Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gün transferimin 8.günü.
4.günden beri yapıyorum.
Bu gün ilk defa hafif pembe bir çizgi oluştuğunu gördüm..testi 2 kez tekrar ettim..ilk hamileliğimdeki belirtileri yaşıyorum.cumartesi kan testi yaptıracağım ki transferin 11. gününe denk geliyor.
hayırlısı olsun arkadaşım şimdiden tebrikler...darısı başımıza canım..
belirtilerini yazar mısın bide tüp bebek merkezinin adını
Tuuçecim canım geçmiş olsun, üzülme canm ben de pkoluyum galiba ama yapcak bişe yok ALLAHın takdiri... biz elimizden geleni yapcaz, takdir O'nun...
nasıl bir tedaviye başlıyorsunuz canm, bi süre daha olmazsa biz de başlayacağız da...
öptm canm ne olur üzme kendini...
sağol canım benim zaten doktorumuda değiştirdim beraber çalıştığım doktora gidiyorum artık çok inanıyorum ona kurtulucam inşallah şimdilik klomen kullanıyorum haftaya kontrole gidicem bakalım ne olucak bende bilmiyorum
inşallah gerek kalmaz hiçbişeye canım inşallah gelir artık bebişin.biz inancımızı yitirmediğimiz sürece herşey güzel olacak canım
çok öpüyorum inşallah denk gelirizde konuşuruz bol bol bi araopuyorumnanaktan
Arkadaşlar ben hamileyim..Tranfserin 11. gün 230,14. gün 676 değerim..Ancak çok tedirginim........
Tebrik ederim canım çok sevindim.Darısı başımıza.Ama neden tedirginsin anlamadım
Ben geçen sene rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim ikiz bebeklerimi..benim rahmim çoğul gebelik için elverişli değil.........:çok üzgünüm:
Çok istiyorum yine ikiz olsun.Ama tekrar bebek mezarı kazma korkusu sardı içimi..Boğazımda düğümler oluştu......mafoldumben mafoldumben
Çok üzüldüm liyodora.Ama lütfen sakın böyle olumsuz düşünme bir defa öyle oldu diye hep öyle olacak diye bir kuralmı var.Hem öyle bir durumun olsa eminim dr un seni daha önceden uyarırdı.Sen moralini yüksek tut.İnşallah bebişlerini sağlıkla dünyaya getirirsin.Şimdi mutlu olman lazım
kızlar bende pko lu olmuşum yaaaa çok moralim bozuldu ilaç tedavisine başlıyorummafoldumben
Arkadaşlar ben hamileyim..Tranfserin 11. gün 230,14. gün 676 değerim..Ancak çok tedirginim........