Gebelik testi kullananlar buraya

evet cnm bende oyle okumuştum,ovulasyon testi,gebelik testinden da erken sonuç verıyor,ozaman 1 hafta sonra adetim gelmezse beraber test yapalım kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq: :CüvCüv:

yapalim valla, ben digital test verdim postayla bir kac gün icinde gelir paketin icinde 2 tane var her ihtimale karsi bir tanesi yedekte bulunsun erken test yapipta sonuc alamazsam diye kaydirigubbakcemile3 :sm_cool::mymeka:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Asagidaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11
"Fe hebli min ledünke veliyya"
(Meryem, 5)

"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
(Meryem, 6)

"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"
(Mümin, 67)

kızz laubali..okudum öbür taraftaki mesajını....tekrar açtım kk yi..inşallahhhhhhhhh yarabbim..kaçıncı gün embriyosu canım? transferin 3 ve 5. günler iğne olmadıysan ,5.gün embriyosu değilse,dondurulmuş embriyo değilse 10. gün çoktan vücudundan gider çatlatma iğnesinin etkisi..ben 8. gün öğrendim bak idrarda..Allahım inşallah yaa..Kalbim heyecandan pır pır ediyor :)

Aynen canim opuyorumnanaktan 1 tane taze dondurulmus embro yerlestirdiler ve 2.gün transferiydi. Ignemi 30 kasimda vurdum ondan sonrada daha igne yapmadim. Carsamba sabah 1 test daha yapayim diyorum hani takip etmek amaciyla sonrada bisey cikmaz diye kafama takiliyo iste Çok üzgünüm çoook

evet canım yumurtaları olgunlastırıyor 2 ay boyunca kullandım hıc bır sey olmadı
29.gunlerde adet oldum ama sımdı olmadım.bır an once sonucunu alabılsen varsa
var,yok ıse hayırlısı ne dıyeyım.yoksa da adet gelsın artık yanııı offf yaaaa aklım cok
karısık

mrhaba arkadaşlar ac karnıma ilk idrarımı kutuya yapdım testim şuan birazdan alıcam alıcam bekleyen idrarla test yapılır değilmi

mrhaba arkadaşlar ac karnıma ilk idrarımı kutuya yapdım testim şuan birazdan alıcam alıcam bekleyen idrarla test yapılır değilmi

Ac tok farketmez önemli olan sabah idrari olmasi yoksa yiyip icmenle bir alakasi degil. Hadi insallah pozitivdir sonucunu bize bildir

canim bugün ögleden sonra aniden tansiyon düsüklügü yasadim. kafam vucudum ucuyordu sanki kafamçokkarıştı. azicik uzandim gecti simdi. sen ne yapiyorsun?

geçmiş olsun cnm,bende gece bir kulak ağrısıyla uyandım yatamadım,nerden çikı anlamadım,şimdi iyim kulak damlası damlatım,bir pamuk batırdım kulağıma ağrı kesildi biraz...
test yaptın mı daha...belki tansiyon ondan düşmüş :ecrin_bebek:

Ay sanada gecmis olsun canim. Insallah biran önce geceropuyorumnanaktan kimyasal gebelik yasadigim zamanda tansiyonum hep düsüyordum. Aniden neden böyle oldu anlamadim CADIARZU test yaptim yine cooook hafif ve dikkatli bakinca görüyorsun, ama ben artik bunlari takmiyorum benim icin birsey ifade etmiyor kipkirmizi görmek istiyom tatmin olmak icin Şeniz

evet cnm kıpkırmızı olmadan inanmak yok kaydirigubbakcemile5 yeter arık beee,hep silik hep silik çikıyor,bu kırmızı bi çiksa ol bol test yapaım,koleksıyon yapacam :roflol:

evet cnm kıpkırmızı olmadan inanmak yok kaydirigubbakcemile5 yeter arık beee,hep silik hep silik çikıyor,bu kırmızı bi çiksa ol bol test yapaım,koleksıyon yapacam :roflol:

Ayneeeen canim ruj kirmizisi istiyorum, böyle idrara batirir batirinca cift cizgi görmek istiyorummmmmmmmmmm turkbayragi bugünde benim 6.günüm cok yavas geciyor hehe.. Ama diger yandanda bayaga hizli cünkü nerdeyse 8 gündür evdeyim isyerinden hastalik yapiyorum.

hadi inş.benimde sat 19 ama kanamam oldu pembe halada az az geliyo yumurta çatlamamıştı p.tesi gittim ebrulide çatlamıştır o yüzden dir dedi doktorum bugün yok soramadım yarın gitçem inş.iyi bişeydir

canım inş.hayırlısı olur son ayda tutturursun ve bencede tuttu içime doğuyo hergün girince bakıyorum hamileyim yazıcan diye bekliyorum

hadi inş.benimde sat 19 ama kanamam oldu pembe halada az az geliyo yumurta çatlamamıştı p.tesi gittim ebrulide çatlamıştır o yüzden dir dedi doktorum bugün yok soramadım yarın gitçem inş.iyi bişeydir

aaa bak bir kac kiside duydum yumurtlama zamaninda kan veya leke geldigini hic basima gelmedi neyin nesi oldugunuda bi cözemedim. Demek yumurtlamadigin zaman kan geliyormus ha ? CADIARZU Aramizda 2 gün varmis canim benimkide 17 kasim, esimin dogum günü :dance: sirf bu yüzdende insallaaaaaaaaahh tutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…