Gebelik testi kullananlar buraya

Güzellerim nerdesiniz??????kötükedihüso

Tugceeeeeeeeeeee
Ebruliiiiiiiiiiiiiiiii
Maybemybaby
Footsool
Butterfly

Ne var ne yok nasilsiniz?? Hepinizi meraak ediyorum..
:a015:

slm laubalicim, pek uğrayamaz oldum nete, o kadar yoğundum ki 2 haftadır...

sizleri hiç arayıp soramaz oldum...

sanırım herkes aynı yoluna devam edio...

ben de dewam, geciken adetimi bekliyorum... en son 2 ekimde adet olmştm ya, hala yenisi gelmedi...

tam düzeldi demiştm yine gecikmeler başlayacak sanırım , ooff offmafoldumben

Güzellerim nerdesiniz??????kötükedihüso

Tugceeeeeeeeeeee
Ebruliiiiiiiiiiiiiiiii
Maybemybaby
Footsool
Butterfly

Ne var ne yok nasilsiniz?? Hepinizi meraak ediyorum..
:a015:

canım ya görüşemez olduk walla vakit bulamıyorum bir türlü çok yoğunum:1no2:
çok özledim sizin güzel muhabbetlerinizigamyoncuiremsu
bu arada en son 13 ekimde olmuştum bende adet günlerim geldi bakalım bekliyorum yine yani dön başa dön başa hepp aynı sen nasılsın ilaçlara devammı??opuyorumnanaktan

yaw kıslar buluşamaz olduk, ne oldu bize bööle???

ben de bugünlerde adetimi bekliyorum, belirtileri var ama gelemedi henüzCADIARZU

Kizlar KK´da sorunmu var yoksa benmi giremiyorum?? Ya giris yapamiyorum yada yazdigim yanitlari göndermiyor klava:

Maybebaby
Sen ne durumdasin simdi? Test yapmayi düsünüyormusun? Bak bu isler hic belli olmaz unmadigin an geliverir bebegin sırnaşık şey ben demistim hepimizi 2010 yilina girerken hamis görmek istiyorum diye daha vaktimiz var ama yetise biliriz :1hug:

Tugceeeee
Delii kizzzzz ben seni bizden uzak kal diyemi ise soktummm?? lmaz: Nasilsin canim ne var ne yok?
Bende ilaclara hala devam ediyorum, 2 ay adetsiz günlerimi geride biraktim ohh ne rah
at oluyormus dert yok tasa yok hehe.. Insallah aralik ortasi transferim olacak.

evet canım 2 gündür filan bi sorun var sayfalar geç açlılıyor bazen hiç girilmiyo...
hadi bakalım az kalmış transfere Rabbim yüzünü güldürsün...:Saruboceq:

Sorma canim ben 2 gün degil tam 1 haftadir ugrasiyorum, tam girdim derken bu seferde yazdiklarimi göndermiyor sayfa bozuk diyor

Canim insallah rabbim hepimizin yüzüne güler :Saruboceq: hergün buralarda insanlar derdine derman, üzüntüme care bulayim diye sayfa sayfa geziyor. Insallah güzel Allahim sabrimizin sonunda bebeklerimizi gönderiri.

sen nasilsin ne durumdasin?

iyi canım çok şükür halimize, ben rahim filmi çektirdim geçen ay temiz çok şükür eşimde de herşey güzel yani sebep yok , zamanı var heralde...
bu ay çok ümitliydim aslında rahim filmi çekildiği için malesef regl oldum ama hala az da olsa şüphe var içimde üstüne görme olayı olabilrimi diye ... yada regl öncesi başlayıp sonrasında da devam eden akıntının başka bi açıklaması mı var bilemiyorum...:1no2:

ArkadaŞlar ne zaman gebelİk tesİtİ yapmak lazım

En iyi sonuc adet gecikiminden sonra cikar, ama tabii 2-3 gün önceside yapa bilirsin ama o zamanda yanilma payi cok yüksek sonucta kimyasal gebelik diye bisey var. Allah gönlüne göre versin insallah bebegin gelmistir.

Peki test yaptinmi canim?? Ne bilim en azindan icindeki süphe kaybolur. Bu arada rahim filmin temiz ciktigina sevindim cünkü buda insanin icinde bir dert olabilir iyiki yaptirmisin rahim filminide o süphede ortadan kalkmis oldu. Bizdeki sorunda sebepsiz, cikolata kistim olduguna ragmen bunu bir sebep olarak görmüyorlar sonucta tüp bebekte engel yapmazmis. Bu arada cörek ötünun her derda deva oldugunu okudum, bagisiklik sistemini kuvvetlendiriyormus benimde bu kadar denemeden sonra süphem belki bagisiklik sistemimizin düsük olmasi.

yok canım test yapmadım senin üstüne görme olayın nasıldı ??? yani regl bittikten sonra akıntı falan var mıydı ?? benim 2. ayım bal-çörekotu-tarçın yiyorum ..

Idrar testleri kandaki hcg gösteriyor o yüzden bu testler 10, 15, 20 25 ve 50 mlu hassaslikta bulunur. Benim aldigim testler 10 oldugu icin yani piyasadaki en hassas test oldugu icin bazen yanlis sonuc gösteriyor belkide kimyasal gebelik oldugu icindir bilemiyorum.

yok canım test yapmadım senin üstüne görme olayın nasıldı ??? yani regl bittikten sonra akıntı falan var mıydı ?? benim 2. ayım bal-çörekotu-tarçın yiyorum ..

Yok canim bende akinti falan yoktu, sadece 1, 2 gün bir ped doldurmayacak kadar az kan geldi sonraki günler damla damla camur gibi geldi. Aman ihmal etme canim, bak ben ihmal ettigim icin sonucta düsük yasadim. Belki enfeksiyonda olabilir veya rahim filminden kalma icerdeki sivilar olur. Ama en azindan bi test yapta icindeki süphe ortadan kalksin.

hiç ağrım yok ve akıntı da koku da yok, yumurtlama zamanı da yaklaşıyor ama yumurtlama akıntısı geldiği için ( adet öncesini de sayarsak ) 13-14 gündür yumurtladığımı nasıl anlıcam kafamçokkarıştı gerçi bu ay gün aşırı ilşki yapıcaz gün kaçırmayalım diye..
yarın veya daha sonra test yapayım bari..

arkadaşlar genellikle sabah il idrarlamı yapmak lazım buarada benim 8 kasımda test yapsam belli olurmu şimdi?yada sizce ne zaman yapmalıyım.

Yumurtladigini kendiliginden anlamak aslinda hem zor hemde kolay, biliyorsundur akintinin cogalmasida o uzuyan sivi gelirse tabii eger farkedersen o zaman yumurtlaman yaklasti anlamina geliyor, benim mesela kasiklarimda cok agri olur ya sagda yada solda sanki igne batmasi gibi sert bi yumruk hissi. Istersen bide 21.günde progestorona baktir bilmiyorum hic yumurtlama takibi yaptirdinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…