Güzellerim nerdesiniz??????kötükedihüso
Tugceeeeeeeeeeee
Ebruliiiiiiiiiiiiiiiii
Maybemybaby
Footsool
Butterfly
Ne var ne yok nasilsiniz?? Hepinizi meraak ediyorum..:a015:
Güzellerim nerdesiniz??????kötükedihüso
Tugceeeeeeeeeeee
Ebruliiiiiiiiiiiiiiiii
Maybemybaby
Footsool
Butterfly
Ne var ne yok nasilsiniz?? Hepinizi meraak ediyorum..:a015:
Sorma canim ben 2 gün degil tam 1 haftadir ugrasiyorum, tam girdim derken bu seferde yazdiklarimi göndermiyor sayfa bozuk diyor
Canim insallah rabbim hepimizin yüzüne güler :Saruboceq: hergün buralarda insanlar derdine derman, üzüntüme care bulayim diye sayfa sayfa geziyor. Insallah güzel Allahim sabrimizin sonunda bebeklerimizi gönderiri.
sen nasilsin ne durumdasin?
ArkadaŞlar ne zaman gebelİk tesİtİ yapmak lazım
iyi canım çok şükür halimize, ben rahim filmi çektirdim geçen ay temiz çok şükür eşimde de herşey güzel yani sebep yok , zamanı var heralde...
bu ay çok ümitliydim aslında rahim filmi çekildiği için malesef regl oldum ama hala az da olsa şüphe var içimde üstüne görme olayı olabilrimi diye ... yada regl öncesi başlayıp sonrasında da devam eden akıntının başka bi açıklaması mı var bilemiyorum...:1no2:
Bİr de hangİ marka İyİdİr
nasıl yani
yok canım test yapmadım senin üstüne görme olayın nasıldı ??? yani regl bittikten sonra akıntı falan var mıydı ?? benim 2. ayım bal-çörekotu-tarçın yiyorum ..
Yok canim bende akinti falan yoktu, sadece 1, 2 gün bir ped doldurmayacak kadar az kan geldi sonraki günler damla damla camur gibi geldi. Aman ihmal etme canim, bak ben ihmal ettigim icin sonucta düsük yasadim. Belki enfeksiyonda olabilir veya rahim filminden kalma icerdeki sivilar olur. Ama en azindan bi test yapta icindeki süphe ortadan kalksin.
hiç ağrım yok ve akıntı da koku da yok, yumurtlama zamanı da yaklaşıyor ama yumurtlama akıntısı geldiği için ( adet öncesini de sayarsak ) 13-14 gündür yumurtladığımı nasıl anlıcam kafamçokkarıştı gerçi bu ay gün aşırı ilşki yapıcaz gün kaçırmayalım diye..
yarın veya daha sonra test yapayım bari..