Gebelik testi kullananlar buraya

laubalicim benim biraz işim var,perdeleri yıkadım ütülemem lazım,sonra görüşürük cnm

EĞer tutarsa 2+6 da benım olucak ılk defa hesapladım bunuda hadı hayırlısı bakalım ınŞ.adet olmamıŞımdırda Çatlama kanamasıdır ve tutar

ınŞ.canım allah hayırlısıyla hepımıze nasıp etsın eŞıme hep kuran okutuyorum allah yardımcısın olsun doktora duayla ıĞnelerı duayla vurdurdum bu ay allah yardımcımız olsun

ınŞ.canım allah hayırlısıyla hepımıze nasıp etsın eŞıme hep kuran okutuyorum allah yardımcısın olsun doktora duayla ıĞnelerı duayla vurdurdum bu ay allah yardımcımız olsun

Aynen canim allah süphesizki dualari geri cevirmez yeterki bol bol istiyelim. Bu sefer esma ül husna´dan 1 tane isminden günde 99 kere okuyoruz, bunu kadinin esi yapiyor parmagini hanimin göbegine koyarak, cocuk düsmesine engel ve rabbim o bebegi koruyormus.

geldim cnm,ben galiba adet olacam,boyle sancilar var...kız laubali bu adet oncesi akıntıları nasın,bi ara yazdın ya sen..ne bilim sıvı,kremsi,kuru nasıldı

geldim cnm,ben galiba adet olacam,boyle sancilar var...kız laubali bu adet oncesi akıntıları nasın,bi ara yazdın ya sen..ne bilim sıvı,kremsi,kuru nasıldı

Hosgeldin canim, fazla yorulma belki o yüzden agrilar girmistir otur yerinde ne perdesi dövecem senide kötükedihüso :eek:klava: adet zamani kuruluk zamanidir canim, ama ara ara krem seklinde böyle top top gelebilir. hayirdir??

Hosgeldin canim, fazla yorulma belki o yüzden agrilar girmistir otur yerinde ne perdesi dövecem senide kötükedihüso :eek:klava: adet zamani kuruluk zamanidir canim, ama ara ara krem seklinde böyle top top gelebilir. hayirdir??

sordum cnm,tuvalete gittim şefaf boyle sanki yapışıyor gibi bi akıntım var,anlamadım gitti

ama adet olursam üzülmıyecam,zaten dizimde amelıyat olmam lazım,onun için kafam rahat,en ağzından adetim gelirse bu amelıyatı yapacam kurtulacam

X