bu arada dün aksam tekrar idrarda coooooook sivri kokular gelmeye basladi, bir ton ilac icilmis atik kokusu gibibu belirtimi yoksa nedir?
istedim cnm,çünkü evde hiç orkidim kalmadı,ve her ay adet olduma göre bu ay da olurum dedim alayım şimdiden sositososito,evet adam kafayı yemiş,en sonunda ben doğuracam diye soylerse hiç şaşmam :roflol:
evet cnm bazi hamileliklerde kiminin koyu oluyor kiminin açik oluyor,benim okadar koyu değil,yane sivri değil,bazen oluyor
Dur kahvemi icip bitireyimsonra falina bakayim :içelim:
-gögüsler iyi yumurtladigina dair sis demekki progesteron yüksek tutunma sansi var
-eksi ayse´ye derler kiz geliyor sana
-batmalar rahim büyüdügü icin
-göz bebegin ve kirpikler hakkinda bir bilgim yok henüz kaydirigubbakcemile
Ama bakarsak hamile gibi gözüküyorsun buyrunnnnnnnnn vereliniortak
benimki cok koyu hem rengi hemde kokusu ve köpük köpük geliyor idrarim :içelim: hamile degilsemde insallah kimyasal degildir cizgide bi görüyor sonra kayboluyorya sinir oluyomm bu daha psikolojik bozucu
kahveni iç cnm,bende içıyom bitsın benim falıma da bak kaydirigubbakcemile3
-hmmm demeki baya yumurtladım bu ay
-kız olursa iyi olur
-inşallah rahim buyumuş ve bebiş içindedır
-bende pek anlamam bu kirpiklerden ama bir yerlerde okudum..nebilim,benimkiler üstüste çikmışlar,onlarda bebek çalışmalarında galiba :roflol:
evet bende duydum ama neden bir belirti anlamadim belki senin dedigin gibi onlarda calismalarda sırnaşık şey :sm_cool: bendende eksi seyler geliyor demekki benimde kizim olacak hatta cin takvimine baktim ordada kiz yaziyor opuyorumnanaktan
kiz ben bu arada sigara ve kahveyi biraktim, perhizdeyim yani :roflol:
bende şimdi çin takvine baktım,kasım ve aralıkta hamiş kalırsam bebişim kız,demeki benimkide kızmış...
ya şey dıyecam sana,sende boyle ateş basmalar varmı,ben geceleri sıcaktan gebeıyom,eşim yoganın altında ben üste yatıyom kaydirigubbakcemile3
Kizda cok datlu olur canummm kaydirigubbakcemile5 insallah :Saruboceq::Saruboceq:
Benim hormonlar cok yüksek oldugu icin (ilaclardan) dolayisiyla normalden daha sicagimdir, aksamlari kalorifer kapali yatiyor hatta kapiyi acik birakiyorumki icerdeki sicaklik eve dagilsin diye yoksa geceleri fenalasip sicaktan uyaniyorum. Esimde yorganin icinde kivram kivram yatiyor, donuyorum diyor :roflol::roflol: hatta kalin kazakla yatiyor ben ise sicaktan duramiyom. Kiz biz ikimizde cok hararetliyiz acaba yangin söndürücü yatak basimizda hazirmi koysak belli olmaz ev birden alev alirda delikafadulden
evet bol bol yaparız,gebelik hafta hesapladım nette,4+6 haftalıkmış,eğer varsa tabiki
canim doktor baktimi kist falan olusmusmu diye? Yumurta catlamadigi zaman kist oluyor. Sendeki sorun yumurtlamadami canim?
sen abla olmusun benimki daha minik 3+1haftayada insallah bi kesin sonuc alabilsek daha iyi olacak
Kızlar hamİŞ kalırsak İnŞ.sata gÖremİ ÇatladıĞı zamana gÖremİ oluyo
laubalıcım senınle son satlarımız aynı yakın ben de 16 kasımda oldum pazartesı ayın 7sınde gebelık testı yaptım negatıf cıktı bır an uzuldum sonra burdakı arkadslar daha erken oldugunu soyledı ,internette baktığımda da erken zamanda adetten once ıdrar testlerı ölçemıyormus bhcg çok dşük sevıyede oldugu ıcın adet gectıkten 7- 10 gun sonra kesın sonuc verıyormus ,olmazsa haftaya kadar bekleyecem 18 aralık adetım gozukuyor kanda hemen çıkıyormus bekleyelım bakalım sen ne zaman yaptın ya da yapacaksın
Anladım Şekercİm hadİ hayırlısı allah yÜzÜmÜzÜ gÜldÜrsÜn :)