bende bu doktorlarin bi dedigine anlam veremiyom, biri kanda cikmaz diyor digeri idrarda cikmaz diyor, ya ne bicim bilgiye sahip bunlar hic biri ayni fikirde degil hepsi kafasina eseni diyor. Sen :CüvCüv: artik kim ne derse desin hic canini sikma. Saglicakla dogur bebegini insallah. Darisi bize hihoyyyt
oh be bu arada sonuncu olmaktan kurtuldum aramizda pekte bi fark yokmus zeynebcimm zemuszemus[/
:bbo:nasıl sonuncu ben anlamadım canım yaw
oh be bu arada sonuncu olmaktan kurtuldum aramizda pekte bi fark yokmus zeynebcimm zemuszemus[/
:bbo:nasıl sonuncu ben anlamadım canım yaw
KAC GÜNDÜR LISTENIN SONUNCUSUYUM kaydirigubbakcemile3 BENIMKIDE SIMDI BIRAZCIK BENCILLIK OLDU HEHE
test yaptım arkadaslar ama tek cızgı cıktısenağlama
kızlar dün gece rüya gördüm sabaha karşı.. test yapmışım çift çizgi çıkmıştı, eşime söylüyorum seviniyoruz falan... bi kızım olacakmış...
sabah bu rüyayla uyandım.. test yapsam mı acaba dedim :).. ama daha 6 gün falan var.. vazgeçtim..
ayyy valla iyice rüyalarıma kadar girmeye başladı şu "çift çizgi" olayı kaydirigubbakcemile3
kızlar dün gece rüya gördüm sabaha karşı.. test yapmışım çift çizgi çıkmıştı, eşime söylüyorum seviniyoruz falan... bi kızım olacakmış...
sabah bu rüyayla uyandım.. test yapsam mı acaba dedim :).. ama daha 6 gün falan var.. vazgeçtim..
ayyy valla iyice rüyalarıma kadar girmeye başladı şu "çift çizgi" olayı kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim. şimdi de korku sardı beni. nasıl çıkartıcam ( doğurucam) diye.ödüm kopuyo. gece bi ara uyandım bi saat filan uyuyamadım bunu düşünürken.
XXXANGELL teşekkür ederim canım, inşallah...
LAUBALİ moralimi bozma yaaa.. motive et beni.. pozitif düşünelim pozitif olsuın di mi ama :)