Gebelik testi kullananlar buraya

canım inş.hayırlısı olur son ayda tutturursun ve bencede tuttu içime doğuyo hergün girince bakıyorum hamileyim yazıcan diye bekliyorum

coook sagol canim allahim hepimize nasip etsin, umutla beklemek coook zor o yüzden umarim bu ay kimsenin umudu yikilmaz 2010´a anne olarak gireriz :CüvCüv::CüvCüv:

ınŞ.canım benımde ılk baŞıma gelıyo ınŞ.adet olmuyorumdur 4 aydır yumurtam ıÇıne kanama yapıyodu bu ayda ŞansızlıĞıma tek yumurtam oldu ınŞ.adet deĞılımdır ÇatlamıŞtır hayırlısı canım 2 gÜn arayla hamılelık yaŞarız ınŞ.

ınŞ.canım bu ay olsada olmasada acayıp bı gergınım alınganlık aĞlamaklıyım hamıŞ olmasamda kı ınŞ.hamıŞ oluruz bazı Şeyler yaŞıyorum

canim doktor baktimi kist falan olusmusmu diye? Yumurta catlamadigi zaman kist oluyor. Sendeki sorun yumurtlamadami canim?

İnŞ.canım bu ay olsada olmasada acayİp bİ gergİnİm alınganlık aĞlamaklıyım hamİŞ olmasamda kİ İnŞ.hamİŞ oluruz bazı Şeyler yaŞıyorum

anliyorum tatlim valla cok zor ancak yasayan bilir. bu ay ben cok relax takiliyorum ay tuttumu tutmadimi diyede panik yapmiyorum, buda galiba hayat tecrübe kazandigimdan dolayi insan bi zamandan sonra bikiyor derler ya daha oturakli oldum haaaa test´ten sonra artik kafama kaynar su dökülmüs gibimi olurum yada ne olurum onu zamana biraktim. Belirtiler varmiiiiiiiii???

Şuram aĞrıyo Şuram batıyo dedım her ay hele bu ay kasıklarım Çok aĞrıdı Çok yumurtam olur sandım sadece bır

slm canlarım nasılsınız..laubalicim son durum nedır..benim adetim hala gelmedi,eşimin yeğeni varya anlatım ya sana,eczanede çalışıyor,3 gündür dıyom bana test getır unutuyor uyuz,birazdan ararım onu unutmasın

Şuram aĞrıyo Şuram batıyo dedİm her ay hele bu ay kasıklarım Çok aĞrıdı Çok yumurtam olur sandım sadece bİr

Takma canim zaten normaldede kadinin 1 veya 2 yumurtasi oluyor yani dogalimizda bu var zaten. Benden 15 yumurta cikardilar ve 1 tane transfer ettiler, simdi tek yumurtayla tutmaz diye birsey yok kafana bunlari takma tutacagi varsa o tutacaktir, taktir allahin canim ummadik tas bas yarar vereliniortak

Hosgeldin canim zemuszemus aa neden unutup duruyor klava: insan biraz halden anlar ara hemen getirsin en son dün yaptim test yine ayni hafif hafif varla yok arasi cikti esime gösterdim hani bisey yok deyince dahada yapmadim, ama dün aksam hassas 10mlu test siparis verdim zemuszemus

uyuz işte,dün dedim ona,ya hayret edıyom ha sana,nasıl kendini unutmuyorsun bir yerlerde şaşırdım :mymeka:

inşallah bebişin tutunmuş cnm,ama o kıpkırmızı çizgileri burda resim olarak görmek isterim ha ona göre...

bugun midemnden boyle ekşi birşeyler geldi bleahhh çok kotu oldum,benimki gene pisikolojik galiba :roflol:

:roflol::roflol: bu lafin üstüne insallah getirir vereliniortak kizzzzzzzzz dün o banada oldu iki üc defa eksi eksi biseyler geldi bogazima ama geri yutabildim iyyyyyyyyyy kafamçokkarıştı bundan sonra test yarismasi yapariz kiminki daha kirmizi diye hehe :teytey::teytey:

:teytey: yarışalım cnm,yeterki içimizde olsun o sıpalar :mymeka: vallah biz kafayı yedik,yok ekşimiş,yok sol tarafım sanki bişeyler batmış,yok başım dönmüş,inşallah bu belirtilerimiz de boş çikmaz :Saruboceq:

öyle demee ay vallahi döndü kiz hatta esimi aradim annenden hemen tansiyon aletini getir dedim kaydirigubbakcemile3 valla kafayi yedik bacim bi ufak biseyde esimi ariyorsam yaniiii :roflol::roflol: gerci bu belirtiler simdilik var olan belirtiler mesela memislerde henüz bisey yok CADIARZU :dilcikar:

bak bak garıya bak,hemende kocişini aramış,amanda aman sevsınler seni...ben artık eşime bişey soylemedim,hamileyım desem,oda aha hadi bakalım,adamda bıkmış artık...dün tlf. açtım gelirken bir paket orkid al dedim,eve geldi paketi kafama attı,dedim kafamı kırsaydın manyak...yane adam zanetti adetim geldi kaydirigubbakcemile3

Hahaha bu cok komikti demek orkidi kafana yedin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyiki orkid kadinlar dostu kafa kirilmadi kurtardin kaydirigubbakcemile2 demekki sende adami cildirttin sonunda, adetin geldi sanmis belki oda her gecikme bir umuttur diye bekliyordu hakli garibim yani sende az fena degilsin durduk yere ne diye orkid istiyon kötükedihüso

bak gız sana belirtilerimi yazayım...

göğüslerim yumurtlama gününden bu yana hiç inmemiş,hep boyle şiş kaldı,son günlerde ağırlaştılar sanki.
midemden ekşi bişeyler gelıyor boğazıma
batmalar yok,çok hafif arada sırada
göz bebeğim buyumuş
kipiklerim sanki üst üste çikmışlar anlamadım gitti

hee sen şimdi bu belirtilerle sence bişey varmı yok mu?

bu arada dün aksam tekrar idrarda coooooook sivri kokular gelmeye basladi, bir ton ilac icilmis atik kokusu gibi bu belirtimi yoksa nedir?

istedim cnm,çünkü evde hiç orkidim kalmadı,ve her ay adet olduma göre bu ay da olurum dedim alayım şimdiden sositososito,evet adam kafayı yemiş,en sonunda ben doğuracam diye soylerse hiç şaşmam :roflol:

Dur kahvemi icip bitireyim sonra falina bakayim :içelim:

-gögüsler iyi yumurtladigina dair sis demekki progesteron yüksek tutunma sansi var
-eksi ayse´ye derler kiz geliyor sana
-batmalar rahim büyüdügü icin
-göz bebegin ve kirpikler hakkinda bir bilgim yok henüz kaydirigubbakcemile

Ama bakarsak hamile gibi gözüküyorsun buyrunnnnnnnnn vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…