kızlar bende her ay dayanamayıp reglden bikaç gün önce test almaya başlayanlardanım hatta bikaç tane birden almışlığım bile var ama sonuç hep hüsran giden paralaramı yanayım bozulan psikolojimemi? Zaten evlendiğimden beri düzenli bi regl göremedim bazen 28 sürdü bazen 30 en fazla 31.gün olmuştum son 5 aydır falan hep 30.gün oluyodum ama bugün 32. gün hala bişe yok 2 gündür pedle geziyorum tabiki yine test yaptım ama bu kez önceden almadım dün göz dr.una gittik benim mevsimsel alerjim var onun için iğne verdi gebelik olma durumunda bırak yoksa 20 günde 1 vurulcan dedi benimde 1 gün geçtiği için ne olur ne olmaz diye testte aldım ecz.den bu sabah ilk idrarımla yaptım negatif sadece hayalet çizgi diyoruz ya renksiz öyle çıktı zaten umutlanacağım bi belirtide yoktu her zamanki regl belirtileri dün sarı krem kıvamında kokusuz akıntım oldu baya akarken hissettircek derecede bugünde devam ediyo vajina girişindede hafif kaşıntı yaptı galiba pedle gezmekten. Karnımda regl olcakmışım gibi ağrı ve şişlik oluyo bi süre sonra geçiyo sizce ne var bende ya böyle bişey yaşayanınız oldu mu? 2 gün gecikme fazla bişe diil diye dr.a gitmedim 1 hafta bekleyeyim diyorum ama merakta ediyorum burda vardır elbet tecrübeli birileri diye yazayım dedim. Allah'a niye bebek olmuyo diye isyan ederken şimdi regl olayım demeyebaşladım yeterki daha kötü bişe çıkmasın
senin basina gelenin aynisi benimde basimda ve cok da yasadim bunu hic duzenli bi adet gormedim senin gibi her ay test yapardim cikmazdi ama sunu bil oldumu gercekten cikiyo yoksa yoktur yani demekki yok bisey 3 sene boyunca her ay test yaptim sonrada iki uc ayda bir yaaptim en sonunda dorduncu sene hamile kaldim ve gunum gecmeden test yaptim hastaneye gidecegim diye ve cikti takma kafana rabbim nezaman nasil verecegini iyi biliyor benim sonum husran oldu ama dilerim biran once kucaklarimiz doldurur rabbim