slm tatlı hamiş adayları, ben adetime 5-6 gün varken test yapmıştım 2 tane silik çıkmıştı bugün adet günüm tekrar yaptım oldukça net çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmm, darısı tüm isteyenlere olsun...
slm tatlı hamiş adayları, ben adetime 5-6 gün varken test yapmıştım 2 tane silik çıkmıştı bugün adet günüm tekrar yaptım oldukça net çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmm, darısı tüm isteyenlere olsun...
slm arkadaşlar...nasılsınız,ne yaptınız...yarın adet günüm zemuszemus ama belirtiler yok ki :1no2: neden acaba
slm kızlar ben tekrar idrar testi yaptım yine tek çizgi yani yok benim olmadı hamile arkadaşları tebrik ediyorum derısı bizleri başına hala adet yok kan testi yapmıcam az daha beklicem bu hafta doktora gidicem
Günaydın arkadaşlar,birkaç gündür çok rahatsızım bu yüzden topiğe gelemedim.
Bozkurt 15 tebrik ederim cnm,darısı başımıza :)
Umarım bugün güzel bir haber daha alırız
ya bu prolaktin ne oldugunu ve ne gibi zarari var bilmiyorum canim. Adet tarihin ne zamandi. Seni listede göremedim
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, darısı başınıza olsun dün çift çizgiyi gördüm gayet net bir şekilde kan testine gidemedim henüz yarın kısmet olursa gidicem,
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, darısı başınıza olsun dün çift çizgiyi gördüm gayet net bir şekilde kan testine gidemedim henüz yarın kısmet olursa gidicem,